2014 Aralık Anneleri

benim de hamile olduğum net bi şekilde belli oluyor artık. özellikle dar birşey giydiysem.aslında tayt çok rahat oluyo ama devlet memuru olduğum için işyerinde giymem imkansız. ama evde dışarda iyi oluyo uzun gömleklerle falan. sabah pantolonlarım hafif sıkıyo. öğlen ilk düğmeği açıyorum. akşama doğru da fermuarı :)))acaba sıkması bebeğime zarar verir mi diyordum ama dikkat ederseniz ultrasonda dr baya bi bastırıyo karnımıza. o yüzden rahatım biraz da :)
 

normal cnm. ilk haftalar sık gidiliyo da düşük tehlikesinden dolayı. sonra ayda bir çağıracak dr un
 

toplamda kaç kilo aldın canım? ben 5 kilo aldım ya benimkiler ikiz diye içimi rahatlatıyorum ama normalde de zayıf değildim hamile kaldığımda 72 idim. tabi bu benim terazime göre sabah aç karnına, doktor hep tok öğleden sonra tartıyor maşallah 3 kg oynuyor onların terazisiyle... benimde aynı şekilde sıkmaya başladı hani sıkmıyorda rahatsız ediyor sanki. birde normalde karnımızın çıkması lazım benim midemde çıktı acaba ben mi kilo aldım yoksa midesi büyüyen de varmı??? doktoruma göre fazla alıyorum ama ciddi bir fırça çekmedi henüz :18:

hani içini rahatlatıyorsun ama doktor oraya baskı uyguladığında kaç dk sürüyor ki?? ama bir kıyafetle onu durmadan sıkıyorsun hani şu anda extra bir etkisi olacağını sanmam ama belki rahim büyümesini bebişine geniş bir yer açılmasını önleyebilirsin... bence kemer kullan ince kumaş kemerlerden düğmeni de fermuarıda aç üstüne de uzun birşeyler 3. ay bitsin geniş kıyafetler almaya da başlarsın...
 
evet şükür riskli dönemi atlatmamıza az kaldı:) allaha emanet edip,doktorumuza güvenmek gerek.onlar bizi tehlikeye sokmazlar:)

inşallah hepimiz atlatırız şu yehlikeli dönemi. dün sapsarı akıntım geldi. geceye doğru ufak ufak kahverengi akıntımgeldi. aslında normal olduğunu biliyorum. progestan ve iğne kullanıyorum. cuma doktora gidicem. kalp atımı için. akıntımı da syluycem ama allahtan bugün bişey yok. ama korkuyo insan.
 

canım ben 2 gün öncesine kadar 1 kg almıştım. 2 gündür tartılmadım belki de almışımdır. ama doğru diyorsun dr un tartısı beni de normalden 2 kg fazla tartıyo . ama ben evde hep aynı saatlerde sabah wc den sonra iç çamaşırlarla tartılıyorum. böylece farkı daha doğru anlıyorum. ama göğüslerim büyüdü va karnım baya belirginleştiği için sanki daha çok almışım gibi duruyorum. ya da bana öyle geliyor psikolojik olarak.
aynen benim de sıkmıyo öyle çok fazla. zaten sıktığını hissettiğim anda açıyorum düğmeleri.sürekli de oturarak çalıştığım için no prob :) bir de benim asıl problemim gaz. aşırı derece şişkinlik oluyo. eve gider gitmez çekiyorum taytımı. resmen 4 aylık görünümünde oluyorum akşamları. ama bebek daha bu haftalarda oldukça içerde. dr bastırırken benim ödüm kopuyo korkma bişey olmaz diyo:) büyüdükçe yüzeye yaklaşıyor:)
evet 3. ay sonunda hamile pantolonları almayı düşünüyorum. üst grup normal kıyafetlerimle bi süre daha idare ederim.
 


ben bu şekilde düşünmemiştim hiç mantıklı
 

akıntın olabilir dedi bana dr önemli bişiy değilmiş.
 
Hanımlar siz ne kadar su tüketiyorsunuz? Benim suyla pek aram yok da zorlanıyorum ne kadar içmemiz gerekiyor acaba..


....

doktorum bana günde 2,5 lt dedi o kadar içiyordum zaten günlük olarak işyerinde yanıma litrelik şişe aldım o şekilde takibi daha kolay oluyor.
 
Hanımlar siz ne kadar su tüketiyorsunuz? Benim suyla pek aram yok da zorlanıyorum ne kadar içmemiz gerekiyor acaba..


....

canım ben dr umun tavsiyesiyle en az 10 bardağa (2lt) tamamlıyorum. bazen 2,5 lt. ama şu var bulantım olduğunda bir yudum bile içemiyorum. bi de insan yemek yedikçe su içme ihtiyacı duyuyo
 
Benimki 90 oldu şu anda valla eskilerim olmuyo onları kaldırdım kilolu zamanlarımdan kalan bi kaç tane vardı saklamıştım yeni olanları onlarla idare edicem yine büyürse 95 beden alırım.durum vahim

inşallah çokta büyümez ya ben 53 kilo biriyim kendi kendme diyorum 3 kilo zaten onlar var acaba bu acıma büyüdükleri için falan mı .. eğer öyleyse benim adetimin gecikmesinden bu yana var
 
neee bacaklar ve kalçada mı acaba sıkı ten mi yoksa gevşek ten mi daha cabuk çatlıyor. benim hiç sıkı değil tenim

Onu bilmiyorum canim ama benim çok meyilli bi yapim var. Ergenlikte kilo alip veriyorya insan o zamandan kalan catlak izleri var benim bacaklarimda kasigima yakin düşün artık :) o yüzden çok tirsiyorum ben 10.haftada başladım yaglanmaya :)
 


aynen bende başladım erkenmi başladım acaba diye düşünüyordum
 

Ultrason birkaç dk lik bişey canim ama sen o pantolonla saatlerce oturuyorsun. Sıkıştırma bebeğini gelişimini olumsuz etkiler bence. Ben hamile pantolonu aldim dünya varmış diyorum. Elbise etek idare ediyorum sıkan şeylerini giyinme artık.
 
ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum , karnım çıkmadı ama hazımsızlıktan dolayı midem çıktı. midem davul gibi oluyor özellikle akşamları. 6 aylık gibi oluyorum bir tek ben miyim hazımsızlık yaşayan?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…