• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Bursa Gelinleri Buraya:)

slm kizlar! bizde 2014de dügünümüzü planliyoruz.. uzun süredir bir mekan arastiriyoruz, ama bursada bircok mekanlarin olmasina ragmen, tam icimize yatan bisey bulamadik daha..

nisan veya haziranda 400-500 kisilik yemeksiz bir dügün düsünüyoruz, yani pasta+mesrubat, kuru pasta, cerez, mini pizza tarzi ikramlarda olabilirse güzel olur tabi :) fiyat olarakta 3000 - 4000 diye belirledik...

benim hayalim aslinda kir dügünü.. yani aslinda bir ilkbahar/yaz günü insanlari salona tikasim gelmiyor icimden, ve bütcemize uygun olan salonlarin coguda cok ve kalin kolonlu, alcak tavanli, fayansli soguk atmosferli kapali alanlar :/ o yüzden acik bir alan, ister cimler icinde bir bahce, ister bir lokanta bahcesi tarzi bir yer, yada bir teras daha cok icime yatiyordu..

ancak önem verdigimiz kriterlerden biride mekanin konumu.. oldukca nilüfer taraflarinda bakiniyoruz.. o yüzden cokta alternatiflerimiz kalmiyo acik hava acisindan.. cogu mekani listemizden silmis olsakta secenekleri ve görüslerimi sizinle paylasiyorum:

- club havuzlu konak: bize göre cok sosyetik, bide cok pahali (bizim tanidiklar orda yanlis hatirlamiyosam eylül 2012de 12bine yapmislardi - havuz basinda da dgl - üstü kapali alanda)
- aslanlar club: buda cok sosyetik :)
- cha cha: aslinda güzel bi mekan, ama cevresi pek nisanlimin icine sinmemis.. ve burasida bize pahali geliyo (yine bir arkadas haziran 2014 icin tutmus - yaklasik 300kisi icin pasta/mesrubat 9000 anlasmislar)
- gold bendis teras/ankara yolu: internet resimlerinden güzel bir yere benziyor, ama bizim bütcemize uygun dgl - tam bi fiyat ögrenmedim, ama pahali diye duymustum..
- arya park: havuz basi oldugunda olsa gerek (ki havuzuda temiz olsa) fiyati buraninda ucuk
- nazende garden: biraz uzak kaldigi icin pek odaklanmadik
- konak 18: aslinda konum olarak iyi, ama bize sosyetik ve pahali gbi geldi - bir kac kez fiyat ögrenmek icin aradik baglanamadik, bidahada denemedik
- oksijen kir dügünü: uzak diye cok fazla incelemedik
- deluxe garden: konumu ve cevresi iyi bulmadigimiz icin daha fazla incelemedik
- heybeli tesisleri: cok güzel bi yere benziyor ama bizim icin yine cok mesafeli
- armoni teras: konumu ve cevresi pek hosumuza gitmedi, ve terasida bizim düsündügümüz kisi sayisiyla dar olabilir - genel olarak terasinin öyle uzun olmasi 4 sira masa icin gözkarari brz dar görünüyor
- seke kir bahcesi: cok güzel görünüyodu netten incelediklerim, ama konumu buttim fuar arkasi yine bize ters :( ama cok güzeeel
- buski dügün salonu bahce: netten cok bilgi bulamadim, yer olarak bize uygun acemler istansyonun yaninda, netteki resimlerde cok güzel görünüyor, ancak fiyat olarak bir bilgim yok.. asude organizasyonun sitesinde bilgiler buldum, sanirsam orasiyla anlasmada, ama emin degilim... organizasyonuyla ilgili bir bilgisi olan var mi?
- merinos tren istasyonu: aslinda bizim favorimiz uzun süre merinostu, fakat nisanlim ordaki yetkiliyle görüsmeye gittiginde, disardan herangi hizmet kabul edilmedigini (örnegin ekstradan kuru pasta getirmek), ve onlarin sundugu fotografci, kuaför vs hizmetlerin disinda secme imkanimizin olmadigini belirtmisler, belirli fotocuyla calisiyorlarmis mesela (foto sunay) - bizimde icimize dert oldu bu belirtiler, sonucta foto sunayida netten arastirdiktan sonra, cokta profesyonel fotocu olmadigni tahmin ediyorum :/ bu görüsmenin ardindan, nisanlimin arkadasi orda bir dügüne katilmis 2-3 hafta önce.. pastayi dagittiklari gibi tabaklari toplamaya baslamislar, müzisyende gece saat 11de almis basini gitmis :53: bütün bunlar icimizde iyice soru isareti yaratti :43: merinosla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirimm!?

