ya benim de tsh hamilelikte 9 çıktı ilaçla 2.4 e sonra 1.6 ya düştü benim de kafama takılan şöyle bişey var hala aynı dozda ilaca devam ediyorum her iki doktorun dediği (50 lik eutrox) peki bu değer aynı doz ilaçla daha da düşmez mi hipotiroidi tedavi ederken hiper olmayalım çünkü ara ara çarpıntım olmaya başladı yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum t3 t4 normaldi benim hala normal... bu arada ilacı içip yaptırmıştım yarın içmeden gideyim bakalım ne çıkacak...
Kızlar 1 haftadır azı dişlerimden biri iltihap topladı, yanağım bile şişti. Geçer diye bekledim ama geçmedi, ben de bugün dişçiye gittim.. Antibiyotik yazdı tabii ki.. Hamile olduğumu da belirttim, bişey olmaz ama doktoruna sor yine de dedi.. Doktoruma da sordum, antibiyotiğin adını sordu, söyledim, sorun yok, kullanabilirsin dedi..İstemeye istemeye içiyorum yani sinir oldum ...
ben de bostancıda central hospital a gidiyrm orası yazdığm fiyat ama kartalda umut var orası olablr yada son zamanlarm zor geçerse annemn yannda kalıcm o zmnda mega medipolu düşünüyrm... orda fiyat normal 700 sezryn 1600 ikili 280 .. kartalda özel umutda aşağı yukarı bu fiyat... ama bostancıda central yukarda yazdgm gibi 1850 normal sez.2500 ikili 425.. medipol nerde ve fiyatları hastane dr lar nasıl
Yok canım normal çıkmış demek ki ihtiyacın 50 mg. Benim 275 mg içiyorum ona rağmen hala eksik bakalım bu cuma ne çıkacak...normal çıkarsa bu dozda devam ederim...çünkü İlaç tedavi etmez canım o yüzden aynı doz alınca hipere çevirmez
.eksik hormonu ilaçla alıyorsun ve uygun seviyeye inince aynı doz devam ediyorsun değerinde gayet iyi ama içim rahat etsin diyorsan sabah ilaçı içmeden aç karnına baktır yine de...çarpıntı gebelikten kaynaklanıyordur bu dozda çok zor hipertiroidi fln...Ben de hipertiroidi yüzünden ameliyat oldum çünkü ve kalp tedavisi ve atom tedavisi gördüm ama o dönem değerler.öyle böyle değil baya baya hiperdi...bu değerin çarpıntıya sebep alacağını hiç zannetmiyorum ama yine de git için rahat etsin madem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 1 haftadır azı dişlerimden biri iltihap topladı, yanağım bile şişti. Geçer diye bekledim ama geçmedi, ben de bugün dişçiye gittim.. Antibiyotik yazdı tabii ki.. Hamile olduğumu da belirttim, bişey olmaz ama doktoruna sor yine de dedi.. Doktoruma da sordum, antibiyotiğin adını sordu, söyledim, sorun yok, kullanabilirsin dedi..İstemeye istemeye içiyorum yani sinir oldum ...
Bugün hiç çalışmak istemiyorumIşler yığıldı yok yok içimden gelmiyor
bende yemek yapmak istemiyorum ama mecbur yapıcammm.. ne işinde çalışıyosun canım? allah kolaylık versin vala hamile hamile çalışmak zordur ya
evde olsam keşke herşey yapmaya razıyım bi makarna yapın yeyin benim burda akşama kadar bi dünya işim var el işi sonuçta yapmasan olmuyorhavada çok sıcak daraldım evimde olsam da don gömlek yatsam die hayaller içindeyim muhasebeciyim cnm oturmaktan bi taraflarım pişti afedersin
Ben de ayakta çalışmaktan şikayetçiyim ... belim çoook ağrımaya başladı şimdiden, son aylar halim ne olur naparım hiç bilmiyorum
Yazlik kislik yapayim dedim hatta gec bile kalmistim erteleye erteleye..ama yapmamakta hakliymisim nefes nefese kaldim yahu :) biraktim esim gelince halledelim die..tek yaptigim kazaklari katlayip hurca doldurmak ama inanin onda bile nefes nefese kaldimbi de afedersiniz ama sanki vajinama igneler batti o an..suan da sizlio
Ayy canım kıyamam ya. Dikkat et valla . Ayakta çalıştığın için daha fazla bel ağrın olur. İmkanın oluyorsa fırsat buldukça oturmaya çalış. Daha karnımızda tam çıkmadı ya hamile statüsüne de giremedik daha
Yazlik kislik yapayim dedim hatta gec bile kalmistim erteleye erteleye..ama yapmamakta hakliymisim nefes nefese kaldim yahu :) biraktim esim gelince halledelim die..tek yaptigim kazaklari katlayip hurca doldurmak ama inanin onda bile nefes nefese kaldimbi de afedersiniz ama sanki vajinama igneler batti o an..suan da sizlio
Aynen öyle canım..özellikle kuyruk sokumu kemiği var ya ordan girip yukarı doğru artan bi ağrı var...oturduğum an ortalık karışıyo canavar gibi yeni nesil vallaAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Swiftcim sorma canimm kendimi dusunemiorum ilerde artik nefesim yetmez :) uzandim zaten hemen koltuga..gecti o sizilar saol canim destegin icin :) bi de su bulanti mereti olmasa daha ne isterimmm
al benden de o kadar. dünya kadar iş var, bir sürü görüşme var haftaya kadar yapılacak ama bende istek yok. zaman geçse de eve gitsem diye saate bakıp duruyorum
Ben de ayakta çalışmaktan şikayetçiyim ... belim çoook ağrımaya başladı şimdiden, son aylar halim ne olur naparım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?