2014 Aralık Anneleri

günaydın anneler bulantıları geçenler olmuş çok sevidim umarım benim de geçer en kısa zamanda artık yemek yemek ve doyasıya su içmek istiyorum
 
günaydın anneler bulantıları geçenler olmuş çok sevidim umarım benim de geçer en kısa zamanda artık yemek yemek ve doyasıya su içmek istiyorum

Sanrm onu fazlasıyla yapıcaz benim bulantılarım geçince abartmaya başladım sanrm sürekli acıkıyrm sanki🙈


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Sanrm onu fazlasıyla yapıcaz benim bulantılarım geçince abartmaya başladım sanrm sürekli acıkıyrm sanki🙈


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de acıkıyorum ama yiyemiyorum evde idare ediyorum ama nöbetlerde kötü oluyo
 
kızlar çok acil cevaplarsanız çok sevinirim ben dün yanlışlıkla minoset plus içtim hamileliğim boyunca da sadece kullandığım ilaç bu oldu şirket doktoruyla da konuştum 1 tane çok fazla zarar vermez dedi ama yine de çok korkuyorum. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? çok korkuyorum ya birşey olursa bebeğime
 

çok geçmiiş olsun canım ama migrenin hîç bi zaman geçmeyecek bir hastalık olduğunu da biliyorum ama yine de Allah şifanı versin. bende de migren var. ne beter bişey olduğunu ben de bilirîm. hiç üzülmeye gelmez. o yüzden inanki haber izlemiyorum. soma ile ilgili akşamları sürekli yayın yapan kanalları ezberledik artık eşim o kanalları atlıyo düşün artık. çünkü ağlamaktan mahvoluyorum. gerçekten yürek dayanmıyor. Rabbim ölenlerin ailelerine sabır versin. çok acı bi durum. daha biz dayanamazken o aileler be yapıyodur.. düşünemiyorum bile. bizim üzülmememiz gerekiyo. stres olmamamız lazım. çünkü migren atakları bebek için iyi değilmiş. minoset ve parol den başka bişey de içemiyoruz. onlar da aspirinden farksız hiç fayda etmiyo. diğer ağrı kesiciler de bebeğin gelişimi için çok zararlı. seninle aynı duyguları paylaşıyorum arkadaşım. kriz bi geldi mî günlerce gitmiyo. bir gün sağ tarafım kopuyo gibi ağrıyo artık gözlerîme iniyo kasılmalar ve kan çanağı oluyo gözlerim. ertesi gün de başımın diğer tarafı ağrıyo. bana en çok soğuk iyi geliyo. başını soğuk tut derler ya çok doğru.. ben buzu alıp kısa sürelerle başımda tutuyorum. biraz uyuşturuyo. tabi uzun süre tutmamak lazım Allah korusun felce yol açar ama tek kurtuluşum diye ilirîm. yksa dayanamıyorum. bir de güzel şeyler düşünmeye çalışop biraz uyuyorum. sen de dene ben böyle biraz rahatlıyorum. bu arada söylemeden geçemicem bîr daha metpamid kullanma!! geçen haftalada kuzenim o ilaç yüzünden nöbet geçirdî. meğerse ilaç zehirlemiş. seni korkutmak istemem canım ama tedbîr smaçlı bir daha kullanma. zaten ilacın prospektüsünde yan etkileri oku anlayscaksın. gözlerde kayma yapıyo ve bütün kas sistemî istemsiz bir şekild kasılıyo. tabi herkeste olacak diye bişey yok amâ biz tedbirimizi dlalım olur mu sonuçta iki can taşıyoruz. ben de çok uzun yazdım kusura bkma nolur senle aynı duyguları paylaştığımı bil istedim ve kendni yalnız hissetme canım ben de aynı dertten muzdaribim.
 
