2014 Aralık Anneleri

tek hissettiğim sey bulantı böğğğğğ.....bi gecse su an onu düşünüyorum....11+4 üm bende

sende bulantı var bende ne bulantı ne aşerme ne gögüs ağrısı var gögüslerde kararma hiç bişe yokkkkkk bugün 2 li teste gidicem rahatlarım görürsem sen yaptırdınmı 2 li testi
 
ben 13+3 um daha hıssetmıyorum bide cınsıyetıde erkek ama neden hıssedemedım bilmıyorum erkekler daha cabuk hissedilirmiş..:44: ne zaman hissedilir tam olarak bilen var mı??

benim bebeğim de yüzde 51 erkek dedi ama 1oğlum daha var onu 10 haftalıkken hisediyordum
 

canım insanların geçtiği alet metal detektörüdür. xray değildir. xray çantamızın geçtiği cihazdır ve içinde X ışını olduğu için ismi x raydir. X ışını da röntgen çekiminde kullanılan ışındır, kanserojendir. zaten çanta geçerken ekranda çantanın içinde ne var ne yok gösterişi de bu ışından sebeptir. bunları yazdım karışıklık olmaması için. metal dedektöründe X ışını olmamasına rağmen ben de geçmiyorum. ben hamilelikten de önce , korunmayı bıraktığımda başladım geçmemeye.

kızlar saltalık çook iyi geliyo tavsiye ederim hayatımda yemediğim domates ve salatalığı yedim diyebilirim az önce 3 taane salatalık yedim mideye iyi geliyor bilginize...

salatalıkkkkk benim kabusum. inanılmaz gaz yapıyor mideme demir bir gülle oturuyor resmen salatalık yeyince (
 
günaydın kızlar nasılsınız ben midem ağzımda gezmekten helak olmuş durumdayım hiçbir deterjan sabun parfüm kokusu almak istemiyorum banyo yapmak bir işkence oldu sadece temiz havada oturmak istiyorum ve aksine havalarda o kadar kötü ki kapı cam açılmıyor sadece peynir ekmek yiyebiliyorum kussam belki rahatlayacağım ama onu da başaramıyorum ne zaman geçecek bu ????
 
bak ben de okurken duygulandım:) bebişlerimizle avmlere gideceğimiz günler de gelecek değil mi hem inanması zor geliyor hem de içim kıpır kıpır oluyor heyecandan :)

maşallah canım bebişine iyi etmiş hemen göstermemekle, bak ne güzel anlarını yakalamışsınız, çok tatlıııı
 

benimki 11.haftadan sonra baya rahatladı canım şuan 13+0 ız akşam bulantılar aynen devam ama gündüz baya rahatım
 

Tek örnek değilsin ben de aynıyım..14.haftadayım az biraz bulantı ve koku hassasiyetim azaldı..İnş geçer
 
Sanırım benden başka bacak ağrısı çeken yok... Aslında hamilelikte yaygınmış, ama çekmeyin Allah korusun.... Uyutmuyor

Bacak ağrısı deme ben 2 haftadır ağlayacam nerdeyse..... Bu ne yaaa bütün gece kramplar ağrılar neden oluyor bunlar bir hiç uzun yol yürüyemiyorum hemen oturmak istiyorum....... her yerim ağrıyor dayak yemiş gibi((
 
benimki 11.haftadan sonra baya rahatladı canım şuan 13+0 ız akşam bulantılar aynen devam ama gündüz baya rahatım

benim de o kadar tuhaf ki 1-2 gün çok hafif geçiyor sonra beni öldürüyor acısını çıkartıyor resmen birde ben akşam 5 ten sonra hiçbir şey yiyemiyorum sabah kahvaltısına kadar belki benim de senin ki gibi yavaş yavaş geçmeye başlar belli mi bebeğinin cinsiyeti ? ve ilk bebek mi ?
 

ne güzel dmeiş araba çarpma ihtimalide aynı diye, herşey Allahtan. hayırlı olsun arkadaşım oğluşun.. ben de izinden geliyorum erkeğe benzeyen bebemin pipisini hala göremedi dr ama ben eminim erkek benimki de..


canım hangi koruya gidiyorsun?



ankarada gatada 1 haftada çıktı sonuç, Batıkent bilgi hastanesinde 5 günde çıktı. sen hangi hastaneye gittin merak ettim, bir günde sonuç vermeleri süper. aklımızda bulunsun bir daha bizde oraya gidelim tahlillere.


ya ama sigorta da 3400 zaten, çok bi fark olmuyor o zaman :44: ben hep daha avantajlı diye düşünmüştüm ama şimdi sen 3000 diyince çok da avantajlı değilmiş demek ki bu sigorta



ben ilk bebeğimi medicana da doğurdum. faturalara baktı eşim. 2500 ödemişiz 2011 31 aralıkta. muayenelerde 157idi. paket maket yoktu. kadınlar klübünde bu paket uygulamalarını okuyunca şaşırdık ve bilgi almak için medicanaya gittik ctesi. böyle bir uygulama olmadığını söylediler. mapfre sigorta ile ilgili duyumlarımdan bahsettim, 1 mayıs itibariyle sonlandı dedi.
medicana da normal doğum 3500. epidural sezaryan mesai saatlerinde +500. eğer mesai dışında olursa +800. bu arada muayene ücreti de 187 lira.
bayındıra sorduk. 5000 dediler.
TOBB a da sormadık hepsi aynı üç aşağı beş yukarı diye.
 
Son düzenleme:

canım dr bahsettinmi bu ağrından. magnezyum ve calsiyum verir dr. baya fayda ediyor. gece uykudan uyandırırdı o kramplar bilirim eşim masaj yapar rahatlardım. benim daha başlamadı. 6.aydan sonra bekliyorum kendilerini:)
 
canım dr bahsettinmi bu ağrından. magnezyum ve calsiyum verir dr. baya fayda ediyor. gece uykudan uyandırırdı o kramplar bilirim eşim masaj yapar rahatlardım. benim daha başlamadı. 6.aydan sonra bekliyorum kendilerini:)

Ctesi gideceğim söyleyeceğim bende süt içmiyorum hiç ondan mı ki
 

2. Benim tatlım bi kzım var rabbim nasip ederse ikizim olacak şimdi cinsiyeti öğrenemedik daha akşamları meyve gibi şeyler yiyebiliyosan baya iyi geliyo canım bide sakız çiğnemek benim işime baya yarıyo canımmmm
 
pazar gecesi cırcır oldum arkadaşlar, ptesi doktora gittim serum vs verilir belki diye. kusman yoksa serum vermeyelim patates pirinç yoğurtla geçirelim dedi. geçti şükür bugün iyiyim.
bebeği de gördüm ptesi. 13+4 idim. ama cinsiyetini söylemedi. 12de erkeğe benzetmişti. cinsel organ yok henüz birşeylere benzetebiliriz ama sağlıklı olmaz 17haftada söylerim dedi. erkekler genelde 12de gösteriyor pipiyi. hatta kıza bile 13-14 de kız diyorlar benim bebeme nasıl organ yok diyo
 

canım magnezyum ekskliğin olabilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…