benm söylediğim hastaneler çok ıyı umut hastanesini tam bilmiyrm ama diğer ıkısi iyi.. onları düşüneblrsn.. hepsinde bebek yoğn bakımı var aklında olsn .. ben hem iyi olsn dr hastane hemde fiyat uçuk olmasn istyrm .. bunlarıda aklında alternatif yapablrsn ...
ben medıpole gıdıyordum kosuyolunda sımdı degıstırdım selımıye vıa hospıtale gıdıyorum fıyatlrı cok uygun bende yenı buldum burayı
ben gecen dusuk yapmadan once medıpole gıdyordum ama sımdı degıstırdım vıa hospıtal dıye bı hastane buldum ona gıdıyorum suan ssk muayne ucrtı 12 tl ıkılı test ssk 80 tl ımıs
of valla şu tsh işine artık iyice takılamya başladım ya.bak şimdide bi arkadaş yazmış tsh düşükle alakalıymış zeka t3 t4 le alakalıymış.vede doktorum ilacı verdi ama hiç içmeden gel teste fln demedi..0.48 diye sonra düşün allah düşün çok düştü diye.iyice ilacı içip içip kan vericektimsinir oldum burasıda olmasa ben
evet şimdi baktm da güzele benziyr hastane nasıl memnunmusun dr lar nasıl
Canim sakıncası yoksa degisiklik sebebini sorabilirmiyim , dusuk yapmanda hastane ya da doktorunun bir ihmali var mıydı? Dediğin hastaneyede bakacağım, teşekkürler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh ne güzelmiş. Bulamadım anneme yakın bir ev :)
canım sen 14. hafta içindesin 2li tarama testini yaptırmışsındır sonucun nasıl çıktı? cinsiyet tahminide yapmıştır merak ettim.
aslında en güzeli ama işte bazen çok beklemek zorunda kalabilyorsun, bir de soktorlar yoğun oluyorlar fakültede. yoksa en iyi doktorlar üniversite hastanelerinde aslında.
ben serpıl hanıma gıdıyorum bashekım zaten kendısı tatlı dıllı strese sokmayan bır kadın temız bır hastane calısanlar ful bayan sımdılık memnunum 2 kez gıttım dahabende kadıkoyde oturuyorum yenı tasındık sayılır 1 sene oldu hastahane cok arastırdım bu mevkıde fıyatlar ucuk malesef
Bak bunu bilmiyodum ama onlar normal cikiyo hep.benim tsh dedigime bakma hepsine bakiliyo her kontrolde.sagol canim bilgi verdigin icin birbirimizin eksiklerini tamamliyoruz ne guzel :)Evet çok kalabalık oluyor üniversite hastaneleri ben prof.un özel muayenesine gidiyorum dünyanın parasını veriyorum :/ ama tahlil ver sonucu al fakültede bi rezil oluyorum ki çok zor oluyor... Tamam canım içmiyorsan.. geçen hastanede bi hamileyle tanıştımda bilmiyormuş sabah içmemesi gerektiğini sen deyince şimdi hatırlatayım dedim...inşallah yolunda çıkar herşey...benim de cuma günü endokrin kontrolüm...dr.umun başını çok ağrıtmıştım en son kontrolde ama ne öğrendim..bebek zeka gelişimi t3 ve t4 den alır TSH düşük riski için önemlidir dedi şaşırdım
.onlara da bak canım.. inşallah normal çıkar hepsiiy haberlerle gel :)
Hakikaten acaba benim hastane ne kadar isteyecek hicte sormadikşok oldum gerçekten çok uçuk farklar saçmalamışlar resmen
of valla şu tsh işine artık iyice takılamya başladım ya.bak şimdide bi arkadaş yazmış tsh düşükle alakalıymış zeka t3 t4 le alakalıymış.vede doktorum ilacı verdi ama hiç içmeden gel teste fln demedi..0.48 diye sonra düşün allah düşün çok düştü diye.iyice ilacı içip içip kan vericektimsinir oldum burasıda olmasa ben
oraya ulaşım nasıl peki
Ben Doçent'e gidiyorum cnm. Dru çok beklemiyorum, randevu saati belli çünkü. Çok yoğun old için oturup öle sakin sakin sohbet edemiyoruz tabi o biraz canımı sıkmıyor değil:) Ama hiç bir şeyi atlamıyor bilgisi çok iyi. İlk doğumum prematüre old için özellikle tıp fak istedim..İnş doğru yapıyorumdur.
