- 8 Kasım 2013
- 795
- 26
Canim 6 haftadan itibaren basliyo bulantigünaydın hanımlar
benim de bu hamileliğimde henüz bulantım başlamadı.inşallah olmaz.hamile olduğumu öğreneli bi haftayı geçti ben hala inanamıyorum yaww:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 6 haftadan itibaren basliyo bulantigünaydın hanımlar
benim de bu hamileliğimde henüz bulantım başlamadı.inşallah olmaz.hamile olduğumu öğreneli bi haftayı geçti ben hala inanamıyorum yaww:44:
Nick | Yaş | Şehir | Doğum Sayısı | Sat | Beklenen Doğum Tarihi |
Spirochet(Eda) | 32 | Antalya | 1 | 23 Şubat | 1 Aralık |
Mrv33 | 28 | Tekirdağ | 1 | 24 Şubat | 1 Aralık |
Ycl2012 | 25 | Antalya | 2 | 24 Şubat | 1 Aralık |
ZeyneppMehmett | 22 | Kırıkkale | 1 | 24 Şubat | 1 Aralık |
Babylove | 30 | Ankara | 2 | 25 Şubat | 2 Aralık |
Ssumer | 25 | Ankara | 1 | 26 Subat | 3 Aralık |
Miraciye | 28 | Bursa | 2 | 27 Şubat | 4 Aralık |
Esr06 | 36 | Ankara | 2 | 28 Şubat | 5 Aralık |
Pokim | 29 | ? | 2 | 28 Şubat | 5 Aralık |
Mdaa | 24 | İstanbul | 2 | 28 Şubat | 5 Aralık |
Trilaylom | 32 | Ankara | 2 | 1 Mart | 6 Aralık |
Elifce | 30 | Ankara | 2 | 1 Mart | 6 Aralık |
Hazel90 | 24 | Yurtdışı | 1 | 2 Mart | 7 Aralık |
Zahter (Burcu) | 27 | Kocaeli | 1 | 2 Mart | 7 Aralık |
Dragonfly86 | 28 | İstanbul | 1 | 2 Mart | 7 Aralık |
Yumichan | 29 | Ankara | 1 | 3 Mart | 8 Aralık |
Hayrolsun | 32 | İstanbul | 1 | 5 Mart | 10 Aralık |
Kimyacı43 | 29 | Denizli | 1 | 5 Mart | 10 Aralık |
Minok (Mihrimah) | 28 | Mersin | 1 | 6 Mart | 11 Aralık |
Ka_1049 | 28 | İstanbul | 1 | 6 Mart | 11 Aralık |
As_ya | 28 | Ankara | 1 | 6 Mart | 11 Aralık |
Peruj | 36 | İstanbul | 1 | 6 Mart | 11 Aralık |
Tamtaram | 34 | İstanbul | 2 | 7 Mart | 12 Aralık |
Efsa10 | 33 | ? | 2 | 7 Mart | 12 Aralık |
Sebdicek | 24 | ? | 1 | 9 Mart | 14 Aralık |
Eelocann | 35 | Ankara | 1 | 10 Mart | 15 Aralık |
Miracmina | 25 | İzmir | 1 | 15 Mart | 20 Aralık |
miskamber bulamadım msjının orjinalini ama bende okudum...
bende daha tedaviye bile başlamadan bir arkadaşım söylemişti bu olayı ve sağolsun burdakilerden isteyip okutmuştu. eşim tedaviye yanaşmıyordu 2 gün içinde eşim kendi aldı randevuyu ve gittik... tabiki herşey nasip kısmet ama inşallah vakti gelmiştir senin içinde...
inşallah düzelirsin canım yaaa gönlünü ferah tut ne diyorsa doktor yap çok dolaşma birşeylere uzanma gerinme birşey taşıma hafif bile olsa inşallah hayırlı haberlerini verirsin...
canım geçmiş olmuş . 480 olması gerekiyordu değerinin.benim bi boş gebeliğim var. kesem yavaş gelişiyordu. hcg me hiç bakmadı dr um kese takibi yapıyodu sürekli nitekim 10 haftada hala embriyo yoktu ve kürtaj oldum. kahverengi lekelenmem de oluyordu. bu 2. hamileliğim ve aynı gün 5+3 de başladı lekenlenmem. progestan iğne ilaç kullanıyorum bende ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. sen de kendini kaptırma tavsiyem. umarım yoluna girer herşey!
Doktor cok iyi 3 gunde bu kadar olmasi dedi adetime daha var cunku 15 mart sat a gore ama inaniyorum bu sefer bisi olmucak kuzuma onceki dusugume gore kendimi daha iyi hissediyorum umarim hislerim dogru cikar :) sende kendini salma bence canim umutlanmiyorum deme umutlanki sana tutunsun sag elini karnina koy ayet el kursi oku Allah im yardimcimiz olsun kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım nasılsın, hangi hast.ve doktora gidiceksin karar verdinmi ?
hic canını sıkma canım kalbini ferah tut ben ilk dusugumde kehverengileri gorunce hep agladim gitti bebegim bunda moralimi yuksek tutuyorum icim ferah cok sukur cok az akıntım suanda :) sende p.trsi hayirli haberlerle donuceksin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Miideemmm
bulantı mı?????????
canım geçmiş olmuş . 480 olması gerekiyordu değerinin.benim bi boş gebeliğim var. kesem yavaş gelişiyordu. hcg me hiç bakmadı dr um kese takibi yapıyodu sürekli nitekim 10 haftada hala embriyo yoktu ve kürtaj oldum. kahverengi lekelenmem de oluyordu. bu 2. hamileliğim ve aynı gün 5+3 de başladı lekenlenmem. progestan iğne ilaç kullanıyorum bende ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. sen de kendini kaptırma tavsiyem. umarım yoluna girer herşey!
herkese merhabaa:)) ben 8 aralıkta kan tahlili yaptırdım 216 çıktı sonucu:) hastaneden eve geldim bir baktım bi kaç damla kahverengi leke gelmiş yaa( iki gündür progestan içip yatıyorum yani sevinmeme kalmadı çok moralim bozuldu başına böyle bi şey gelen var mı hanımlar, ne yaptınız ya da??
Evett..Nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri varr..