inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırız canım
kızlar suana kadar kac kılo verdınız yada kac kılo aldınız???ben 5 kılo verdım yedıgım halde bu sorun olur mu ¿:44::44:
Bende bugun tok ve giyinik tartildim 1 kilo vermisim.hic kusmadim ama istahimda azalmisti sevindim kilo almamis olmama valla..cok korkuyorum kilo alicam diye tiroidden dolayi istemsiz aliyorum cunku kilo..Ben de 4kilo verdim canim senin dedigin gibi yiyebildigim halde :) dr bana ilk 3 ay 3-4 kg kayip olmasi skinti olmuo demisti..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cvbın için çok tşk ederim , inan gülümseyerek okuduum çok güzel birsey buinşallah bende böyle güzel haberlerle dönerim 9+6 da gidecem bende. inşallah canım inşallah seninle aynı duygularda dönerim
Bende 9+3 te gormustun bebegimin hareketlerini cok duygulanmistim.sende gorursun insallah rahatlikla canim.haberlerini bekliyoruz..
çok zayıf değilsen sıkıntı olmaz canım 12.haftadan sonra kilo alımı başlıyormuş ben 2 kilo verdim hamilelikten önce diyet yaparak 10 kilo vermiştim zaten
Sen kacıncı haftadasın canım ben 11+2 12.haftamın içindeym yani rahatladım inşallah seninde bulnatıların bi an önce geçer..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım çikolata yemeyi ihmal etme dr giderken çok işe yarıyor 9+6 da baya büyümüş olurlar
kızlar suana kadar kac kılo verdınız yada kac kılo aldınız???ben 5 kılo verdım yedıgım halde bu sorun olur mu ¿:44::44:
Bende bugun tok ve giyinik tartildim 1 kilo vermisim.hic kusmadim ama istahimda azalmisti sevindim kilo almamis olmama valla..cok korkuyorum kilo alicam diye tiroidden dolayi istemsiz aliyorum cunku kilo..
Bende 9+3 te gormustun bebegimin hareketlerini cok duygulanmistim.sende gorursun insallah rahatlikla canim.haberlerini bekliyoruz..
inşallah, ya o günü beklemek bile çok heyecanlı, hayırlı haberlerle haberdar ederim inşallah
şu bulantılar biteydi eyiydiiiibi gün süperim bi gün yamuğum nası iş anlamadım
evet cnm banada garip geliyo ilk zamanlarda b-hcg daha baskılayamamış olmaz mı yeni diye fln düşünüyorum ama vardır heralde bildikleri.bana t3 t4 bakılmadan tsh bakılmıştı ona göre ilacı yazdı hemen.geçen gittiğimde t3 t4 üde ölçtü t3=2.81 t4 te 1.24 çıktıı.offf sağlıklı olsunlarda içeriz ya ilaçta şurupta napalımmm .ama insanın aklınada takılıp duruyo :44::44::44::44: şimdide benim t3 ün daha yüksek olmasına takıldım senin t4 çıkmış bak ..
Ben de son 2-3 haftanın ardından ilk defa bu sabah çıkarmadımbulantım yine var ama sabah uyanır uyanmaz tuvalete koşmak zorunda kalmamak bile o kadar rahatlattı ki, inşallah devam eder :18:
kızlar 2li tarama testi yaptıran varmı? ben cuma günü yaptırmaya gidicem çok merak ediyorum :18:
2 düşükten sonra Rabbim yeniden hamileliği nasip etti şükürler olsun. kan sulandırıcı cleaxane ve coraspin kullanıyorum.İnşallah Allahım herkesi bebişine kavuştursun beni de :)) Herkese sağlıklı gebelikler
2 düşükten sonra rabbim yeniden hamileliği nasip etti şükürler olsun. Kan sulandırıcı cleaxane ve coraspin kullanıyorum.inşallah allahım herkesi bebişine kavuştursun beni de :)) herkese sağlıklı gebelikler
canım en son ne zaman doktora gittin neler öğrendin ben gidince sormam gereken birşey var mı ?
Merhaba kızlar biz dun trafik kazasi gecirdik araba nerdeyse pert oldu, ama allaha sukur bebegimde bisey yok kazadan hemen sonra hastaneye gittik dr bakti hersey yolunda dedi hatta sana cinsiyetinide soyliyeyim moralin yerine gelsin dedi. Tam 12 haftalik olduk biz ve bir oğlum olacakmis cok mutluyum..
Merhaba kızlar biz dun trafik kazasi gecirdik araba nerdeyse pert oldu, ama allaha sukur bebegimde bisey yok kazadan hemen sonra hastaneye gittik dr bakti hersey yolunda dedi hatta sana cinsiyetinide soyliyeyim moralin yerine gelsin dedi. Tam 12 haftalik olduk biz ve bir oğlum olacakmis cok mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?