Anladım canım en iyisi tabi burda katillerinle konuş belki bendirim belki de başka biri konuşup tanımak lazım![]()
inanırmısın hediye fln deil de en çok bu muabbetler hoşuma gidiyo katil kurban:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım en iyisi tabi burda katillerinle konuş belki bendirim belki de başka biri konuşup tanımak lazım![]()
en son dün ufo mix mini die bişe geldi küçük ama baya iyi onun dışında avondan ürünler kettle fln kazandım öyle şimdi anket sitelerine sardım paypal da 80 tl birikti bakalm ekledin mi beni
Ses
Şaka şaka bilmiyorum belki de benim![]()
ee peki bi önerin var mı napsakki acaba
gel beraber olsun tatlım
ıhım hıımmm
1 ses
2 ses
3 ses
daha kac ses vereyım
kessssinlikle haklısın canım valla
ankara avm cenneti
eşimde pek sevmezde canım ekiliş için gideceğimizi bildiğinden bişey demedi
sen şelaleye yakınmısın bu arada canım ben o yana çok geliyorumda
inanırmısın hediye fln deil de en çok bu muabbetler hoşuma gidiyo katil kurban:)
şelalenin biraz üstündeyim canım valla geleceğini bilsem açık adres yollarım pastalar börekler açarım :)
tatlım erkekler pek alışverışı sevmezler bızımle yapmayı sen nasıl ıkna ettın kı:26:kessssinlikle haklısın canım valla
ankara avm cenneti
eşimde pek sevmezde canım ekiliş için gideceğimizi bildiğinden bişey demedi
sen şelaleye yakınmısın bu arada canım ben o yana çok geliyorumda
burdakılar hep katıl zaten:18:ses veren çoğaldı teşekkürler,demekki çok çok katilim var yaşasııınnnn
şelalenin biraz üstündeyim canım valla geleceğini bilsem açık adres yollarım pastalar börekler açarım :)
Aynen canım umarım hediye olayından sonra da kopmayız birbirimizden![]()
canım eşimin teyzesi o tarafta çok gelip kalıyorum ben hastada biraz
gelince cidden biyerde oturup konuşabiliriz
sende istersen geleceğim vakit haber ederim
tatlım erkekler pek alışverışı sevmezler bızımle yapmayı sen nasıl ıkna ettın kı:26:
tek gitsen daha iyi olmazmı rahat rahat ''hadı daha bıtmedi mi'' dıye soran olmadan
burdakılar hep katıl zaten:18:
kurbanlar nerde acep
çook memnun olurum cidden bu arada eşinin teyzesi yalnız mı kalıyor yoksa
Pasta börek varsa ben İstanbuldan kalkar gelirim![]()
Pasta börek varsa ben İstanbuldan kalkar gelirim![]()
canım yok yalnız değil eşi ve oğlu var ama oğlu engelli
çok iyi anlaşırız bazen yardımcı olmak için giderim
bu ara çok gidemem malum eşim ameliyat oldu evde olması daha rahat geliyor
ama birdahaki ay olabilir