Nasılsınız kızlar bugün sabah bulantım yokkkkkk :13:

Inşallah gün boyu böle geçerrrrrrr

Ben de son 2-3 haftanın ardından ilk defa bu sabah çıkarmadım bulantım yine var ama sabah uyanır uyanmaz tuvalete koşmak zorunda kalmamak bile o kadar rahatlattı ki, inşallah devam eder :18:
 
 
hiç belirtisi olmayanlar var mı arkadaşlar?

bende bir tek göğüs acıması var, onun dışında bir şey yok. bir de öğleden sonraları halsizlik uyku hali oluyor bir kaç saat.

benzer durumda olan var mı? bu da mı anormal yoksa? göğüste renk değişmesi ne zaman başlıyor? bende o da yok :s
 

Bir şey olmaz canın Allah'ın izniyle. Zaten doktorlar da ağrı olması durumunda minoset ve parol gibi daha hafif ilaçları öneriyorlar. Benim migrenim var, zor durumda kalırsan bunları kullanabilirsin demişti, o yüzden aklına kötü şeyler getirmeni gerektirecek bir şey yok bana sorarsan.
 
Korkma canim minosetin hicbir zarari olmaz ama sen yinede parol ic agrin falan olursa
 
canıımmm ne demek yanıt değill sağol cevabın içinn.. benimde 0.48 işte.demekki sorun yok..

selam canımm dur hemen ben de seni rahatlatayımm :) ben de TSH ye iki kez baktırdım geçen haftalarda. ilki 0.56 çıktı. 2.si 0.34 çıktı. olması gereken aralık var ya hani 0.34 ile 5.0 gibi bi aralık. bnm tsh düşmüş ve serbest T4 var tiroid hormonu o da çıkmış ben de. zaten tsh düşerse t4 yükselirmiş. yani dengeliyo ama bu hızlanması anlamına geliyo. bu haftslarda bebek tiroidden çok yiyomuş. ve hamileliğin başlarında tsh nin düşmesi beklenîrmiş zaten. bnmki alt sınır olmasına rağmen doktorum sıkıntı yok dedi güzel çalışıyolar dedî. t4 güzel çıkmış dedi 1.41 di bu arada. en çok zaten T4 salgılanıyomuş, bir de T3 var o daha az salgılanıyo. eminim senin de t4 çıkmıştır. bu tiroidlerîn güzel çalıştğı anlamına geliyo ve bebîş metabolizmamızı hızlandırmış. hiç canını sıkma bnm tsh seninkinden de düşük. hemen ilaç verilmesi tuhafıma gidiyo benim.. birkaç puan düşmesi ya da çıkması önemli değil ki..
 
Sanrm onu fazlasıyla yapıcaz benim bulantılarım geçince abartmaya başladım sanrm sürekli acıkıyrm sanki🙈


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ye ye can boğazdan gelir canım yiyememek gerçekten çok kötü ben gene çıkardım. inşallah 13. haftada daha iyi olurum. yarasın bebîşe sen ye yeter ki :)
 

valla çok okumaktan incelemekten belirti kovalar olduk hepimiz ama herkeste aynı şekilde ilerlemiyor hamilelik. burada bulantım hiç yok diyen arkadaşlar da oldu, bütün belirtilerini yaşıyorum diyen de. birazcık kendi haline bırakmak lazım sanırım :)
benim göğsümde şişkinlik var ama ağrı vs fazla yok canım, renk değişimi de yok. sende uyku hali varmış mesela, bende o yok, ilk bir kaç gün oldu sonra olmadı
 
kızlar bende birkaç gündür akıntı başladı. şeffaf renkli olduğu için pek takmadım ama gece tuvalete kalktığımda çok afedersiniz tuvalet kağıdına gelen akıntının hafif pembemsi renkte olduğunu gördüm. uyku sersemi pek de anlayamadım durumu. sabah yine aynı şeyi gördüm. şimdi bir şey yok. çamaşırıma da herhangi bir şey geçmiyor ama o pembemsi akıntı kanamayla ilgili olabilir mi? benim hiç kanamam olmadı. olan arkadaşların progestan kullandığını okuyorum. çok kanama olunca mı veriliyor acaba? bilen yardımcı olabilir mi, endişelenmeli miyim sizce bu durumdan?
 
günaydın arkadaşlar

11+5 den bulantısız ağrısız yanmasız bir mide ile selamlar, darısı tüm mide sorunu olan arkadaşlara..

bugün ikili test için kan vermeye gidicem.
 

canım bende de durum aynı, sadece göğüs ağrısı var hissettiğim belirti. ama o da ne ağrı :)
bir de birkaç gündür akıntı başladı işte biraz korkutan ama umarım o da endişelenecek bir şey değildir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…