2014 Aralık Anneleri

Orası nasıldır şu an bilmiyorum canım ama türkiyede çok değişken bir hava var bir gün yağmur yağıyor bir gün güneş açıyor tam hastalık havası :KK43:
buraninda ordan hic farki yok. bigun digerini tutmuyor. kizimi terletdim.simdi biraz daha iyi gibi.

Kızlar nasılsınz ben oğluma hiçbişey yediremiyorum kahvaltı ağzına sokmuyo:KK43: hiçbişey yemiyo kafayı yiyecem sizde durumlar ne

buraninda ordan hic farki yok. bigun digerini tutmuyor. kizimi terletdim.simdi biraz daha iyi gibi.
Bebeklerin hastalığıda hiç çekilmiyor gerçekten :KK43:
Kızlar nasılsınz ben oğluma hiçbişey yediremiyorum kahvaltı ağzına sokmuyo:KK43: hiçbişey yemiyo kafayı yiyecem sizde durumlar ne
Canım benim afacanda öyle. Son günlerde yeni bir huy çıkardı. Bizim verdiğimiz hiç bişeye ağzını açmıyor. Bende önüne koyuyorum döke saça 2-3 lokma kendi yerse yiyor. Yemezse o da yok. İlla kendi oynayacak yemeklerle :KK43:

benim kizimda kendi yemeyi seviyor.tabi yemekden sonra mutfak harbdan cikmis gibi oluyor:) kahvaltiyi hic sevmiyor sadece yarim yumurtanin beyazini yiyor.

benim kizimda kendi yemeyi seviyor.tabi yemekden sonra mutfak harbdan cikmis gibi oluyor:) kahvaltiyi hic sevmiyor sadece yarim yumurtanin beyazini yiyor.
Benimki eline ne versen mama sandalyesinden aşağı atıyo ya ekmek veriyorm mesela atıyo bide al diye benden istyo:) ama yememeleri can sıkıcı hiç sevmiyo yerse bi çorba yiyo bugün sadece tarhana çorbası yaptım bide meyve olarak cennet hurmasından yedi bide şimdi zar zor bebe bisküvisi ezdim onu yedirdim nerden vitamin alacak bunlar bilmiyorum bide kuzu eti haslayım diyorm yarın hiç denemedim bakalım yer mi T ththt

Sorma kız eşim işteyken elime telefonu alıyorum alışkanlık ya int. Falan olmayınca kotu oluyor ya alıyorum kilidi açıp kapatıyorum sizin nasıldı canım azı çıkarken kotumu ya en zoruymuş azı diş
:) ben eşimin telefonuna mahkumum bu ara,hersey bozulmaya başladı hayırslısı bakalım. bizim azılar ateş vs yapmadı şükür,hani geceleri o ağlayarak uyanmalarını sürekli arada tekrarladıgından dişmi değilmi bilemedim :) tek gözlemledigim eliyle kaşımasıydı :) kozz ne çok konuşmuşumuz maşallah, bu kadar sayfayı ne zaman okucam şimdi ben :)

:) ben eşimin telefonuna mahkumum bu ara,hersey bozulmaya başladı hayırslısı bakalım. bizim azılar ateş vs yapmadı şükür,hani geceleri o ağlayarak uyanmalarını sürekli arada tekrarladıgından dişmi değilmi bilemedim :) tek gözlemledigim eliyle kaşımasıydı :) kozz ne çok konuşmuşumuz maşallah, bu kadar sayfayı ne zaman okucam şimdi ben :)
Benim kızımında hep ağzında eli bide dilini oraya koyuyor hep o tarafa itiyor dilini bende ona bağlı neden uyanacak bir dertleri var demekki bide kızım şuna bak sen öğlen uyudu yatırdım beşiğine 5 dakika sonra beşiğinde ayağa kalk bana bak uyanıyor hemen kalkıyor biz olsak uykumuz açılsın diye kalkamayız hemen gozu kapalı dönerken hemen oturuyor kalkıyor

Kızlar bu bebişler ne zaman yürüyecek kızımın tek elinden tutup yürüyorduk şimdi istemiyor oturuyor hemen kaldırıyorum gezdireyim diye hemen ağlıyor korkuyor mu bırakcam diye nedir ya

Benimki eline ne versen mama sandalyesinden aşağı atıyo ya ekmek veriyorm mesela atıyo bide al diye benden istyo:) ama yememeleri can sıkıcı hiç sevmiyo yerse bi çorba yiyo bugün sadece tarhana çorbası yaptım bide meyve olarak cennet hurmasından yedi bide şimdi zar zor bebe bisküvisi ezdim onu yedirdim nerden vitamin alacak bunlar bilmiyorum bide kuzu eti haslayım diyorm yarın hiç denemedim bakalım yer mi T ththt
ben kuzu eti verdim.önce soganla eti hasliyorum.et yumsayip pismesine az kalmis domates yesil biber havuc bi demet dere otu katip pisiriyorum.güzel oluyor.

