Ben bugun cok ilginc bir ruya gordum. Coook guzel, pembis suratli bir kiz cocugu dogurmusum. Ama nasil dogurdugumu falan hic hatirlamiyorum. Sanki bebegi dogurup bir kac haftaligina bir yerlerde kalmisim gibi. Bebegi goruyorum, benim bebegim olduguna inanamiyorum, cok yabanci geliyor. Annem ben dogurttum torunumu diyor. Ama evi dolasinca her yerde bebek kakasi goruyorum. Neden cocugun altini baglamadiniz diyorum. Bez bitmisti alamadik gbi bir sey soyluyor ablam ve ben o pislikleri camasir suyuyla temiziyorum her yeri. Boyle ilginc bir ruyaydi. Hayirlara gitsin insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bugun cok ilginc bir ruya gordum. Coook guzel, pembis suratli bir kiz cocugu dogurmusum. Ama nasil dogurdugumu falan hic hatirlamiyorum. Sanki bebegi dogurup bir kac haftaligina bir yerlerde kalmisim gibi. Bebegi goruyorum, benim bebegim olduguna inanamiyorum, cok yabanci geliyor. Annem ben dogurttum torunumu diyor. Ama evi dolasinca her yerde bebek kakasi goruyorum. Neden cocugun altini baglamadiniz diyorum. Bez bitmisti alamadik gbi bir sey soyluyor ablam ve ben o pislikleri camasir suyuyla temiziyorum her yeri. Boyle ilginc bir ruyaydi. Hayirlara gitsin insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugün kese görmeye geldim keseler gördüm ikizin olucakmis :)
hayırlı olsun allah kolaylık versin büyük süpriz olmuş
Seninle ayni durumdayiz allahtan bugün işim yok koydum başımı masaya uyukluyorum masa altindan midemi bastirsin diye habire tuzlu erik yiyorum, bu gidisle tuz tavan yapip tansiyon yapacak bende yada odem
Bebek takvimimiz ayni canim... Dr gitsen yarin ona gore ilaç kullansan canim hapsirma öksürme zarar vermesin kuzuna....benim midem yaniyo sisiyo gaz spazmi yasiyorum canim...herkesin bünyesi farklı oluyor belki sen rahat vi hamilelik geciriceksindir
ayy çok heyecanlandim ne güzel :) ben de görsem bi keseyi. kan testi yaptirmis miydin bu arada? kaç cikti? alttan ultrasonla mi karindan mi gorduler? belki benim de ikiz olur. esim gorumcem falan hep öyle diyoKizlar bugün kese görmeye geldim keseler gördüm ikizin olucakmis :)
Not aliyorum cnm yeni katilanlarda var aramiza onlarda yazsinlar bilgilerini aksama dogru guncelliycem tabloyu[/QUO
bilgilerimdeki eksikleri gideriyorum:)
yaş 28, ilk bebiş, şehir Ankara
kilo da yazayım sütun ekleyeceğini hatırlıyorum.
62 ile hamileydim şuan 64 üm
merhaba, canim benim bildiğim iki hafta fark bile olabiliyor. çünkü geç döllenme olmuş olabiliyor. ya da Allah tealanin izniyle bebek bi hafta hizli gelişip diğer hafta daha yavaş devam edebiliyo gelişimine. hiiic kafana takma. bebeğini, kalp atisini gormussun ya masaAllahkızlar bugün bebeğimi gördümmm kalp atışını gördüm ve duydumm Allah ım ne güzel bir duygu.. gözyaşlarıma hakim olamadımmm :'( ama mutluluktannn.. tek bişey canımı sıktı ultrasonda bebeğim 4 gün geri gözüküyo ama dr. bi hafta gibi bi süreyi bile bebek kapatırmış büyürmüş yani sorun değil dedi. sizce endişelenmeli miyim??
canim doktor vitamin tarzi bir ilac verdi bu sabah daha iyiyim insallah bir sey olmamistir bebise:2: halen doktora gitmedim beni korktuktular uc ay olana kadar gidilmez diye dusuge sebep olabilirmis ultrason dediler korktum o yuzden biraz daha bekleyip gitmek istiyorum azicik daha buyusun kalbini duyayim filancok ama cok duygusalim resmen duygu patlamalari yasiyorum yaa
kızlar bugün bebeğimi gördümmm kalp atışını gördüm ve duydumm Allah ım ne güzel bir duygu.. gözyaşlarıma hakim olamadımmm :'( ama mutluluktannn.. tek bişey canımı sıktı ultrasonda bebeğim 4 gün geri gözüküyo ama dr. bi hafta gibi bi süreyi bile bebek kapatırmış büyürmüş yani sorun değil dedi. sizce endişelenmeli miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?