2014 Aralık Anneleri


mrb canımm bu kötü bi durum irade meselesimi bilmiyorum ama insanın onu istediği an aklı duruyo bak kendine stres yapma en azından benim yengem yeni doğum yaptı bırakmadı oda ve de 4 kilo güzel bi bebeği oldu o da hep derdi ki bırakamıyorsan günde 5 in üstüne çıkmayacaksın.dr mu demiş ne. benim ablam da hamileliğinde bırakamadı annemde elhamdülillah hepimiz sağlıklıyız.seni teşfik etme amaçlı yazmıyorum ama bari stres yapma bu kadar o da zararlı çünkü.günde 10 falan bende fazla buluyorum 5 in üstüne çıkma bebeğin için lütfen
 

Çok güzelmiş gerçekten.... Evde olsam çok fena ağlardım buna boğazım düğüm düğüm oldu sıkmaktan :'( ne zaman geçecek bu musluğa bağlama modu yaaa:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
kızlar günaydın bende aralık annesi olcam inşallah 12. haftadayız ikili test yaptırdık dün aradı doktor iyi sonuçlar dedi çok şükür ama bizim doktor cinsiyeti söylemedi gördü gösterdi bu büyürse erkek olcak dedi 12. haftaya kadar cinsiyetler ayrılmıyomu burda öğrenenler var özendim bende :26: kızmı acaba diye bizde kendimizce uydurup seviniyoruz fln ama emin olamadık 9. haftadan sonra cinsiyete göre büyümeye başlıyo diye biliyorum ben :26: bi fikrirniz varmı kızlar :26:
 
meraba kızlarrrrr.hergün sizlerleyim,okuyorum ama yoğunluktan bazen fırsat bulup yazamıyorum.çoğumuzun cinsiyetleri belli oldu,hepimizin kuzuları hayırlı olsun inşallah.ya ben de bi türlü doktora karar veremedim,sinir oluyorum kendime.iki doktora gidiyorum bi ona bi ona.oğlum da hiç böle değildim.bi doktorla başlamış ve bitirmiştim.bunda başta bi lekelenme yaşadım o beni çok strese soktu sonra hipotiroit olduğu için her kentrolde bi de onun için doktora gidiyorum filan derken kararsız kazım oldum çıktım.neyse kuzularımız sağlıklı olsun da hiiiiiçbişi önemli değil.öpüyorum sizleri.
 
Selam güzel Hamişler hepiniz afiyettesinizdir inşallah...Size bir bilgi vermek için yazayım dedim benim kalp rahatsızlığım var buyüzden 3 ayda bir kardiyoloğa da gidiyorum kontrol amaçlı son muaynemde doktorum bebeğin kalbinin de kontrol edilmesi gerektiğini söyledi buna da FETAL EKO deniyormuş ve hamileliğin 20-21. haftalarında yaptırılıyormuş aranızda benim gibi kalp rahatsızlığı olan anneler varsa bilgilendireyim dedim bu arada doktorumun tavsiyesiyle benim fetal ekom Başkent Üniversitesi Hastanesinde Pediatrik kardiyolog Birgül hanım varmış o yapacak ilgilenenlere duyurulur...
 
Hayırlı olsun canım:) sağlıkla gelsinler inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun cnm saglikli sekilde alirsin insallah bebegini kucagina :))

Masallah canim

Hmm sivilce problemimde olmadi ben sadece yuzdeki cil ve lekerden korkuyorum olursada kapatici alicam :)



Hahaha cok guldum bu diyaloga bizim kiz neyseki uzakta.yakin olsa bile babasi goz actirmazdi zaten sizin oglana

hayırlı olsun prensleriniz kızlar:) sağlıkla gelsinler inşallah..
canlarımm çok teşekkür ederimm :) inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla alırız kucağımıza bebişlerimizi
 

kalp rahatsızlığı derken ritim bozukluğu falanmı yoksa başka birşey mi? geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin bebişinide korusun
 
kalp rahatsızlığı derken ritim bozukluğu falanmı yoksa başka birşey mi? geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin bebişinide korusun

teşekkür ederim...benim doğuştan damar eksikliğim vardı iki yıl evvel de kalp kapakçıklarım değişti bu yüzden sürekli kontrol halindeyiz kuzucum ve ben hayırlısıyla atlatırız inşallah...
 
