- 3 Mayıs 2014
- 995
- 43
- 43
al benden de o kadar. dünya kadar iş var, bir sürü görüşme var haftaya kadar yapılacak ama bende istek yok. zaman geçse de eve gitsem diye saate bakıp duruyorum![]()
saatler durdu valla

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al benden de o kadar. dünya kadar iş var, bir sürü görüşme var haftaya kadar yapılacak ama bende istek yok. zaman geçse de eve gitsem diye saate bakıp duruyorum![]()
Klasik çalışanSaatim dolsa da gitsem.
![]()
saatler durdu vallakafayı yicem
Miniklerle mi uğraşıyorsun.Zor o zaman işin.
Allah yardımcın olsun.
![]()
aynen öyle ya hamilelik ne hale getirdi beni, normalde arkadaşlar kızardı bana. yok sürekli birilerini arıyorsun, yok takır takır klavyeyi mahvettin iki dakika dur derlerdi ama şimdi boş boş durayım istiyorum :)
bugün biter mi acabaaa![]()
seninki dahada zormuş cnm allah güç kuvvet versin bir an önce doğum iznine çıkalım![]()
Evet su cok onemliymis maalesef bende igrenerek iciyorum
Cinsiyet ogrenemedin heralde bendede yok bisey:))2 hafta daha beklicez artik
İyi dediyse sorun yoktur canim. Bilemiyorumki niye uzun cikmis senin bebis:)) eger 12 arti 6da baktirdiysan normalde 12arti 0 yazmistin heralde sen. Gerci pozisyondanda degisir heralde olcumlerAyh bilemedim simdi ayaklari olctum filanda demedi. Asiri uzun cifte degiliz :)) gobusu cok tatli dimi beni somuruyor resmen. Bende niye kilo almiyorum diyorum :)) ense kalinligina iyi dedi kac cikti diyede sormadim herseyi gayet iyi dedi :)) ultrasonda yaziyodur aslinda. Sagol canim bilgilendirdigin icin :))
Evet yaa aynen bende cok israr ettim ama yanilmaktan cekiniyorlar heralde. Bacak arasini esime gosterdi bende onu sıkıstırdım soyle sen gordun diye ben kiz oldugunu dusunuyorum dedi bakalim:)) senin tam ne kadarlik simdi bide boyu ne kadar olmusmaglesef cnm ya, doktoru resmen sinir ettim defalarca sorarak ama hic tahmin bile yürütmediki![]()
suyu ihmal etmiyelim heleki su havalarda :)
Amiiiiiiiiiin çok içten amin.hemen doğum izni gelsiiiiiiin özgürlük istiyorum hamileliğin tadını çıkarırız o zaman biz de inşallah:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yaa aynen bende cok israr ettim ama yanilmaktan cekiniyorlar heralde. Bacak arasini esime gosterdi bende onu sıkıstırdım soyle sen gordun diye ben kiz oldugunu dusunuyorum dedi bakalim:)) senin tam ne kadarlik simdi bide boyu ne kadar olmus
çalışmaya karar verdim yoksa geçmiceken son ayın 10una fatura kesmişimde
bugün ayın 27si patron beni kapının önüne koysa yeridir yani
normalde günlük keserdim en az 500 faturam birikmiştir
![]()
Fananaycimm seninkiler kaziksa benimkiler devebenimkiler meslek lisesi bi de amaninnnn...valla lise sonlarda var bi tane askere gidicek agustosta hahaha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çalışmaya karar verdim yoksa geçmiceken son ayın 10una fatura kesmişimde
bugün ayın 27si patron beni kapının önüne koysa yeridir yani
normalde günlük keserdim en az 500 faturam birikmiştir
![]()
ben de bostancıda central hospital a gidiyrm orası yazdığm fiyat ama kartalda umut var orası olablr yada son zamanlarm zor geçerse annemn yannda kalıcm o zmnda mega medipolu düşünüyrm... orda fiyat normal 700 sezryn 1600 ikili 280 .. kartalda özel umutda aşağı yukarı bu fiyat... ama bostancıda central yukarda yazdgm gibi 1850 normal sez.2500 ikili 425.. medipol nerde ve fiyatları hastane dr lar nasıl
Ne yapmışsın sen yaa. 500 fatura kes kes bitmez![]()
kolay gelsin canımm, ben de biraz işlere döneyim bari![]()
valla yandım ben500 sadece tahmin belkide daha fazladır
![]()