internetten aDREsıne bakabılırsın tatlım ben kadıkoyden sahsı aracla gıdıyorum 10 dk suruo sayılır
bende yapmak istiyorum ama buluyo netten bi tarif akşama bundan istiyorum diyo... ertesi gün yemek yeme işine eşimde aynı az yap ertesi güne yemeyelim der bende sinir olurummhahahah valaa protesto edip hiç yemek yapmayadabilirzz
canım sen 14. hafta içindesin 2li tarama testini yaptırmışsındır sonucun nasıl çıktı? cinsiyet tahminide yapmıştır merak ettim.
baktm netden ama adam akkılı bir sonç çıkmıyr adresde .. bende kadıköyde çalışıyrm .. ama araba ile 10 dk ise yaknmış.. sağol bir giderm bakarm
Biz değişik yemek tariflerine çok sıca kbakamayan bir çiftiz. Kalsiklerden gidiyoruz. Bir gün eve eline yie tarif verirse sen yapta yiyelim de Protesto et boşver.Ben bazen yapıyorum bu akşam yemekler sende diyorum. Hooop kızartma yapmaya koyulmuş. Gerçi evde ise genelde hep yardım eder sağolsun. Hakkını yemiyim şimdi :)
Biz değişik yemek tariflerine çok sıca kbakamayan bir çiftiz. Kalsiklerden gidiyoruz. Bir gün eve eline yie tarif verirse sen yapta yiyelim de Protesto et boşver.Ben bazen yapıyorum bu akşam yemekler sende diyorum. Hooop kızartma yapmaya koyulmuş. Gerçi evde ise genelde hep yardım eder sağolsun. Hakkını yemiyim şimdi :)
Canım aslında 13+2 yim şu anda. ama kk takvimi 14 hafta diyor 13 bittiği için. 13+6 ya kadar yapılabiliyor ve benim yarın yapılacak. Bakalım kısmetse yarın yazarım sonuçlarımı. Bende merak içindeyim cinsiyet konusunda açıkçası.
Canım benim yanlış bilgi vermek istemem aman ha..sabah ilaçı içmeden gideceksin ona eminim...TSH.a gelince benim tiroid bezlerim komple alındı gebelik öncesi 0.6 ya fln düşmüştü..geçen 15 çıktı sonucum çok ağladım Dr.umu da çok bunalttım...gittiğim hakikaten iyi bir endokrinci...sabırla dinledi beni... Zekası burdan gelişiyo bende yok alındı, ilaç da eksik gelmiş çaresiz içerde bebeğim diye ağlamıştım adama...o da garanti veriyorum fln diye rahatlatıcı konuştu...bebek zekası için olanı t3 ve t4den karşılar zaten dedi...TSH ilaçın düşük gelmesini gösterir ve düşük riskini değerlendiririz dedi...bir de eksik gelse de biz ilaçı az da olsa içtiğimiz sürece hiçbir şey olmazmış..bebek kendini bir türlü kurtarır gerekirse seni t3 süz bırakır ama kendini kurtarır dedi...
bir de kötü şeyler düşünme..Allah korusun bu düşük ya da zeka sıkıntısı gebeliğinde haberi olmayan ciddi hipotiroidi vakalarda görürüz dedi...yani.içtiğimiz ilaçları sıpalar hemen kapıyormuş :))
ya benim de tsh hamilelikte 9 çıktı ilaçla 2.4 e sonra 1.6 ya düştü benim de kafama takılan şöyle bişey var hala aynı dozda ilaca devam ediyorum her iki doktorun dediği (50 lik eutrox) peki bu değer aynı doz ilaçla daha da düşmez mi hipotiroidi tedavi ederken hiper olmayalım çünkü ara ara çarpıntım olmaya başladı yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum t3 t4 normaldi benim hala normal... bu arada ilacı içip yaptırmıştım yarın içmeden gideyim bakalım ne çıkacak...
risk değerini babanın yaşı da mı etkiliyor?
canım ben rahattım ama eşim pimpirdi doktora gittik geldik şimdi. 1/250 benim değerim değil risk değeri yani sınır değermiş. benim değer 1/4620 . lab bana mail atmıştı sonucu. neyin ne olduğu anlaşılmıyordu mailde. şimdi rapor şeklinde aldık sonucu. benim pimpirmediğimde varmış bir şey şükür sıkıntı yok. ama dediğim gibi risk 1/250de olsa amniyosentez düşünmezdim.
peki snein arkadaşınım gebeliği endişeli kaygılı geçmiş ya, bebekliği nasıldı kızının. huzursuz huysuz bir bebek miydi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?