teşekkür ederim canım çok sağol.zaten geçen hafta doktor 5+2 dedi.sanırım geç döllenme.cumartesi 6+6 olcak.umarım duyarız.ya zaten anlamadım gitti sürekli doktordayız eşimle.biz mi abartıyoruz diyorum bazen.bu 3.kontrol olcak daha şimdiden
Ya bana vermediler daha
kız bebeğinin ilk fotosu o nasıl kaybedersin
benim de hamile olduğum net bi şekilde belli oluyor artık. özellikle dar birşey giydiysem.aslında tayt çok rahat oluyo ama devlet memuru olduğum için işyerinde giymem imkansız. ama evde dışarda iyi oluyo uzun gömleklerle falan. sabah pantolonlarım hafif sıkıyo. öğlen ilk düğmeği açıyorum. akşama doğru da fermuarı :)))acaba sıkması bebeğime zarar verir mi diyordum ama dikkat ederseniz ultrasonda dr baya bi bastırıyo karnımıza. o yüzden rahatım biraz da :)
evet şükür riskli dönemi atlatmamıza az kaldı:) allaha emanet edip,doktorumuza güvenmek gerek.onlar bizi tehlikeye sokmazlar:)
toplamda kaç kilo aldın canım? ben 5 kilo aldım ya benimkiler ikiz diye içimi rahatlatıyorum ama normalde de zayıf değildim hamile kaldığımda 72 idim. tabi bu benim terazime göre sabah aç karnına, doktor hep tok öğleden sonra tartıyor maşallah 3 kg oynuyor onların terazisiyle...benimde aynı şekilde sıkmaya başladı hani sıkmıyorda rahatsız ediyor sanki. birde normalde karnımızın çıkması lazım benim midemde çıktı acaba ben mi kilo aldım yoksa midesi büyüyen de varmı??? doktoruma göre fazla alıyorum ama ciddi bir fırça çekmedi henüz :18:
hani içini rahatlatıyorsun ama doktor oraya baskı uyguladığında kaç dk sürüyor ki?? ama bir kıyafetle onu durmadan sıkıyorsun hani şu anda extra bir etkisi olacağını sanmam ama belki rahim büyümesini bebişine geniş bir yer açılmasını önleyebilirsin... bence kemer kullan ince kumaş kemerlerden düğmeni de fermuarıda aç üstüne de uzun birşeyler 3. ay bitsin geniş kıyafetler almaya da başlarsın...
benim de hamile olduğum net bi şekilde belli oluyor artık. özellikle dar birşey giydiysem.aslında tayt çok rahat oluyo ama devlet memuru olduğum için işyerinde giymem imkansız. ama evde dışarda iyi oluyo uzun gömleklerle falan. sabah pantolonlarım hafif sıkıyo. öğlen ilk düğmeği açıyorum. akşama doğru da fermuarı :)))acaba sıkması bebeğime zarar verir mi diyordum ama dikkat ederseniz ultrasonda dr baya bi bastırıyo karnımıza. o yüzden rahatım biraz da :)
inşallah hepimiz atlatırız şu yehlikeli dönemi. dün sapsarı akıntım geldi. geceye doğru ufak ufak kahverengi akıntımgeldi. aslında normal olduğunu biliyorum. progestan ve iğne kullanıyorum. cuma doktora gidicem. kalp atımı için. akıntımı da syluycem ama allahtan bugün bişey yok. ama korkuyo insan.
Hanımlar siz ne kadar su tüketiyorsunuz? Benim suyla pek aram yok da zorlanıyorumne kadar içmemiz gerekiyor acaba..
....
Hanımlar siz ne kadar su tüketiyorsunuz? Benim suyla pek aram yok da zorlanıyorumne kadar içmemiz gerekiyor acaba..
....
....
Benimki 90 oldu şu anda vallaeskilerim olmuyo onları kaldırdım kilolu zamanlarımdan kalan bi kaç tane vardı saklamıştım yeni olanları onlarla idare edicem yine büyürse 95 beden alırım.durum vahim
neee bacaklar ve kalçada mıacaba sıkı ten mi yoksa gevşek ten mi daha cabuk çatlıyor. benim hiç sıkı değil tenim
Onu bilmiyorum canim ama benim çok meyilli bi yapim var. Ergenlikte kilo alip veriyorya insan o zamandan kalan catlak izleri var benim bacaklarimda kasigima yakin düşün artık :) o yüzden çok tirsiyorum ben 10.haftada başladım yaglanmaya :)
aynen bende başladım erkenmi başladım acaba diye düşünüyordum
bende gunde 2 3 bardak anca içiyorum ama su önemliymiş tabi içmek lazımo suyuda gunde 3 kez hapım var ondan yani yoksa 2 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?