- 18 Aralık 2013
- 20
- 17
- 88
- Konu Sahibi Kahverengikus
-
Merhaba canım;
Ayıptır sorması ne kadara tuttunuz :))
31 mayis cumarteside benim dugunum orada :))Arkadaşlar bende prenses düğün salonunu tuttum. 30 mayıs cuma günü için 4500 tl ye.hafta sonuna 6000 tl istediler. hafta içide cumaya kadar yani 3500 tl dediler.
[sıze=3]merhaba kızlar. Herkese hayırlı olsun öncelikle. Ben de bursa'nın 2014 gelinlerindenim :)
benim düğünüm istediğim yerde olamıyor maalesef. Ben hiltonda istemiştim gidip fiyat vs aldık ama açık alan olmadığı için erkek tarafı istemedi. Hak verdim açıkçası sigara için dışarı çıkanlar olursa düğün bölünür diye...
Daha sonra club altınceylan'a gittik, erkek tarafı bütün düğünleri orda yapıyor bizimkinin de orda olmasını istiyorlardı. Hiltondan daha yüksek fiyat verdiler ki saçma. Her neyse orda da yer kalmamış istediğimiz tarihlere...
Ilk gezdiğimizde tutsaydık cumartesi olacaktı düğünümüz ama kayınpederim erken dediği için şimdiye kadar bekledik ve hiçbir yerde cumartesiye yer kalmadı(
son olarak holiday inn'e gidip bakacağız. Allah biliyo ya hiç istemiyorum orayı ama başka seçenek de kalmadı gibi. Bütün hevesim kaçtı düğünle falan ilgilenmek istemiyorum artık.
Umarım sizin düğünleriniz gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle olur sonrası da aynen öyle devam eder.[/sıze]
canım üzülme bu kadar hevesin falan kaçmasın hayırlısı neyse o olsun de geç sakın salon yüzünden üzülme canım bak ne güzel siz beraber geziyosunuz bakıyosunuz bizim hiç öyle şansımız olmadı uzak oldugumuz için gittiler tuttular sadece nasıl bi yer bende hiç bilmiyorum sende bozma sakın moralini keyfini çıkarmaya bak
Canım çok teşekkür ederim yanıtın için. Pozitif biriyle karşılaşmak iyi geldi :) Senin de bu konularda diğer isteklerin fazla fazla olur inşallah. Herkes için en hayırlısı olsun ne diyelim.
Merhaba kızlar. Herkese hayırlı olsun öncelikle. Ben de Bursa'nın 2014 gelinlerindenim :)
Benim düğünüm istediğim yerde olamıyor maalesef. Ben hiltonda istemiştim gidip fiyat vs aldık ama açık alan olmadığı için erkek tarafı istemedi. Hak verdim açıkçası sigara için dışarı çıkanlar olursa düğün bölünür diye...
Daha sonra club altınceylan'a gittik, erkek tarafı bütün düğünleri orda yapıyor bizimkinin de orda olmasını istiyorlardı. Hiltondan daha yüksek fiyat verdiler ki saçma. Her neyse orda da yer kalmamış istediğimiz tarihlere...
İlk gezdiğimizde tutsaydık cumartesi olacaktı düğünümüz ama kayınpederim erken dediği için şimdiye kadar bekledik ve hiçbir yerde cumartesiye yer kalmadı(
Son olarak holiday inn'e gidip bakacağız. Allah biliyo ya hiç istemiyorum orayı ama başka seçenek de kalmadı gibi. Bütün hevesim kaçtı düğünle falan ilgilenmek istemiyorum artık.
Umarım sizin düğünleriniz gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle olur sonrası da aynen öyle devam eder.
canim ben bundan 6-7 yil once diyim bir dugune gittim holiday inn de.organizasyon firmasi vardi sanirim dugunde tam emin degilim orange mi neydi adi.bence dugun superdi.hatta kendi dugumde oyle olsun istedim orda.yemekler superdi.hem pasta geldi hem dondurma gibi birsey.havuz basinda oldu dugun.gelinle damat havuz basina yukardan inen bir merdivenden inerek geldiler.etraf karanlikti ve onlarin uzerine sadece spot isik yansitildi.tum konuklar ayakta alkisladi falan cok heyecanliydi oyle diyim.nerdeyse tum ayrintilari hatirliyorum cunku begenmistim oteli.umarim orda yer bulursunuz..
biz dugunumuzu altin ceylan da yapicaz bu arada taa gecen yazdan ayarladik.cunku yer kalmayacagini biliyorduk.araya bayram girecegi icin :):)kayinbabam sagolsun :)
Rahatladim acikcasi okuduktan sonra :) tesekkur ederim yazdigin icin. Altinceylanda da cok şık oluyor dugunler ve dedigin gibi yer konusu cok sıkıntı..
hayirli olsun istediginden daha da guzel gecer insallah dugunun. Evliligin de bir o kadar guzel olur umarim :)
Merhaba kızlar nasip olursa ben de 2014 temmuz geliniyim. Nişanlım mudanyalı mudanya yolunda ya da mudanyada bir yerde düğün yapmak istiyor. Ben izmirliyim izmirden misafirlerim gelecek bu yüzden daha kolay bulmaları açısından mudanya yolunda bir yer daha uygun olur diye düşündüm. Kır düğünü tercih ediyoruz açıkçası yağmur gibi riskleri ben önemsemiyorum zaten kapalı mekan fobim var kır düğünü ferah ve güzel diye düşünüyorum. Rica etsem bana bu mudanya yolundaki veya mudanyadaki mekanlarla ilgili bilgi verebilir misiniz ? Gidip dolaşmadan önce size bir danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba canım, bende 2014 yaz geliniyim ve 1 aydır kır düğünü ve havuz başı düğünü mekanları hakkında araştırma yapıyorum. Mudanya yolunda sana Heybeli restaurant, Wedding Garden Bademli, Kaşıkara ve Yolüstü restaurant'ı tavsiye edebilirim. Bunların hepsi kır düğünü yapmak için uygun mekanlar. Bazılarından fiyat almıştım onu da paylaşabilirim eğer istersen.
Canım merhaba, öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Malum bütçe de önemli. Biz 300-350 kişi yemekli yapmayı düşünüyoruz. Acaba aldığın fiyatları paylaşabilir misin? Tekrar çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?