2014 Aralık Anneleri

 
Ya benim de peynir ekmekti bugune kadar..ama bugun gayet iyiyim ve sunu anladim..sakin ama sakin midenizi bos birakmayin surekli atistirmalik bulunsun yaninizda..ben bugun bunu kesfettim :) midem surekli dolu oldugu surece hic bulanti vs yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 


canıımmm ne demek yanıt değill sağol cevabın içinn.. benimde 0.48 işte.demekki sorun yok..

evet cnm bende öyle biliyorum doktorum banada 2.5 altı olmalı dedi.ama işte 3.59 dan 0.48 e düşünce endişe ettimm..

 
 

Insanlari buna gore nasil cahillikle suclayabiliyorsunuz anlayamiyorum?? Ultrason zararli olsa her doktorun muaynehanesinde ultrason olmaz, ve sanirim tum bebekler sakat ozurlu falan dogarlardi... Belki cihazdan cihaza fark edebilir, yani eskiler belki daha zararli olabilir. Ona bir sey diyemem ama ultrason, zararli bir seydir ve beni dinlememeniz cahilliktir demeniz gercekten cok komik.. Ayrica saldirgan tavriniz icin de madem oyle ben sunu diyebilirim, annenin bu agresf tavirlari bebege cok zararliymis ve ciddi zararlar birakiyormus. Bence asla sinirlenmeyin, olabildigince hamileliginizi rahat gecirin derim..


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Benim cahillikten kastım onu bilip bilmemeleri değil bana olan yaklaşımları ve bi türlü kendimi anlatamamam. Anlasilan sizinle de anlasamayacagiz. Neyse uzatmayalim. Fikirlerinizi kendinize saklayin...
 
Benim cahillikten kastım onu bilip bilmemeleri değil bana olan yaklaşımları ve bi türlü kendimi anlatamamam. Anlasilan sizinle de anlasamayacagiz. Neyse uzatmayalim. Fikirlerinizi kendinize saklayin...
Benim anlasamayacagim kimse yoktur. Siz rahat olun.. Fikirlerimizi kendimize saklasak, forumda isimiz olmaz. Bu tarz bir yaklasimda bulunmaya hakkiniz yok. Herkes her konuya yorum yapmakta serbest... Begenmiyorsaniz gruptan ayrilma gibi bir seceneginizin oldugunu hatirlatirim,



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Zaten gereğinden fazla uzamıs bir konuya neden dışardan girip mudahil olmayi zorunluluk edindiniz kendinize? Sakinlikten falan bahsediyorsunuz ama siz pek sakin kalmak istemiyorsunuz galiba. Ben agresif falaan degilim aksine çok rahatım burada bir arkadaşıma iyi niyetimle bildiğim birseyden bahsettim ama 3 kisi sırf muhalefey olmak icin beni bilmeden konusmakla suçladı. Yirt disinda yasayan arkadaslarin yazdiklarina bir göz atin. Biraz internetten arastirin önce sonra yorum yapın. Zararli olsa dr larin odasinda olmaz ne demek? Sınırlı olmasi gerekiyor kontrollerin bu böyle ama kabul edip etmemek sizin seçiminiz. Ben polemiklere malzeme olmak için burada degilim bu konuda cok fazla uzadi lutfen ama lutfen alıntı yapmayın benden yoksa ben şikayetçi olacağım artık bana bu yarz yaklaşımlariniz yüzünden.
 
Lütfen daha fazla polemiğe girmeyiniz, hamileliğiniz dolayısıyle hassas olduğunuzu düşündüğümüzden, hemen polemik cezası vermek yerine topiğinizde uyarı yapmayı uygun gördük.
Umarım uyarımızı dikkat alırsınız.

Hepinize sağlıklı hamilelik dileriz.

Ve yeri gelmişken sormak istiyorum, sitemizin Soma'lı madenci kardeşlerimiz için başlattığı kampanyaya katılmak ister misiniz?
Toplanan Pro üyelik ücretlerinin tamamı Soma'ya bağışlanacaktır.
Hayatımızın diyeti, sözlerin bittiği nokta !
 
Benim cahillikten kastım onu bilip bilmemeleri değil bana olan yaklaşımları ve bi türlü kendimi anlatamamam. Anlasilan sizinle de anlasamayacagiz. Neyse uzatmayalim. Fikirlerinizi kendinize saklayin...

