- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi Kahverengikus
-
ben varıım ama benimki bursa inegöl ve güzel bi mekan bulamadımKonyadayım ve rahatça gezip bakamıyorum bilee önerisi olan var mı ?
inegöl yenice göleti burası bi organizasyon şirketiyle anlaşıp göl etrafında düğün yapma hayalimiz var ama belediye izin verir mi acaba:)
ben varıım ama benimki bursa inegöl ve güzel bi mekan bulamadımKonyadayım ve rahatça gezip bakamıyorum bilee önerisi olan var mı ?
Eki Görüntüle 781385
inegöl yenice göleti burası bi organizasyon şirketiyle anlaşıp göl etrafında düğün yapma hayalimiz var ama belediye izin verir mi acaba:)
2014 değil ama 2013 Aralık geliniyim, kış gelini yani :) Biz Zas düğün salonunu tuttuk. Üst salonu 500 kişilik alt salonu 1000 kişilik.İlk gittiğimiz salondu ve açıkçası sonrasında gezdiğimiz hiçbir salon bize o heyecanı vermedi.Adeta aşık olduk salona, özellikle 1000 kişilik salonda ki tavan ışıklandırmalarına bayıldık. Yöneticisi Alaattin Bey ise çok ilgili ve sıcaktı.Gelin odası da beni etkileyen bir yanı tabi ki.Aralık ayı için biz 1000 kişilik büyük salonu 4000'e tuttuk.Evimize uzak olmasına rağmen hiç tereddüt etmedik, hatta salonu tuttuktan sonra bir kaç kere de görmeye gittik heyecandan :)) Bir de salon girişlerinde ki kristal taşlarla süslenmiş ayaklı çiçekliklere bayıldık.
Jadaloz -Balkuzusu çok teşekkür ederim önerilerini için :) Balkuzusu mutlaka bekliycem güzel gözlemlerinikır düğünü çok istiyoruz olmazsa güzel bi salon denk gelir inşallah :44:
bursada mekan araştırmaya başlayanlar var mı? kına ve düğün için nerelere bakıyoruz:) ben bir çok mekan baktım bunların arasında
gold düğün salonları
ipek koza
çalışkan teras
zas düğün salonu
hanif salon
atalay prens
atalay club bademli
almira otel
plaza 16 nikahevi
çırağan club
buzz park gibi salonlar var merak edenlerle fiyat bilgilerini paylaşabilirim:)
biz gold düğün salonu vip salonu tuttuk 7000 e hiç indirim yapmıyorlar ben bayıldım tek içime sinmeyen kırmızı kadife sandalyelerdi onları beyazla değiştiricekler. zas düğün salonuna da baktık renkli tavan ışıkları pek içime sinmedi sen renkli seviyorsun sanırsam hayırlısı olsun canım allah mesut bahtiyar etsin:))
bizimde nasipse ağustos 2014 olacak tam tarih belirlemedik almanyada ablamız var ona göre belirlenecek geçmi kaldık yaa(
bursada mekan araştırmaya başlayanlar var mı? kına ve düğün için nerelere bakıyoruz:) ben bir çok mekan baktım bunların arasında
gold düğün salonları
ipek koza
çalışkan teras
zas düğün salonu
hanif salon
atalay prens
atalay club bademli
almira otel
plaza 16 nikahevi
çırağan club
buzz park gibi salonlar var merak edenlerle fiyat bilgilerini paylaşabilirim:)
hafta içi fiyatlarını paylaşabilir misin rica etsem? BUARADA KINA İÇİN UYGUN FİYATLI BİR YER BAKIYORUM ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ?
temmuz ayı ramazan olduğu için genellikle ağustosta birikiyor düğünler. istediğiniz tarihte mekan bulma açısından erken davranmak gerekiyor
fiyatlarını da yazabılır mısın canımm hafta sonu fıyatları tabii:26:
Eki Görüntüle 781385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?