benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. bu hamileliğimde çok tedirgindim bunu doktoruma da söyledim 3 aylık olmama 1 hafta gibi bişiy kaldı son 2 hafta %5 son 1 haftada %1 düşük tehlikemiz olabileceğini söyledi beni biraz rahatlattı. bu tarz ağrıların olmasının normal olduğunu söylüyor. yani çok fazla düşünüp üzülmeyin tehlikemiz azaldı kızlaaaarrrrr
Bende öyle düşünüyordum.nişandan evliliğe kadar 13 kilo verdim ve bazı parçaları saklamıştım bunu hamileyken giyerim diye ama göğüslerin büyüyeceğini hesaba katmadım tabi bazıları şimdiden zorlamaya başladı.bence eşin haklı bol şeyler içinde bizde daha rahat ediyoruz..tartıda aynıyım zaten :) ben normalde de bol şeyler giymeyi sevdiğim için en azından 4 aya kadar alışveriş yapmadan idare ederim diye düşünüyorum. annem, kayınvalidem kızıyor, sabah beyefendi de bu gömlek biraz daralmış giyme istersen rahatsız olursun diyince kendimi kötü hissettim. kimse karışmasın istiyorum ama tabi olmuyor, ben arkadaşlarıma bile karışıyordum
çatır çatır çatlıcaz yani hahahahahabunada gülünürmü bilmiyorum ama
kızlarrrr, hamilelikle ilgili kitap almak istiyorum. önerilerinizi bekiyorum
bende soracaktım daha çok dini yönde nasıl yaklaşmamız lazım onu merak ettimdi bende ağzına sağlık :)
bende soracaktım daha çok dini yönde nasıl yaklaşmamız lazım onu merak ettimdi bende ağzına sağlık :)
Bende öyle düşünüyordum.nişandan evliliğe kadar 13 kilo verdim ve bazı parçaları saklamıştım bunu hamileyken giyerim diye ama göğüslerin büyüyeceğini hesaba katmadım tabi bazıları şimdiden zorlamaya başladı.bence eşin haklı bol şeyler içinde bizde daha rahat ediyoruz..
Bidaha mı hamile olacaksın yeni yeni kıyafetler al kendine ferah ferah giy..
arkadaşlar benimde pantolonlarım sıkmaya başladı ama hamile pantolonu için erken gibi geliyo.3 ay dolsa diyorum .. ya bisey olursa bebeğime diyorum pantolona bile baktıkça üzülürüm sonra diyorum.. diyorumda diyorum acaba hiç bunları düşünmeden gidip almak mı lazım anlamdım ki :44: geçende mağazann birinde eşimle tulum beğendik sonra ben üzülürüm falan deyince eşim almayalım o zman dedi.adamında sevincini yarım bırakıyorum sankii
bi ben mi böyleyim canlar
çok teşekkür ederim.umarım bu cumartesi duyarız.zaten hamile olduğuma bile annem dahil kimse inanmıyor.kimseye söyleme daha erken diyip duruyor.hamilelik belirtisi de yok.sadece uyuyuyorum.en az 10-12 saat hem de.sanırım geç döllenme dediğin gibi.neyse Allah bu günlerimizi aratmasın da.
ne deme canım banaada buralardan birisi söylemişti :)allah razı olsun dur hemen araştırayım ben sevindim sağol yardımın için :)
ne demek ifendimm
ne deme canım banaada buralardan birisi söylemişti :)
beraberlik ne hoş ya paylaşmak sağolun içim rahatlıyor burda :)
ben ocak anneleri topiğindenim:)belli mi olur belki erken gelir miniğim.
bizim topikte şuan heyecan dorukta,keseler kalp atışları derken...iyi bakın kendinizeee:)))
ben ocak anneleri topiğindenim:)belli mi olur belki erken gelir miniğim.
bizim topikte şuan heyecan dorukta,keseler kalp atışları derken...iyi bakın kendinizeee:)))
arkadaşlar benimde pantolonlarım sıkmaya başladı ama hamile pantolonu için erken gibi geliyo.3 ay dolsa diyorum .. ya bisey olursa bebeğime diyorum pantolona bile baktıkça üzülürüm sonra diyorum.. diyorumda diyorum acaba hiç bunları düşünmeden gidip almak mı lazım anlamdım ki :44: geçende mağazann birinde eşimle tulum beğendik sonra ben üzülürüm falan deyince eşim almayalım o zman dedi.adamında sevincini yarım bırakıyorum sankii
bi ben mi böyleyim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?