aynen dayanamadım.10 gün oldu doktora gideli. ya cumartesi çok kötüydü yürümekte falan zorlanıodum. eşime yavaş yürü dedim.dün öle okadar kötü değildi bugünde çok kötü değil ama hep bi ağrı var geçmeyen,ondan korkuyorum.
amin inşallah canım.sağol :)
tamam canım sağol :)
benim annem hiç bulantı yaşamamış, karnımın büyümesi dışında hamilelik belirtim yoktu diyor yani o kadarben de o yüzden hamileliğim rahat geçecek diye bekliyordum ama nerdee, anneyle de alakası yokmuş yani :44:
Canım maalesef bnm umudum öbür aya kaldı 😊
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ben gecen ağrıdan gittim ya doktor idrar testi de istedi sonucu içinde idrar testin cok güzel dedi hiç problem yok dedi.ben suya bağlıyorrum hamilelik basından beri cok cok içiyorum suya ağırlık ver olur mu 12 bardak iç minimum. korkma ne olur üzülürüminşallah bi sorun yoktur , iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle.evham yapıp bebeğini üzme belki rahim büyüdüğü için ağrıyodur.herkesin farklı oluyo biliyorsun
Benim 14. Hafta ben kesilmesini beklemiyorum zaten benim annemde bende 9 ay cekmis bende ilk dogumda 7 ay cektim anliycan onumde daha uzun bir surec var rabbim acisin halimede bu sefer cabuk gecsin diyorum.
bunu duyduğuma sevindim.çünkü benim annem beni doğurmaya gittiğinde bile istifra etmiş. bende 15 gün kaldı die sayıklıyorum.inşallah 12. haftada şıp die kesilir
olmaz mı
az kaldı sık dişini , 3 ay tatil bi düşünsene
Kızlar bugun ikili taramaya gireceğim ne olur dua edin çok korkuyorum ya bir sıkıntı olursa diye içim acıyor düşününce Ağlıyorum desem yeridir.sabah yazi okudum epeyce moralim sıfır nefesim kesiliyor sanki..downsendromu vs.bu ikili test ve sonrası çok önemli başıma ağrı girdi o derece kötüyüm
Canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun...haftaya cumartesi benim de ikili testim var şimdi sen deyince düşündüm..hiç takma canım kötüyü çağırma...sağlıklıca gelecek inşallah minnaklar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugun ikili taramaya gireceğim ne olur dua edin çok korkuyorum ya bir sıkıntı olursa diye içim acıyor düşününce Ağlıyorum desem yeridir.sabah yazi okudum epeyce moralim sıfır nefesim kesiliyor sanki..downsendromu vs.bu ikili test ve sonrası çok önemli başıma ağrı girdi o derece kötüyüm
canım beni de şimdiden o testlerin endişesi sarmadı değil ama sonuca o kadar odaklanma bence. yüksek risk de çıkabilir, bu testlerin güvenirliği çok da yüksek değil biliyoruz. o yüzden bozma moralini. ben şimdi kan testini araştırıcam. ola ki yüksek bir değer çıkarsa amniyosentezi istemiyorum. ona alternatif bir tesmiş bu ama epey masraflı. en azından bebeğime bir zarar vermemiş olucam diyorum. sonuç da en az o kadar güvenilir. inşallah hiçbirine gerek kalmaz. tüm sonuçlarını yüreğini ferahlatacak şekilde alırsın inşallah canım. güzel haberlerini bekliyorum...
3 ay olmasa bile 2 ay tatil var bizlere de :)) dört gözle bekliyoruz susamım ve ben
iyi haberlerle geleceğine inanıyorum,iyi düşün bak herşey iyi olacak...
Insallah cnm..ama bununla stres bitmior ki...16.18.haftalarda ayrintili ultrasyon kontrolude cok onemliymis
Evde sana ihtiyacı olan bi ufaklık olunca daha zor değil mi
Bİr de bnm ikinci hamileliğim daha zor daha farklı geçiyo. Oğlumda yüzüm pırıl pırıldı, bu kez yüzümde eşşek kadar sivilceler var. O zamanlar bulantılarım bitti tamamen rahatladım. Daha sonra hiç mide problemi yaşamadım. Reflü nedir bilmedim.., Bunda bulantı bitti mii, yoksa deli gibi mide yanmam bulantıyı bile baskılıyo mu onu bile çözemedim.
Vücut kendini toparlayamadan mı hamile kaldım acaba...
Günaydın bir vukuat da benden.. 6 da kaldırdı bulantı olsun demek ki sıpalar sağlıklı :)) Rabbim yardımcımız olsun inşallah:) ama işe gitmek is te mi yor um
iyi haberlerle geleceğine inanıyorum,iyi düşün bak herşey iyi olacak...
hayırlısıyla bi doğalar sağlıkla başka ne isteriz ki,ama bak hepimizde allah korusun o ihtimal var,bende korkuyorum ya olumsuz bişi çıkarsa diye ama o kadar düşünmemek lazım,sen üzülünce bebeğinde üzülüyo ona da yansıyo herşey
ne oldu adetmi oldun? inşallah canım tez vakitte sıkma canını yeni başlamışınız çalışmalara.rabbim çok bekletmeden mucizeni verir inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?