Evet cok haklısın cnm....Sağlıklı, eliayagi düzgün, hayırlı evlat olsunlar
bunu duyduğuma sevindim.çünkü benim annem beni doğurmaya gittiğinde bile istifra etmiş. bende 15 gün kaldı die sayıklıyorum.inşallah 12. haftada şıp die kesilir
Sanki biri beni anlatiyor gibi okudum YAZDIKLARIni. Benim de ikinci hamileliğin kizim 2 yasinda ve ona hamileyken ben bu yasadiklarimin hic birini yasamamistim.asil hamilelik buymüş demeye baş ladim. En kötüsü de kizimla yeterince ilgilenemiyorum ve ona halsizlik yapiyormusum gibi geliyor
Sanki biri beni anlatiyor gibi okudum YAZDIKLARIni. Benim de ikinci hamileliğin kizim 2 yasinda ve ona hamileyken ben bu yasadiklarimin hic birini yasamamistim.asil hamilelik buymüş demeye baş ladim. En kötüsü de kizimla yeterince ilgilenemiyorum ve ona halsizlik yapiyormusum gibi geliyor
Evet. İnşallah sizin gibi hamiş olurum ben de ☺
Sen nasılsın her şey yolundadır inşallah?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlarr rüyamda yine kız bebek gördümm içimde çok erkek var ama bakalım hayırlısını versin Rabbim tabi ki sağlıklı olsun inşallah hepsi , siz rüya görüo musunuz sık sık anlatın hamişleeerr
Gunaydin kizlar.haftasonu bomba dusmus gibi oluyo buralara kimsecikleri bulamiyoruz haftaici oku oku bitiremiyoruz :)
Tek tek alinti yapamadim.moral bozukluklari,bulantilar,endiseler...
İkili testten korkmayin bi kere kesin sonuc gozuyle bakmiyorum ben.hem bu kadar endiseyle uzmeyin bebisleri
Kızlarr rüyamda yine kız bebek gördümm içimde çok erkek var ama bakalım hayırlısını versin Rabbim tabi ki sağlıklı olsun inşallah hepsi , siz rüya görüo musunuz sık sık anlatın hamişleeerr
ayy susam, biz de yeğenime öyle derdik ilk haftalardaama artık susam değil annesi ya :) biz geçen gittiğimizde fasulye demişti fasulye diye seviyoruz hala, bu hafta gittiğimizde de hamsi kadar olmasını bekliyoruz hamsi diye sevmek için heyecanlanıyor eşim :)
Evde sana ihtiyacı olan bi ufaklık olunca daha zor değil mi
Bİr de bnm ikinci hamileliğim daha zor daha farklı geçiyo. Oğlumda yüzüm pırıl pırıldı, bu kez yüzümde eşşek kadar sivilceler var. O zamanlar bulantılarım bitti tamamen rahatladım. Daha sonra hiç mide problemi yaşamadım. Reflü nedir bilmedim.., Bunda bulantı bitti mii, yoksa deli gibi mide yanmam bulantıyı bile baskılıyo mu onu bile çözemedim.
Vücut kendini toparlayamadan mı hamile kaldım acaba...
Kızlar bugun ikili taramaya gireceğim ne olur dua edin çok korkuyorum ya bir sıkıntı olursa diye içim acıyor düşününce Ağlıyorum desem yeridir.sabah yazi okudum epeyce moralim sıfır nefesim kesiliyor sanki..downsendromu vs.bu ikili test ve sonrası çok önemli başıma ağrı girdi o derece kötüyüm
Hafta sonu kocişler evde olduğu için pek giren olmuyo sanırım :)
Ben ilk bebeğimde ikili ve üçlü test yaptırmamıştım.Doktorum önermiyorum dedi resmen.Bişey çıkarsa gebeliğini sonlandırır mısın diye sordu.Bende hayır kesinlikle dedim.Ozaman hiç yaptırma dedi.Hiç stres olmamıştım ne güzel.Şimdiki doktorum sormadı bile zaten.Direk ikili test yapıcaz dedi.Yarın beli olucak sonuçlarımız hayırlısıyla.
Sanırım patlayacağım, sindirim sıfırrr
Aminnnnn cnm bnm aminnn....saatler nasıl geçecek bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?