bu tarz ürünlerde internet alışverişinden emin olamıyorum ben yaaa sahteyse diye
Bu arada yedim çikolata öncemi oldu:) bide dr ye girerkenmi atsam agzımaiyi oynasında göstersin cinsiyetini diye
13.hafta
yarım saat önce bi parça daha at ağzına garanti olsun :)
Uuuu! Lierac'ın üstünde günde 1 defa yazıyı. :)
sadece vazelin mi kullandın canımm sen ? Maşaallah catlak olmaması ne güzel benimde ergenlikten kalma var beyaz ama ilk catlak dönemi kırmızı oluyo ve o görüntüyü istemyrm cok korkuyrm cok catlamam inşalalh
13.hafta
Uuuu! Lierac'ın üstünde günde 1 defa yazıyı. :)
Suan sanki sevgilimde bulusmaya gidiyrm hazrlanırken bile sanki oda beni görecek gibi ne giysemki diye düşündüğümü farkettimne heycanlı tatlı bi duygu bu Allahım herkese yaşatsın..
13.hafta
lieraktada mustelladada 1 kere yazıyor evet nie arkadaş sabah öğlen akşam sürmüş onu anlayamadım
benim annem ablam harita. bende de ergenlikten kalma basenlerde kedi tırmığı gibi 3-4 beyaz çizgi olunca ilk gebeliğimde çok korktum. lierac aldım. bir tüp bana 4 gün yetti:))) karın, göğüs, kalça, baldırların iç kısımlarına, sabah-öğle-akşam sürüyordum. 4 günde 1 tüp ayda eder 7,5 tüp :)
bir arkadaşımın tavsiyesiyle vaseline kakao krem aldım. sürdüğümde cildimi lieractan daha nemli hissettim. gebeliğimin sonuna kadar kakao kremi kullandım ve bi milim çatlamadan doğurdum. ama sadece kreme bağlı değil. günde 3 litre su içtim. 3 dilim kepek ekmek dışında ekmek yemedim. pirinç bulgur patates kızartması hamurişi türü bebeğe faydasız şeyler yemedim. ve istisnasız her gün 1 saat yürüdüm. eve misafir de gelse yarım saat müsaade istedim, gidip yürüyüp geldim. anneme kvye gitsem spor ayakkabımı eşofmanı çantaya attım gittim orda da yürüdüm. tatilde eşim sabah uyurken kalktım 6da yürüdüm geldim vs vs. risk yoksa yürüyüş gerçekten çok rahatlatıcı tavsiye ederim.
benim annem ablam harita. bende de ergenlikten kalma basenlerde kedi tırmığı gibi 3-4 beyaz çizgi olunca ilk gebeliğimde çok korktum. lierac aldım. bir tüp bana 4 gün yetti:))) karın, göğüs, kalça, baldırların iç kısımlarına, sabah-öğle-akşam sürüyordum. 4 günde 1 tüp ayda eder 7,5 tüp :)
bir arkadaşımın tavsiyesiyle vaseline kakao krem aldım. sürdüğümde cildimi lieractan daha nemli hissettim. gebeliğimin sonuna kadar kakao kremi kullandım ve bi milim çatlamadan doğurdum. ama sadece kreme bağlı değil. günde 3 litre su içtim. 3 dilim kepek ekmek dışında ekmek yemedim. pirinç bulgur patates kızartması hamurişi türü bebeğe faydasız şeyler yemedim. ve istisnasız her gün 1 saat yürüdüm. eve misafir de gelse yarım saat müsaade istedim, gidip yürüyüp geldim. anneme kvye gitsem spor ayakkabımı eşofmanı çantaya attım gittim orda da yürüdüm. tatilde eşim sabah uyurken kalktım 6da yürüdüm geldim vs vs. risk yoksa yürüyüş gerçekten çok rahatlatıcı tavsiye ederim.
Dermoeczanemden daha önce alısveriş yaptım canım memnun kaldım o yüzden terddt etmedm ama vazelin zeytin yag bunlar daha mi saglıklı acaba hic baska krem almaskmı ki diyede düşünmeye basladım
13.hafta
sadece onu kullandım evet canım .normal bildiğin vaselin değil . şu resimdekinden.
hahahaaa 1 kere yazıyı da ben oyle korkuyordumki 3 kere sürdüm :)))))))))))
çok gerilince cilt sürdüm, arkadaşım bakalım siz kaç kere süreceksiniz gerildikçe:)
Suan sanki sevgilimde bulusmaya gidiyrm hazrlanırken bile sanki oda beni görecek gibi ne giysemki diye düşündüğümü farkettimne heycanlı tatlı bi duygu bu Allahım herkese yaşatsın..
13.hafta
İlahi:) Evet en büyük sevgilin o olcak doğunca da sizinki koşulsuz sevgi olcak. Süslenmene gerek yok
Tesekkurlertam hamile olmuşsun annişmaşallah
Bende bi kactir bebek yagi suruyorum.en kisa zamanda lierac alicam nette 200 ml 85 tlydi gunde 2 defami suruyosun canim.benim gobekte buyuk olacak zaten catlamaya musaitim korkuyorum.Evet evet çatlama için. Ben Lierac aldım ama 50 lira verdim 100 ml'ye, çok içime oturdu. Normalde hiç kozmetiğe para harcamam çünkü.Satan kız da hamileliğin bitene kadar seni 3 tüp götürür dedi ama sanmıyorum. :S
Bir de banyo sonrası johnsons bebe yağı kullanıyorum. O sanki daha çok esnetiyo karnımı. Kaşıntı falan daha az oluyo.
Lierac bitince badem yağı vs doğal yağlara yönelirim gibi.
Sen de başladın mı bişiler kullanmaya? Başka öneriniz olur mu?
Bende oyle dusunuyorum canim rengarenk giydircem.ben erkeğe mavi kıza pembe olayından nefret ederim zaten her renk giydirmeyi düşünüyorum turuncular yeşiller kırmızılar cinsiyeti ne olursa olsun
Mustella ne kadar canim uzun surecte kullanan varmi acaba ben.lierac alicam ama pahali birazda.sendemi gunde 2 defa kullaniyosun canim.mustela kullanıyorum ben cnm memnunum yumoş yumoş oluyor teni insanınyağların kıllanmaya neden olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlarım sonra bide kılla tüyle uğraşmayalım
Cay kirmakmiya onu söylüyorlar illa ki, benim kayınvalidemin de çok bulantısı olurmuş o da anlatıyor babannen beni çay kırmaya gönderiyordu vs diye :) ben de bu yıl eşimle birlikte 1 hafta köylerine gideceğim, çay kırıp sonra anlatacağım hamileyken çay kırıyordum diye
şaka bir yana doğru diyorsun canım, ne kadar iyi olursa olsun pek iç içe girmemek lazım demek ki.
Tesekkurler tatlimmmmbittercim geç olmuş ama doğum günün kutlu olsun:) nice nice mutlu yaşlara..
Sevgilimle bulusmama son dakıkalar ozman:) 😍 ❤️❤️❤️
13.hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?