acik hava mekanlarin arasinda bize uygun bi yer bulamadigimiz icin tabi salonlarada baktik:

- gold salon nilüfer: organizasyonu ikramlari cok süpermis, fakat onunda fiyati cok diye hatirliyorum.. beyaz salonu cok güzel 750-800kisilik, vip salon 450-500kisilik halisi ve kirmizi sandalyeleri bnm hosuma gitmedi ama kirmizi sandalyelerin yerine beyazlarida yerlestire biliyorlarmis
- bursa grand salon: cok sade ve hos bir salon, süsü renkleri fln süper... bu salonda bide hosuma giden: teras gbi disariya cikmaya sandalyeli bir alani var :) arada hava almak icin ideal.. ancak as merkezin arkasinda olmasi bizi tam memnun etmedi
- ciragan club: kücük salonunu pek begenmedim ama büyük salonu cooook güzel, ciraginin kir bahceside varmis ama sitesinde gördügüm kadariyla kir bahcesinin yaninda büyük salonu tercih ederim :) konumu demirci mah.nde de olsa bize uyar, ama salonun fiyati yine cok ucuk sanirim :( bilgisi olan var mi?
- atalay prens dora vip salonu: ilk görünümde cok hosuma gitmisti, ama dikkatlice bakinca salonu pekte hosuma gitmedi... konumuda kötüydü..
- zas teras: terasa cikilabiliyor, salon kendiside güzel aslinda, tavani ve renklendirmesi biraz karisik dalgali falan ama cokta fena durmuyor. fiyat icin aramistim, adam almanyadan ariyorum deyince haziran ayi icin cumartesi fiyatini yanlis hatirlamiyosam 5500, hafta ici 4500 diye gevelemisti :) bana sanki fiyatta daha bsy yapilabilir gbi geldi ama yinede cumartesi icin bu fiyat pahali :/ size ne fiyat söylediler kizlar?
- arena dügün salonu/özlüce:

...sanirim bilgi edindiklerim hepsi bunlar... saymadiklarimda var, onlari incelemedik, kalabalik yapmasin diye listelemedim..

saydiklarimla ilgili bilginizi paylasirsaniz cok sevinirim kizlar, özellikle bu mekanlarla ilgili:
- gold salon nilüfer
- bursa grand salon
- merinos
- zas
- ciragan
- arena/özlüce

herkese simdiden hayirli olsun ;)

canım bende taa bartından bursaya gelin gelicem.uzak bi mesafe sürekli gelip arastıramıyorum ancak internetten :( ordada haliyle fiyat bilgileri yazmıo:43:.bakmış olduğun mekanların fiyatlarını paylaşırmısın
bursada mekan araştırmaya başlayanlar var mı? kına ve düğün için nerelere bakıyoruz:) ben bir çok mekan baktım bunların arasında
gold düğün salonları
ipek koza
çalışkan teras
zas düğün salonu
hanif salon
atalay prens
atalay club bademli
almira otel
plaza 16 nikahevi
çırağan club
buzz park gibi salonlar var merak edenlerle fiyat bilgilerini paylaşabilirim:):21:

Bende 1-2 Şubatta bir aksilik çıkmazsa evleniyorum :) Bugün Arena(Özlüce)Düğün salonuyla görüştüm. Görüştükçe buraya görüştüğüm yerleri yazarım kızlar ;) bugünkü görüşmemin detaylarını anlatıyorum .

Kına salonu 250 kişilik. Beyaz üzerine altın rengi masa örtüsü , sandalye süsleride öyle her masada kristal mumluklar var.
Oldukça ferahtı hvalandırması klimaları muazzamdı.Müzik canlı müzik şeklinde. Fotoğraf çekimleri dhil. Birtek ikramda bulunmuyorlar kınada onuda eğer dışarıdan getirirseniz ekstra ücret talep etmeden porselen tabaklrla ve cam bardaklarla servisinizi yapıyorlar.

