- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
Slm kizlar napiyosunuzzzz
Merhaba canim facede eklersek herkes isminden birbirini bulur ve cekilisin bir anlami kalmaz istersen hediyeler geldikten sonra eklemek isteyen ekler ...
Kimsenin seninle konusmak istemedigini nerden cikardin ki burda herkes birbiriyle sohbet ediyor ... Daha sik gelmeye calis istersen ozaman herkesle kaynasmis olursun
kızlar yaaa iyi akşamlar ben geldim de bakın aklıma ne geldi sakıncası yoksa birbirimizi face de eklesek ya olmazmı
benmkii
https://www.facebook.com/tugcex.xyz?ref=tn_tnmn mmnn olrm bn
walla mevzu face mevzusu deil kimse benle konuşmuyor dışlandığımı hissettim bi an valla ondan trip atasım geldi bu arada esracım resimlerine baktım çok beğendim seniii:) gözlerine bayıldım maşallah nazar değmesin valla cevap vermeseydin beğendiğimi bile sölemicektim hıh:)))
Merhaba canim facede eklersek herkes isminden birbirini bulur ve cekilisin bir anlami kalmaz istersen hediyeler geldikten sonra eklemek isteyen ekler ...
Kimsenin seninle konusmak istemedigini nerden cikardin ki burda herkes birbiriyle sohbet ediyor ... Daha sik gelmeye calis istersen ozaman herkesle kaynasmis olursun