ya erkek belli oluyorrr :) hadi bakalım sağlıcakla öğreniriz hepimiz inşallah bacım
yok be bacımmmmm ne kutlama yemeği ne albüm ne bişey onlar extraya girerrrr..... ben Ankaradayım .... valla devlet hastaneleri afedersin ama b......tn
özellerde acaip uçuk bir arkadaşm kayseride aynenn senin gibi diyo fiyatlara 30 tl muayene ücreti teste vs 17 tl 30tl ek ödeme yapıyoz diyo doğum taş patlasa 1500 diyooo ben hayretler içindeyimmmm düşün .... benim özelde bir muayene 260 tl
testler devlette yaptıram dedimm onlarda eline yüzüne bulaştırdı ya bugün bakalımmm.... testle doğumla muayenelerle cüneyt gençin bir doğum hikayesi 10bin tleyi aşıyor o da bugün doğursammmm neyseki 2015 e girmeden doğurcaz nasipseee....
benim ağustosda gebeliğim vardı bu mayısda doğacaktım güya herşey yolunda giderkennn ekim 24 de bebek öldü ve devlet yüzünden perişan oldukkkk gelde ne yap şimdi

yoksa kim saçar 10bin tlyi doktorlaraaa insan evladının yarınını düşünür amaaa gel gör ki gelmeden o evlat, yarınları düşünemiyor insannnn ALLAHIM herkese sağlıklısını versinnnn