- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 363
- Konu Sahibi Kahverengikus
inegölde tuna var bir de, tuna 3 müydü neydi tam emin değilim ama kuzenimin kınası oldu orda güzeldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursada mekan araştırmaya başlayanlar var mı? kına ve düğün için nerelere bakıyoruz:) ben bir çok mekan baktım bunların arasında
gold düğün salonları
ipek koza
çalışkan teras
zas düğün salonu
hanif salon
atalay prens
atalay club bademli
almira otel
plaza 16 nikahevi
çırağan club
buzz park gibi salonlar var merak edenlerle fiyat bilgilerini paylaşabilirim:)
Bende 1-2 Şubatta bir aksilik çıkmazsa evleniyorum :) Bugün Arena(Özlüce)Düğün salonuyla görüştüm. Görüştükçe buraya görüştüğüm yerleri yazarım kızlar bugünkü görüşmemin detaylarını anlatıyorum .
Kına salonu 250 kişilik. Beyaz üzerine altın rengi masa örtüsü , sandalye süsleride öyle her masada kristal mumluklar var.
Oldukça ferahtı hvalandırması klimaları muazzamdı.Müzik canlı müzik şeklinde. Fotoğraf çekimleri dhil. Birtek ikramda bulunmuyorlar kınada onuda eğer dışarıdan getirirseniz ekstra ücret talep etmeden porselen tabaklrla ve cam bardaklarla servisinizi yapıyorlar.
Düğün paketineyse herşey dahil. Pasta ve kurupasta çeşitleri ve 3 meşrubat. pasta ve kurupastalarını tattım gerçekten harikaydı tazecik. Günlük hazırlanıyormuş.Oranında süslemesi ayn şekilde.Gelin odası öyle geniş ki içerde 20 kişi rahatça oturur. Müzik yine canlı müzik. İstediğinizi çalıyorlar. Konfeti ve volkanlar ve birkaç görsel showda dahil.Tüm gece ekstra bir ücret talep etmeden her anınızı kameraya çekiyorlar. Fotoğraflarınızıda çekip 40 tane armağan ediyorlar.Birde stüdyo var salonun alt katında orda bir fotoğrafınızı çekip 40a 30 boyutunda size armağan ediyorlar.
Kış fiyatı olduğu için kına 2500 düğün 3500 e anlaşmaya varıyorlar :) Yaz içinse düğün 4500 kına 3500.
Ne istersem ypacaklarını söylediler ayrıca dışarıdan ekstra yiyecek getirirsem onun servisinide yapacaklarını ve ücret talep etmeyeceklerini belirttiler.
Başka biyeri beğenmezsem anlaşacak gibi görünüyorum :)
Gezdiğim diğer yerleride sizinle paylaşıcam gelinler :)
canım bende taa bartından bursaya gelin gelicem.uzak bi mesafe sürekli gelip arastıramıyorum ancak internetten ordada haliyle fiyat bilgileri yazmıo.bakmış olduğun mekanların fiyatlarını paylaşırmısın
buzz park yemekli düğün için et menü kişi başı 45 tavuk menü kişi başı 40 tl. pastalı düğün içinse 5500 tl fakat salon bu fiyata göre vasat.
nikahevi/plaza 16 mutlaka görmeniz gereken bi yer. kristal düğün salonu var içinde muhteşem yemekli düğün 5000 salon parası + kişi başı 15 tl. pastalı olursa salon parası 5000 + kişi başı 7.5 tl foto kuaför müzik dahil değil
elegans düğün salonları 550 kişilik gümüş salon 5500 tl, 750 kişilik pınar salon 7000 tl, 1000 kişilik salonu da 9000 tl pastalı düğün kuaför araba süsleme dahil gümüş salon cok küçük duruyo diğer salonlar fena değil otoparkı mevcut.
gold düğün salonu (ankara yolu üzeri) teras salon güzel 650 kişilik 5500 tl masada çerez kuru pasta vs var pasta kişiye özel tiramisu seçilebiliyo lezzeti muhteşem kuaför araba süsleme müzik salon içi fotograf dahil
atalay düğün plaza bina cok vasat salonlar fena değil dora salon güzel fiyat 6000 tl
ipek koza düğün salonu hafta sonu sadece yemekli düğün yapıyor kişi başı et 65 tavuk 55 tl o salona bu fiyat değmez.
atalay club bademli kır bahçesi 1000 kişilik 7500 tl, grand salon 650 kişilik 5500 tl, teras salon 500 kişilik 4000 tl
çırağan club (demirci mah.) 450 kişilik salon 6000 tl, 750 kişilik salon 9000 indirim yapmıyor büyük salon güzel ve ferah
gold salon (nilüfer) beyaz salon 750 kişilik 9000 tl cok güzel kokteyl menü herkese özel kuru pasta tabağı ekler mini pizza vs ortada çerez ve pasta tiramisu seçebiliyosunuz
vip salon kırmızı kadife sandalyeli 500 kişilik salon aynı menü 7000 tl kuaför araba süsleme orkestra salonda foto dahil
zas salon ben pek beğenmedim 5500 tl küçük salon büyük salonu hatırlamıyorm renkli ışıklar hoşumuza gitmedi
hanif salon zarif bi yer hoş ferah fiyatı 500 kişi için 4000 e kadar yardımcı oldu dışarıdan çerez yada kurupasta kabul ediyor sahibi hanife hanım cok guleryuzlu mutlaka görün makul fiyatlar sunuyor.
gölpark (merinos park içi) 300 kişilik salon yemekli menü kişi başı 25 tl 200 kişi üzerine salon parası almıyor
çalışkan teras 5500 tl güzel bi salon
hepsi hafta sonu cumartesi fiyatlarıdır nisan ayına kadar olan fiyatlardır. haziran fiyatları hepsinin cok daha yüksek
ya şöyle 450 500 kişilik alısılmısın dışında gold düğün salonu gibi ama daha küçük bildiğiniz hizmeti kaliteli gönül rahattlığıyla tuutulacak yer varsa yazarmısınız şu kültürparktaki altın ceylan balo salonunun fiyatı ne kadar biliyormusunuz. ikramları felan neler ???
12 nisan sarper düğün salonunu cumartesi günü için 3500 tl ye tuttuk düşünenler değerlendirsinler derim :)
slm kızlar.bende bursa'da yasıyorum.mart-nisan gibi nişanımız olucak.50 kişiden fazla insan olacağı için evde sıkışmayalım küçük nezih bir yerde yapalım dedik.bursa'da öyle bir yer var mı bildiğiniz? yemekli olcak tabi.önce yemek yenir sonra sadece bizlerin olduğu bir yerde yüzükler takılır.böyle düşündük umarım bulabiliriz .)
mrb arkadaşlar bende mayıs geliniyim 31 mayıs düğün tarihim osmangazide salon prensesi tuttuk içi muhteşem oraya da bir bakın isterseniz