- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
:):) kan sonucu çıktı. 74.4 değer. Sizce nasıl? Bat 5 nisan benim
canm cok sevndim hadi gözün aydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:):) kan sonucu çıktı. 74.4 değer. Sizce nasıl? Bat 5 nisan benim
eda (spirochet), 32, antalya, 1. doğum, 23 şubat, 1 aralık 2014
:) ins benimm gitcegim drum cihazida gelismistir..bende alttan baktirmaktan korktugum icin daha dr gitmedim kücüktür gözükmez die benimde sat 2 mart
6-7 nisanda dr a gitmeyi düsünüyorum 4+4 oldum bugün itibariylen canim kalp atisini duymak icin tarih aldinmi?
canım annen ya da kv yakın mı? onlardan destek alabileceksen bence çok güzel araları 13 ay olacak, beraber büyüyecekler. bende daha az olsun araları isterdim.
Kizlar bana isim (nick), yas, sehir, kacinci dogumunuz, sat tarihi ve beklenen dogum tarihlerinizi soylerseniz liste yaparim.
canım ya Allah yardımcın olsun, sezeryenmi normal doğum mu yapmıştın
Kizlar bana isim (nick), yas, sehir, kacinci dogumunuz, sat tarihi ve beklenen dogum tarihlerinizi soylerseniz liste yaparim.
İlgilenmesi gerek 2 dak da bakip gönderen, sorularimiza cevap vermeyen drlarda gorduk, cag hastanesinde süleyman bey varmis ona gitmeyi dusunuyorum. Bilginin cok kalabalik oldugunu, cok sira beklediklerini forumlarda yazmislar ama orayada gidip deneyebilirim.
Seninkinide not aldim, bu arada listenin basini senle ben cekiyoruz herhalde:)
canım senin sat 6 mart sanırım benimde öyle ben 28 günde oluyorum bugün olmam lazım aşırı midem bulanıyor test yapmadım daha psikolojikte olabilir belki bulantım yada üşüttüm kan testi yapsammı acaba :18:
hanimlar kan testi ucreti ne kadar acaba bilgi verebilirsiniz?
sosyal güvencen varsa hastane ve sağlık ocaklarında ücretsiz cnm.
kadın doğum dr na gidip günün geçtiğini söle yada şüphen oldunu yapar sanırsam sağlık ocaklarıda yapıyor ayrıca ama aynı gün çıkmıyor 2 gün sonra veriyor orası.sigortam yok ozellerde ne kadar acaba? birde devlet hastanesinde yaptirirsam testdoktorun mu yazmasi gerekli?
hayrolsun, 32 , ilk, 5 mart, 11 aralık :)
Aa benim de 11 aralık gibi gözüküyor. Ne güzel. Kan değerin kaç çıktı en son ve ne zaman yaptırdın?