Kızlar bu bebişler ne zaman yürüyecek kızımın tek elinden tutup yürüyorduk şimdi istemiyor oturuyor hemen kaldırıyorum gezdireyim diye hemen ağlıyor korkuyor mu bırakcam diye nedir ya
kizini yürümesi icin cesaretlendirmelisin.ben kizim bir iki adim atdigi zaman alkislayib aferin diyordum.hosuna gidiyordu.sonra adimlarimizi artirmaya basladik boylece kizim on gun icinde yurumeyi öğrendi:)

kizini yürümesi icin cesaretlendirmelisin.ben kizim bir iki adim atdigi zaman alkislayib aferin diyordum.hosuna gidiyordu.sonra adimlarimizi artirmaya basladik boylece kizim on gun icinde yurumeyi öğrendi:)
Yapıyoruz canım yapmaz mıyız bize doğru bir kaç adım atıyordu alkışlıyorduk aferin diyorduk sarılıyorduk yapmaz mıyım ben ona yemeğini bitirdiğindede aferin benim kızıma diyorum akşam tuttu elimi yürüdük gitmek istediği yer olunca tabi gel mutfağa gidelim diye kapıyı gösterdim tuttu elimi gittik

Yapıyoruz canım yapmaz mıyız bize doğru bir kaç adım atıyordu alkışlıyorduk aferin diyorduk sarılıyorduk yapmaz mıyım ben ona yemeğini bitirdiğindede aferin benim kızıma diyorum akşam tuttu elimi yürüdük gitmek istediği yer olunca tabi gel mutfağa gidelim diye kapıyı gösterdim tuttu elimi gittik
O kadar başladıysa kısa bir sürede yürür canım merak etme. Ayakta dururken biberon falan uzatıyordum ben öyle öyle bir iki adım atmaya başladı. Yılbaşından sonraydı işte yaklaşık 2 hafta olacak şu an 8-10 adım atıyor ama hala daha emeklemek çok hoşuna gidiyor. Tek elle zaten yürütüyormuşsun onun çok faydası oluyor

kızlar nabersiniz nasılsınız, keyifler,yavrular nasıl iyimisiniz bakalım. kar var burda, havalar soğudu iyice,iyki taşınmışız diyorum ya çok şükür :) bizim keyifler yerinde :KK66:

Beni bliyosun bıraktığın yerdeyim uykusuz anne benim adım ya bi senedir delksiz hiç uyumadım bu ara diş sıkıntımız var hiç uyumuyorz
bu dişler bizi de bu sefer etkiledi, geceleri özellikle sıkıntılı oluyo. ve 2 yeni diş kabarık patlamaya hazırlanıyo, bukadarına da dayanamadı çocukum tabi :KK43: ay ateş falan yapmasında en korktuguumm.Allah korusun hepsini,bian önce çıkaın inşallah dişleri

bu dişler bizi de bu sefer etkiledi, geceleri özellikle sıkıntılı oluyo. ve 2 yeni diş kabarık patlamaya hazırlanıyo, bukadarına da dayanamadı çocukum tabi :KK43: ay ateş falan yapmasında en korktuguumm.Allah korusun hepsini,bian önce çıkaın inşallah dişleri
Kız bizimki görünürde yok bile eli sürekli ağzında yazık ama bi brlirti yok bi çıksaydı:KK43:

kizimi yilbasindan sonra yanimdan ayirdim.ablasinin odasinda uyuyor artik.ilk baslar cok guzel uyudu.simdi disden dolayi cok huysuz.agladiginda ablasida korkuyor.iki oda arasinda kalmaktan yoruldum.bi haftadir gece hep ayaktayim.kücüyü sakinlestiriyorum.büyük baslıyor.öylece nöbetlese devam ediyorlar.sabah isde cok yoruluyorum.eve geliyorum temkzlik yemek:KK43: offf basimi götürüp kacmak istiyorum.çok yoruldum.evde guya kv var süs bitgisi mübarek!

T ththt inşallah ya işine gelirse yapıyor valla işine gelmezse ölsem yaptıramıyorum ya kız saklanıyor kızım cee yapıyor bana sıpa ya :) bide telefonu istiyor hep kızmışımdır ben şu çocuklara verilen telefonlar yüzünden bizimki öyle oldu cici cici yapıyor resmi var ya ekranda kulağına götürüyor Bişeyler diyor bide sabahta bana cici cici yapıyor

X