- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun cnmyaKızlar çok kötüyüm bi diş ağrısı tuttu dün akşam sabahı zor ettim doktordan yeni geldim kanal tedavisi yaptı çok feci bebekle çok zor
Gecmis olsun arkadasimKızlar çok kötüyüm bi diş ağrısı tuttu dün akşam sabahı zor ettim doktordan yeni geldim kanal tedavisi yaptı çok feci bebekle çok zor
Saol canım ya şükür şimdi biraz iyiyim ama bebekle çok zor dün kv geldi bende yattı bugünde ben onlara taşındım oğlum çok hareketli saolsun bakıyo bi düzelseydim ha bu arada ben seni düşündümde hiç girmeyecek unuttu bizi diyodum :) I incirreceli34 teşekkür ederim biz anneler hiç hasta olmayalım:)Cok gecmis olsun cnmya
bizimki de içmiyor canımMenenjit aşısı canım benim kızım sevmedi inek sutu çok az içer içsede yani
anladım canım sağol :)Ben hic vermiyorum anne sutu aliyo zaten.ama almasada vermem.2 yas oncesi ciddi kanszlik yaptigini cok yerde okudum drda gerek yok peynir yumurta vs yiyosa dedi.arada pankeklerine bir yemek kasigi kadar ekliyorum okadar
Benimki hiç içmedi canım kusuyo yoğurtta yemiyobizimki de içmiyor canım
Cook gecmıs olsun canım.bebısler hasta olmasınya.hepımız oyleyız canmya.ben burnu bıle tıkansa onu bıle takıyorum.bır oksurse ınsanın içi acıyo.ıns hemen ıyılesır kuzucuk.sen saglam durki annesı yavrunda ıyı olur ınsallahZor bi gece gecirdik kizimi kuru fena bi oksuruk tuttu kustu uyumadik hic gece dortte hastaneye goturduk bogazlari kizarmis ilac verdi...ama bende uzuntuden hasta oldum mideme bulantilar giriyordu gece kafamda binbir türlü seyler kuruyorum ya cok hasta olursa ya yemezsse anne olmak coook zormus benmi cok takiyorum bilmiyorummm
Sagol canim hasta olan butun bebeklere gece boyu dua ettim...Cook gecmıs olsun canım.bebısler hasta olmasınya.hepımız oyleyız canmya.ben burnu bıle tıkansa onu bıle takıyorum.bır oksurse ınsanın içi acıyo.ıns hemen ıyılesır kuzucuk.sen saglam durki annesı yavrunda ıyı olur ınsallah
cok geçmiş olsun.inşallah çabuk iyleşir kızın.Zor bi gece gecirdik kizimi kuru fena bi oksuruk tuttu kustu uyumadik hic gece dortte hastaneye goturduk bogazlari kizarmis ilac verdi...ama bende uzuntuden hasta oldum mideme bulantilar giriyordu gece kafamda binbir türlü seyler kuruyorum ya cok hasta olursa ya yemezsse anne olmak coook zormus benmi cok takiyorum bilmiyorummm
Saol canım en çok korktuğum şeydi başıma geldi senin kızın nasıl oldu alıştımı sütten kestin sen nasıl oldun aklımdasın sürekli I incirreceli34 geçmiş olaun canım bende grip gibi oğlum 10 gün oldu burnu tıkalı onu kafama takıp duruyormcok geçmiş olsun.inşallah çabuk iyleşir kızın.
Nehircim sana da gecmiş olsun. bende dişten çok cektim
sütten kestim.kızım cok zorluk çıkarmadı.hala yanıma uzandığında göğsümü açıp emmek istiyor.yemek yemesi baya düzeldi.bu seferde ishal olduğu için kilo kaybetdi.benimde tedavimin ilk süreci bitti.hafta sonu dr.e gidicem.tüplerimede bakılacak.Saol canım en çok korktuğum şeydi başıma geldi senin kızın nasıl oldu alıştımı sütten kestin sen nasıl oldun aklımdasın sürekli I incirreceli34 geçmiş olaun canım bende grip gibi oğlum 10 gün oldu burnu tıkalı onu kafama takıp duruyorm
benim büyük kizim öyle zayıf durmuyor.herşey de yiyor. ama kilosu yaşitlarına göre cok az.kemik yapısıda önemli.küçük kızımda kemikli.eli ayağı büyük.Kızlar biz dun menenjit aşısı olduk ama hala 10 kilo olamamışız 9 kilo 860 gramız ama üzülmüyorum yiyor çünkü kızım maşallah herşey yer hareketli ondan almıyor diye düşünüyorum
Benim kızımda zayıf durmuyor öyle evet kemikli olmasından kaynaklıdırbenim büyük kizim öyle zayıf durmuyor.herşey de yiyor. ama kilosu yaşitlarına göre cok az.kemik yapısıda önemli.küçük kızımda kemikli.eli ayağı büyük.
Benimki yemiyo ya daha ben bunalımlardayım kızlarBenim kızımda zayıf durmuyor öyle evet kemikli olmasından kaynaklıdır
süte ekmek doğrayıp iyice ezip yedirmeyi deneBenimki hiç içmedi canım kusuyo yoğurtta yemiyo
Ben bi kere denedim ondada kustu bidahada denemeye cesaretim olmadı aslında yarın dediğini bi yapıyım inş yersüte ekmek doğrayıp iyice ezip yedirmeyi dene
bizimki biberona azcık koyup versem de istemiyor