Kizlar benim gobis baya belirginlesmeye basladi :)) 3-4 gun once benden iki hafta onde giden ikiz gebeligi olan bayanla tanistim cok belliydi gobegi. Benimki hic belirgin degildi . benim bebik kiskandi galiba o gunden sonra baya belirginlesti gozle gorulur fark var :)) haftaya cuma gidicem doktora gorcem bebegimi cok merak ediyorum. Ve gobegim daha sertlesti sanki katilasiyor. Sizdeki durumlar nasil. 14+3 um )
 

ben de bugün itibariyle 14+3 üm :)
göbeğimi görsen şok olursun. resmen 6 aylık gibi duruyorum ve resmen utanıyorum:)). geçen biri cinsiyetini sordu daha belli olmadı bi dahaki gidişimde dedim çok şaşırdı. bu kadar büyümüş hala nasıl belli olmaz dedi. 14 haftalığım dedim inanmadı. işyerinde bi arkadaş daha hamile aramızda 1 hafta var. ama 2-3 ay var gibi duruyor. kızımda da öyleydim. hele son ayda dr a her gittiğimde millet gözünü diker bakardı karnıma şok olmuş bi şekilde. ikiz mi diye sorarlardı.
 
benim de göbiş hala yok dışardan belli olmuyor hamileliğim. Dün doktoruma gittim cinsiyet için 12+4 üm belli etti çok şükür. Erkek bebek bekliyoruz inş.
 
Cok sevindim canim iyi olmaniza dogru mantik bizde tekken oluyo sanci sende cift masallah.Allah tamamina erdirsin..
aynen bende çok duygulandım.sulu gözler bizi :)


günaydınnnnnnn hekeseeee....
Duygulandim bende nil sanki anne omus gibi yazmis bu kadar icten hissedilir afferin ona.yoksa anne olduda benmi duymadim magazine uzagimda biraz :)

Benim eski isyerinden bi arkadasim gunde 5-6 tane yarim yarim icti sigara tamam saglikli dogdu ama surekli hastalanan bunyesi zayif ve ciddi bronsit problemi olan bi cocugu var.keza halam hic kismadan icti sozde saglikli oglu oldu ama askerdeyken anladilar cocugun kapbine pil takilmasi gerektigini.cocuk agzina surmedigi halde simdi sorunlar yasiyo.kucuk bi yerde yasiyo zaten is bulamiyo surekli bayiliyo..sonrasinida dusunmek lazim.sigara bebegimizden mutlaka biseyler goturur.nasilki tehlikelerden anne olarak bebegimizi koruyacaksak sigarayida dusman olarak gormek ve yavrumuzdan uzak tutmak lazim..
 


şu an tahta gibiyim. bebek yok. öğlen yemeğinden sonra hazımsızlık başlar ve 4 aylık olurum, akşam yemeğinden sonra ise 6 aylık:)

benim de göbiş hala yok dışardan belli olmuyor hamileliğim. Dün doktoruma gittim cinsiyet için 12+4 üm belli etti çok şükür. Erkek bebek bekliyoruz inş.

hayırlı olsun. bu yıl erkekler çoğunlukta kesinlikle:)
 
Son düzenleme:

benim de bir ayva göbeğim var sanırım artık. kilom aynı, bulantılarım hiç mi hiç azalmadı ama yine de göbeğimin belirginleşiyor olması mutlu etti beni
 

bunun bir tanesi bir nefesi bile kabul edilemez. dün bir arkadaş çok güzel yazmıştı. bebek dumandan rahatsız olurmuş ve yine ne zaman gelecek o pis duman diye endişe ile tedirginlikle beklermiş . bebeğin daha anne karnında iken endişe ile kaygı ile tanışması ne acı.
benim gebeyken kendi tabiriyle günde 2 dal ( dal da neyse) içen arkadaşımın bebeği 42 günlükken zatürre oldu. şimdi 2,5 yaşında antibiyotiksiz bir ay geçmemiştir.
 
çok teşekkürler katılıyorum sana şimdiden 4 tane erkek bebek var çevremde ben kız umuyordum ama cinsiyeti öğrenince çok mutlu olduk eşimle. artık ciciler bakabilirim sanırım. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…