- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Bana ense kalinligina bakicaz kani siz bilirsiniz dedi esimde yaptiralim diye tutturdugu icin verdik kani 2 hafta sonra cikacakmis kesin baska yere gonderecekler kani kucuk bi il burasi sonucta.ense 1.6 cikti kanida bekliycez ama ne cikarsa ciksin hiiic aldirmam valla.
aminnn inşallahhh
bende sana msj atacaktım şimdi nerelerdesin diye:26: ya niye evham yaptın şimdi Allah ın izni ile bi sorun çıkmaz inşalla sen ne okudun ki böyle korkmuşsun canım ya
Bendede vardi kabizlik doktor dubbalac verdi. 2 saatte etki ediyor :) yan etkiside yok. Serbet gibi mideyi yakiyor biraz :44: ilk zamnlar dusme tehlikesi var dedi doktor ikinmada yasak dedi icmistim simdi arada iciyorum.Ayyyyy benden bi arkadaş bende aynıyım çok sıkıntılı yaaa... Çok zorlama hemoroit olursun dediler geçeceği günü bekliyorum... Doktora sordum normal olur gebelikte dedi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bende kiz goruyordum ruyamda hep kiz hissediyordum. Bebisim erkekmis :) tersi oluyo ruyalarin :)) simdide esmer bebek goruyorum. Ben sarisinim esim kumral esmer olma olasiligi az ama oyle goruyorum:))
Hadi yaa :)) tabi ki önce sağlık ama ben de hep ilk çocuğum kız olsun istiyorum rüyamda iki defa kız bebek gördüm aynı seninki gibi kapkaraydı kızım :) anneme esmer kızımı anlattığımda aç tavuk rüyasında darı ambarında görüşmüş dedi
ne hissettiğime gelince herkes senin oğlun olacak dediği için mi bilmem ama erkek hissediyorum :)) cumartesi öğrencez cinsiyeti çok merak ediyorum
Kiz anneleri size soruyorum hamileyken cildiniz bozuldumu bozulduysa kacinci haftalarda acaba hatirlayan varmi?
Kızlarr rüyamda yine kız bebek gördümm içimde çok erkek var ama bakalım hayırlısını versin Rabbim tabi ki sağlıklı olsun inşallah hepsi , siz rüya görüo musunuz sık sık anlatın hamişleeerr
dualarımız seninle rahatla lütfen, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah
Bana ense kalinligina bakicaz kani siz bilirsiniz dedi esimde yaptiralim diye tutturdugu icin verdik kani 2 hafta sonra cikacakmis kesin baska yere gonderecekler kani kucuk bi il burasi sonucta.ense 1.6 cikti kanida bekliycez ama ne cikarsa ciksin hiiic aldirmam valla.
Ayyyyy benden bi arkadaş daha.... bende aynıyım çok sıkıntılı yaaa... Çok zorlama hemoroit olursun dediler geçeceği günü bekliyorum... Doktora sordum normal olur gebelikte dedi :)
kızlar şimdi geldim doktordan miniş gayet sağlıklı ve gelişmektekasık ağrım olduğu için gitmiştim. cumartesi zor yürüyordum. magnezyum verdi eksikliği kasık krampları yapar dedi. bol su içicem. bu arada bende yüzüstü yatıorum.yatış pozisyonu bebeği etkilemez dedi. birde orucu sordum. günde 6 öğün yiyen birinin oruç tutması doğru mu dedi? bebeği aç bırakmak sevap mıdır? dedi. yani bu yıl oruç yok.sağlıklı doğsunlarda öderiz sonra inşallah. ayın 20sinde bidahaki randevum ense kalınlığı,kol bacak uzunluğu,ve burun kemiğini ölçücez dedi.
kiz anneleri size soruyorum hamileyken cildiniz bozuldumu bozulduysa kacinci haftalarda acaba hatirlayan varmi?
maşallah minişine canım
oruç konusunda ben de danışacağım doktoruma ama üzülüyorum da, tutamayacakmışım gibi geliyor. bir yandan da düşünüyorum iş yerinde herkes oruç tutarken ben nasıl yemek yiyebilirim :44:
Amin canim ben hic olumsuz dusunmuyorum zaten hayirlisiylaAllah korusun canım.inşaallah bişey çıkmaz.Huzurlu bi şekilde geçiririz hamileliğimizi.
Gozun aydin canim korkacak bisey yolmus neyseki.bu yil oruc tutmamaliyiz bebeklerimiz icin.ben bazi gunler hic doymuyorum midem surekli kaziniyo.biraz fazla ac kalsak bayilacak gibi oluyoruz.gunlerde uzun zaten sonra tutariz insallah..kızlar şimdi geldim doktordan miniş gayet sağlıklı ve gelişmektekasık ağrım olduğu için gitmiştim. cumartesi zor yürüyordum. magnezyum verdi eksikliği kasık krampları yapar dedi. bol su içicem. bu arada bende yüzüstü yatıorum.yatış pozisyonu bebeği etkilemez dedi. birde orucu sordum. günde 6 öğün yiyen birinin oruç tutması doğru mu dedi? bebeği aç bırakmak sevap mıdır? dedi. yani bu yıl oruç yok.sağlıklı doğsunlarda öderiz sonra inşallah. ayın 20sinde bidahaki randevum ense kalınlığı,kol bacak uzunluğu,ve burun kemiğini ölçücez dedi.
Hadi yaa :)) tabi ki önce sağlık ama ben de hep ilk çocuğum kız olsun istiyorum rüyamda iki defa kız bebek gördüm aynı seninki gibi kapkaraydı kızım :) anneme esmer kızımı anlattığımda aç tavuk rüyasında darı ambarında görüşmüş dedi
ne hissettiğime gelince herkes senin oğlun olacak dediği için mi bilmem ama erkek hissediyorum :)) cumartesi öğrencez cinsiyeti çok merak ediyorum
oo ben neler neler görüyorum rüyamda, uzun metrajlı film gibi rüyalarımgeçen hafta iki gün üst üste aynı yemeği gördüm rüyamda (ne gördüğümü söylemeyeceğim, canınız çekmesin :) )
dün de yumurtladığımı gördüm, benim normalde sol yumurtalığım sıkıntılı ama soldan yumurtladığımı gördüm, hayırdır inşallah
Kızlar ben bir de 3-4 kez rüyamda kalabalık misafir ağırlıyordum ama öyle böyle kalabalık değil.. her odam tıklım tıklım misafir doluydu..internetten baktım erkek bebeğe delaletmiş ayyyyy çatlayacağım yaa cumartesi gelse de öğrensem kuzumuuu:)) prensesim mi gelecek prensim mi <3 ya aslında dr.um tahmin etti ama söylemedi haftaya söyleyeceğim tahminimi dedi ufff :)
vücudun kendini toplamasını gerektiren ne oldu ki canım ya. benimde sivilcelerle başım dertte ergen gibiyimoysa ergenlikte bile sivilcem yoktu benim
Bende çok fazla rüya görmeye başladım.Özellikle kabuslar daha fazla görüyorum.Uyku düzenim biraz bozuldu benim.Sık sık uyanıyorum o yüzden sanırım rüyalarımı hep hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?