Düğün paketineyse herşey dahil. Pasta ve kurupasta çeşitleri ve 3 meşrubat. pasta ve kurupastalarını tattım gerçekten harikaydı tazecik. Günlük hazırlanıyormuş.Oranında süslemesi ayn şekilde.Gelin odası öyle geniş ki içerde 20 kişi rahatça oturur. Müzik yine canlı müzik. İstediğinizi çalıyorlar. Konfeti ve volkanlar ve birkaç görsel showda dahil.Tüm gece ekstra bir ücret talep etmeden her anınızı kameraya çekiyorlar. Fotoğraflarınızıda çekip 40 tane armağan ediyorlar.Birde stüdyo var salonun alt katında orda bir fotoğrafınızı çekip 40a 30 boyutunda size armağan ediyorlar.

Kış fiyatı olduğu için kına 2500 düğün 3500 e anlaşmaya varıyorlar :) Yaz içinse düğün 4500 kına 3500.

Ne istersem ypacaklarını söylediler ayrıca dışarıdan ekstra yiyecek getirirsem onun servisinide yapacaklarını ve ücret talep etmeyeceklerini belirttiler.

Başka biyeri beğenmezsem anlaşacak gibi görünüyorum :)

Gezdiğim diğer yerleride sizinle paylaşıcam gelinler :)

bende arena salonuna bakmistim, ama cok fazla bir bilgi bulamadigim icin tam icime yatmadi... fotografciyla ilgili ayrintili bilgin varmi canim? tuttun mu orayi?

canım bende taa bartından bursaya gelin gelicem.uzak bi mesafe sürekli gelip arastıramıyorum ancak internetten :( ordada haliyle fiyat bilgileri yazmıo:43:.bakmış olduğun mekanların fiyatlarını paylaşırmısın

buzz park yemekli düğün için et menü kişi başı 45 tavuk menü kişi başı 40 tl. pastalı düğün içinse 5500 tl fakat salon bu fiyata göre vasat.

nikahevi/plaza 16 mutlaka görmeniz gereken bi yer. kristal düğün salonu var içinde muhteşem yemekli düğün 5000 salon parası + kişi başı 15 tl. pastalı olursa salon parası 5000 + kişi başı 7.5 tl foto kuaför müzik dahil değil

elegans düğün salonları 550 kişilik gümüş salon 5500 tl, 750 kişilik pınar salon 7000 tl, 1000 kişilik salonu da 9000 tl pastalı düğün kuaför araba süsleme dahil gümüş salon cok küçük duruyo diğer salonlar fena değil otoparkı mevcut.

gold düğün salonu (ankara yolu üzeri) teras salon güzel 650 kişilik 5500 tl masada çerez kuru pasta vs var pasta kişiye özel tiramisu seçilebiliyo lezzeti muhteşem kuaför araba süsleme müzik salon içi fotograf dahil

atalay düğün plaza bina cok vasat salonlar fena değil dora salon güzel fiyat 6000 tl

ipek koza düğün salonu hafta sonu sadece yemekli düğün yapıyor kişi başı et 65 tavuk 55 tl o salona bu fiyat değmez.

atalay club bademli kır bahçesi 1000 kişilik 7500 tl, grand salon 650 kişilik 5500 tl, teras salon 500 kişilik 4000 tl

çırağan club (demirci mah.) 450 kişilik salon 6000 tl, 750 kişilik salon 9000 indirim yapmıyor büyük salon güzel ve ferah

gold salon (nilüfer) beyaz salon 750 kişilik 9000 tl cok güzel kokteyl menü herkese özel kuru pasta tabağı ekler mini pizza vs ortada çerez ve pasta tiramisu seçebiliyosunuz
vip salon kırmızı kadife sandalyeli 500 kişilik salon aynı menü 7000 tl kuaför araba süsleme orkestra salonda foto dahil

zas salon ben pek beğenmedim 5500 tl küçük salon büyük salonu hatırlamıyorm renkli ışıklar hoşumuza gitmedi

hanif salon zarif bi yer hoş ferah fiyatı 500 kişi için 4000 e kadar yardımcı oldu dışarıdan çerez yada kurupasta kabul ediyor sahibi hanife hanım cok guleryuzlu mutlaka görün makul fiyatlar sunuyor.

gölpark (merinos park içi) 300 kişilik salon yemekli menü kişi başı 25 tl 200 kişi üzerine salon parası almıyor

