- Konu Sahibi Kahverengikus
Canım Wedding Garden Bademli'den aldığım fiyat: 65 TL beyaz et, 75 TL kırmızı etli menü, eğer kokteyl düşünürsen kişi başı 40 TL'ye geliyor. Muhtemelen fiyatlarda pazarlık yapılabilir. Ayrıca mekanın yarısı üstü kapalı, muhtemel bir yağmurda avantajlı.
Heybeli Restaurant sanırım 50 - 70 TL civarı yemekli menü, 30-40 TL kokteyl menü - en güçlü seçeneklerimden biriydi fakat yerler tümüyle çimle kaplı, dans ederken sorun çıkar diye tercih etmedim. Onlar da yağış durumunda kapalı alanı tahsis edebiliyorlar.
Yolüstü restaurant'ı aramadığım için fiyatlarını bilmiyorum fakat şirin bir yere benziyor (daha makul bir fiyat vereceklerini düşünüyorum).
Kaşıkara'yı bir çok kez aramama rağmen telefonlarıma kimse çıkmadı, havuz başı olduğu için tercih edebilirdim ama şanslarını kaybettiler.
Bursa'da havuz başı ve kır düğünü yapabileceğin diğer mekanlar ise:
Konak 18, Holiday Inn Hotel, Altınceylan, Almira Hotel, Otantik Club Hotel.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Canım tüm yardımların için çok teşekkürler, nişanlım mudanyalı olduğundan ve izmirden akrabalarım geleceğinden mecburen mudanya anayolu üzerinde bir yer olarak düşünüyorum. Heybeli'nin fiyatları biraz bütçemi zorluyor. Onun dışında şu Yolüstünü bir arayıp olmadı gidip görüşerek fiyat alayım bakalım onlar ne diyecek. Havuzlu mekanlara ise çocuklar düşer diye soğuk bakıyorum açıkçası. Tüm yardımların için tekrar tekrar teşekkür ederim.