Ayrica millete cahil falan diyorsunuz da, acin bir internete ultrason, fetus icin zararli midir yazin ve cikan sonuclari bir okuyun derim. Ultrasonun zararli oldugunu sizin gibi iddia eden bir cok kisi evet var, fakat bir cok arastirmaya gore, ultrasonun vermis oldugu zarar, bu zamana dek hic tespit edilmemis. Bu durumda be teori curur. Yani ultrason, fetus icin zararli degildir...
Bu zamana kadar, insanlarin arastirmadan , bir kac sayfa kitap karistirmadan, kulaktan dolma bilgilere gore ahkam kesmemeleri gerektigi, milleti yanlis etkilememeleri gerektigi konusunda, gerek dink, gerek siyasi, simdik de bu konuda cok uyardim. Arkadaslar, hepimizin elinin altinda internet var goruldugu gibi. Bilmediginiz bir sey arastirmaktan lutfen cekinmeyiniz, arastiriniz.. Insanlari da, kendi cahilliginiz uzere yargilamayiniz..



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Ya hala konuşuyorsun arkadaşım neye inanmak istiyorsan inan benimle muhattap olma. Internette yazan herşey dogrudur mantigin da mukemmelmis. Sen tez yazdinya bu konuda o yüzden böyle brifing veriyorsun herkese. Alinti falan yapmayiniz benden birdaha!
 
Uyari gelmis fakat herkes rahat olsun, hayatimda hic tanimadigim biri yuzunden agresiflesecek kadar basit biri emin olun degilim :) herkese sorunsuz hamilelikler...


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Internette yazilan makaleler, bir cok uzman doktorun ortak fikriyse tabi ki dogruluguna inanilir. Sonuc olarak ben bir kadin dogum uzmani degilim, ve yuzlerce doktorla roportaj yapacak kadar genis bir zamanim da yok. Birkac gorus kontrol edilip ortak fikir neyse o dogru kabul edilir... Alinti yapmiyorum fakat bana alinti yaparak cevap verilmesi bende de kendimi savunma firsati dogurur. Sanirim artik susmak gerekiyor..


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Gerilmeyin tatli anneler tatli aralik anneleriii :) gelin mide bulantisi konusalim en ic acici konu ya sizler de kendi kendinize nazar degdiriomusunuz?mesela az once bulantim cok hafifledi hatta hic kalmadi dedim al basladi yine yaaa..nasi bisidir anlamadim gitti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Ya cok gariptir ki bende bulanti falan yok denecek kadar az. Midemde evet bir gariplik var. mesela yemek yemek istemyorum. Ama sirf yavrum beslensin diye, elden ayaktan dusmeyelim diye yiyiyorum. Ama sabredin 1 aycik bir zaman daha var. sonra herkesin dedigi gbi hamileligin en guzel donemleri basliyor:) ben cinsiyetinden cok bebek oynadiginda nasil bir sey hissediliyor, bunu merak ediyorum :) gercekten onu cok hissetmek istyorum. Kiz olmus erkek olmus cok problem degil :):)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
pekiiii sevgili aralık anneleri,daha hamileliğin başında benim gibi nefes darlığı çeken var mı,derin derin nefes alma ihityacı hissediyorum ve sanki burnum tıkalı gibi geliyor ama tıkalı değil.araştırdım normalmiş bu durum ama bu kadar erken başlar mı yahu ??
 

Ewt nefes darligi bendede var cok cabuk tikaniyorum ve hemen yoruluyorum. Burnumda kulaklarimda tikali gibi sanki yuksek rakima cikmisimda kulaklarim tikanmis gibi ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.
 
Son düzenleme:

Arkadaslar lutfen okudukca geriliyorum.konu hakkinda uzman doktorlar
Bile uzlasamazken biz neden konu disina cikip uslubumuzu bozup kalitesiz cevaplara yoneliyoruz anlamiyorum.neden karsilikli yorumlasiyoruz kimse kimsenin yasam tarzi meslegi ilgi alani interneti bilgisi hakkinda kiyaslama yapamazki.kime gore dogru kime gore yanlis.ters cikislarin cevaplarin yeri burasi degil ki,kendi kisisel ortaminizda yuzyuze konusup anlasiyo olabilirsiniz kucuk bir cevrede burasi herkese acik bir platform oldugu icin sayfalari takip etmekte zorlaniyorum.hepinizi saygi ile okuyorum)paylasimlara ihtiyacimiz oldugu icin buradayiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…