çalışkan teras 5500 tl güzel bi salon

hepsi hafta sonu cumartesi fiyatlarıdır nisan ayına kadar olan fiyatlardır. haziran fiyatları hepsinin cok daha yüksek

buzz park yemekli düğün için et menü kişi başı 45 tavuk menü kişi başı 40 tl. pastalı düğün içinse 5500 tl fakat salon bu fiyata göre vasat.

nikahevi/plaza 16 mutlaka görmeniz gereken bi yer. kristal düğün salonu var içinde muhteşem yemekli düğün 5000 salon parası + kişi başı 15 tl. pastalı olursa salon parası 5000 + kişi başı 7.5 tl foto kuaför müzik dahil değil

elegans düğün salonları 550 kişilik gümüş salon 5500 tl, 750 kişilik pınar salon 7000 tl, 1000 kişilik salonu da 9000 tl pastalı düğün kuaför araba süsleme dahil gümüş salon cok küçük duruyo diğer salonlar fena değil otoparkı mevcut.

gold düğün salonu (ankara yolu üzeri) teras salon güzel 650 kişilik 5500 tl masada çerez kuru pasta vs var pasta kişiye özel tiramisu seçilebiliyo lezzeti muhteşem kuaför araba süsleme müzik salon içi fotograf dahil

atalay düğün plaza bina cok vasat salonlar fena değil dora salon güzel fiyat 6000 tl

ipek koza düğün salonu hafta sonu sadece yemekli düğün yapıyor kişi başı et 65 tavuk 55 tl o salona bu fiyat değmez.

atalay club bademli kır bahçesi 1000 kişilik 7500 tl, grand salon 650 kişilik 5500 tl, teras salon 500 kişilik 4000 tl

çırağan club (demirci mah.) 450 kişilik salon 6000 tl, 750 kişilik salon 9000 indirim yapmıyor büyük salon güzel ve ferah

gold salon (nilüfer) beyaz salon 750 kişilik 9000 tl cok güzel kokteyl menü herkese özel kuru pasta tabağı ekler mini pizza vs ortada çerez ve pasta tiramisu seçebiliyosunuz
vip salon kırmızı kadife sandalyeli 500 kişilik salon aynı menü 7000 tl kuaför araba süsleme orkestra salonda foto dahil

zas salon ben pek beğenmedim 5500 tl küçük salon büyük salonu hatırlamıyorm renkli ışıklar hoşumuza gitmedi

hanif salon zarif bi yer hoş ferah fiyatı 500 kişi için 4000 e kadar yardımcı oldu dışarıdan çerez yada kurupasta kabul ediyor sahibi hanife hanım cok guleryuzlu mutlaka görün makul fiyatlar sunuyor.

gölpark (merinos park içi) 300 kişilik salon yemekli menü kişi başı 25 tl 200 kişi üzerine salon parası almıyor

çalışkan teras 5500 tl güzel bi salon

hepsi hafta sonu cumartesi fiyatlarıdır nisan ayına kadar olan fiyatlardır. haziran fiyatları hepsinin cok daha yüksek

teşekkürler.fiyatlar cok kötü.bu devirde hersey cok zor.allah yardımcımız olsun

kızlar bende 2014 eylül gelini olacağım evim burda olmayacak amerikaya gideceğim o yüzden canım çok sıkkın burda olan seylerın en güzelinin olmasını ıstıyorum gold düğün salonuna beyaz salona bayıldım harıka ya ama çok geniş bizim o kadar akrabamız yok üzülüyorum o yuuzden vip salonuda hoş ama orası kınaya uygun beyaz sandalye koyuluncada çok değişmiyor orası genişlik olarak daha ıyı ama 7000 felan diyorsunuz o salon ıçın 7000 fazla değılmı ya kına içinde merinosta golparkı düşünüyorum yaa da buzparkı düşünüyorum nısanlım bayramda gelıyor onunla gorusmeye gıdecegız bakalım :52::52::52::52::52:

ya şöyle 450 500 kişilik alısılmısın dışında gold düğün salonu gibi ama daha küçük bildiğiniz hizmeti kaliteli gönül rahattlığıyla tuutulacak yer varsa yazarmısınız şu kültürparktaki altın ceylan balo salonunun fiyatı ne kadar biliyormusunuz. ikramları felan neler ???
:21::21:

Çırağan club yada wedding garden bademli de düğün yapmış olan yada düğüne gitmiş olan var mı ? bu iki yeride çok beğendim fakat fiyat olarak biraz pahalı geldi.Değer mi acaba diye düşünüyorum.

ya şöyle 450 500 kişilik alısılmısın dışında gold düğün salonu gibi ama daha küçük bildiğiniz hizmeti kaliteli gönül rahattlığıyla tuutulacak yer varsa yazarmısınız şu kültürparktaki altın ceylan balo salonunun fiyatı ne kadar biliyormusunuz. ikramları felan neler ???
:21::21:

hanif salona bakın derim tam dediğiniz gibi ve ikram olarak da bayağı yardımcı oluyolar. fiyat konusunda bize 4000 demişti nisan 2014 için izmir yolunda bence güzel bi salon.altın ceylansa fiyat olarak cok ucuktur ben bakmadım bıle acıkcası:45::45:

normalde 4000 tl'nin altına vermıyordu araya tanıdıklar girince 3500'e düştü. mayıs 5000 haziran temmuz 6500 tl dediler.sanırım nisan ayınada yer kalmamış hiç hafta sonu için

Günaydınn arkadaşlar bende benim elime de bu sabah gold beyaz salonun (Orhaneli yolundaki) fiyat listesi geçti.. Tabi bana göre uygun geldi sundukları imkanlar açısından bir de sizinle paylaşayım..

Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Ekim-Kasım-Aralık;
Haftasonu Gece: 9000 TL
Haftasonu Gündüz: Cumartesi 6000TL
Pazar 7500tl
Haftaiçi Gece: 6000TL
Cuma Gece: 7500TL

Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül;
Haftasonu Gece: 11000TL
Haftasonu Gündüz: Cumartesi 7000TL
Pazar 9000TL
Haftaiçi Gece: 7000TL
Cuma Gece: 9000TL

Organizasyona dahil olan hizmetler de oldukça iyi.. Sınırsız fotoğraf ve kamera çekimi, kuaför, araç süsleme, otoparkı, valeleri, bayan hostesler, güvenlik görevlisi, organizasyon şefi, düğün öncesi gelinle damadı salona alıştırma amaçlı özel sahne çalışması, slayt gösterisi, gelin-damat anı defteri, görsel showlar, (volkan,konfeti,şelale,meşale vs. sınırsız), özel bir çıkış organizasyonu, masa süsleme...

Servis olarak;

1.KİŞİYE ÖZEL KOKTEYL MENÜ

Kokteyl olarak da düğün başlamadan önce masalara karışık çerez, kokteyl havuç ve salatalık, kişiye özel 3 tatlı 3 tuzlu kurupasta, meşrubat servisi sınırsız

2.SERVİS

Düğün başladığı an Tiramisu yada vanilyalı, çikolatalı, frambuazlı düğün pastası, dondurma (nisan-ekim)

Sabah sabah destan yazıp gözlerinize zarar verdiğim için k.bakmayın arkadaşlar paylaşmak istedim belki işinize yarar haydi ben işime döndüm düğün öncesi kovulmasam iyi olur:1:

mrb arkadaşlar bende mayıs geliniyim 31 mayıs düğün tarihim osmangazide salon prensesi tuttuk içi muhteşem oraya da bir bakın isterseniz

slm kızlar.bende bursa'da yasıyorum.mart-nisan gibi nişanımız olucak.50 kişiden fazla insan olacağı için evde sıkışmayalım küçük nezih bir yerde yapalım dedik.bursa'da öyle bir yer var mı bildiğiniz? yemekli olcak tabi.önce yemek yenir sonra sadece bizlerin olduğu bir yerde yüzükler takılır.böyle düşündük umarım bulabiliriz .)

slm kızlar.bende bursa'da yasıyorum.mart-nisan gibi nişanımız olucak.50 kişiden fazla insan olacağı için evde sıkışmayalım küçük nezih bir yerde yapalım dedik.bursa'da öyle bir yer var mı bildiğiniz? yemekli olcak tabi.önce yemek yenir sonra sadece bizlerin olduğu bir yerde yüzükler takılır.böyle düşündük umarım bulabiliriz .)

Günaydın;
Bildiğim kadarıyla Demirtaşpaşa metro durağının orada Ördekli kültür merkezi var 100 kişilik falan daha önce bir arkadaşım yapmıştı orada nişanını. Ama yemeksizdi arkadaşımın nişanı. Bir de Irgandı köprüsünde bir yer varmış ama bende tam olarak bilmiyorum..

Back