Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım okula arabayla gidip geliyorum 15 dk evimle okul arası mersindeyiz biz...kırıkkalede okudum Ankaranın trafiğini iyi bilirim bir geçiti kacirdiysan yandın geri dönüşü telafisi yok biz daha şansliyiz bu yöndenBebeğin uyku saatleri sıkıntı işte bende aynı durumdayımya anlıyorum seni hatta bi ara ben isyanlardaydım işe başlayacam diye tutturdum bizim kızlar engel oldular iykide olmuşlar yapamazmısım:) öğretmensen sıkntı yok evinde yakınsa arabayla arada gidersin bile ya garip ben ne yapıyım ankara trafiğinde 1 saatten fazöa sürüyo yol
Haklı gerçekten:) bende öyle diyorum rahatlık battı gezip tozsaydım yaşıtlarım daha yeni nişanlanıyolar ben hem 3 senelik evli hemde bi çocuğum sorumluluğu var derken bide benimki zor bebek çıldırıyorum valla Allah hepimize yardım etsin yine o kadın şanslıymış kızlar yardım eder bende oda yok bidaha çocuk düşünmüyorum ya işte bu yüzden hayat enerjimi bitirdi benim:)Nehir-derin2 bide hep diyordu ki o aklıma tukureyim ne vardıda yaptım 3. Çocuğu rahatlıkmı battı diye diye bir hal oluyordu
Valla bizim aileler olmasa asla durmam ankarada hoş bakanlıkta çalışıyorum başka yerede gidemeyiz ama trafiği bıktırıyoevet canım okula arabayla gidip geliyorum 15 dk evimle okul arası mersindeyiz biz...kırıkkalede okudum Ankaranın trafiğini iyi bilirim bir geçiti kacirdiysan yandın geri dönüşü telafisi yok biz daha şansliyiz bu yönden
Aynen o var işte ben diyorum ikinciyi de seneye yapmayı düşünüyorum ondan sonra yaş aralığı baya olunca yapmak istiyorum yardımda eder kızım bana o zaman hemde.çocuk ozleyeyim azıcıkHaklı gerçekten:) bende öyle diyorum rahatlık battı gezip tozsaydım yaşıtlarım daha yeni nişanlanıyolar ben hem 3 senelik evli hemde bi çocuğum sorumluluğu var derken bide benimki zor bebek çıldırıyorum valla Allah hepimize yardım etsin yine o kadın şanslıymış kızlar yardım eder bende oda yok bidaha çocuk düşünmüyorum ya işte bu yüzden hayat enerjimi bitirdi benim:)
en güzel meslek boşver be tatlım :) herşey olabiliriz ama anne olmak paha biçilemez ya bırda dil çıkaran imoşiii yokmuuu kız bende instagramı kullanmam çok, 2 takipçim var ve ben 1ini tanımıyorum sen bana at bebeim gördkçe sevinirim çokİnstagram ı aktif kullanmıyorum ben canım o yüzden ne paylaşıyor bilmiyorum ama güzel hoşuma giden bişey olursa facete gördüğüm atarım ben sana.
Bakkkk bakkkk ayşecik beni bi kere daha büyük konuşturup seneye de ikiz doğurmama sebep olacaksın
Yeni mesleğim hamilelik. Mevsimlik işçi gibi hissediyorum kendimi valla yaaa her kış hamileyim tövbeler olsun
He ya özle bencede ilkin tadını bi çıkarAynen o var işte ben diyorum ikinciyi de seneye yapmayı düşünüyorum ondan sonra yaş aralığı baya olunca yapmak istiyorum yardımda eder kızım bana o zaman hemde.çocuk ozleyeyim azıcık
yagecmisolsun canim,bu yaramazlar cidden oyle bi jiyiyolarki . Benimde jocamin burnunu kanatmisti. Icine sokup tirnaklamis :) evlatzede olduk geimiz :)Çok vahşi bir oğlum var ben tel. De konuşuyordum elimden almak istedi alamayıncada sinirlendi burnumu kanattı burnumda kanamak için yer arıyormuş resmen yarım saattir kanıyor
Bizimkide burnumun içini tırnakladı canım işin kötü tarafı tırnağıda yok nasıl o kadar derin bir yara açtı anlayamadım. 2 tane selpak komple kan oldu :) napalım canları sağolsun :)yagecmisolsun canim,bu yaramazlar cidden oyle bi jiyiyolarki . Benimde jocamin burnunu kanatmisti. Icine sokup tirnaklamis :) evlatzede olduk geimiz :)
Bizimkide burnumun içini tırnakladı canım işin kötü tarafı tırnağıda yok nasıl o kadar derin bir yara açtı anlayamadım. 2 tane selpak komple kan oldu :) napalım canları sağolsun :)
Biseyde diyemiyosunki cocuga , icin icinacini cekiyosundemi. Ah kitamam nasil yapti okadar kanatti yaaa.ah karabiber, biraz daha var heralde bize ne kadar zarar verdiklerini anlamaya. Ben ama sacim aciksasacimi cekince onun da cekiyorum hemen ki anlasin diye,hetabi onun gibi koparanakadar cekmiyorum:))) anliyo gibi ama bilemiceim yine de.Bizimkide burnumun içini tırnakladı canım işin kötü tarafı tırnağıda yok nasıl o kadar derin bir yara açtı anlayamadım. 2 tane selpak komple kan oldu :) napalım canları sağolsun :)
Bu akşam yine bir huysuzlaştı yüzüme tokat attı 3-4 kere ama nasıl vuruyor bir de gülüyor. Bende onun eline vurdum tabii dediğin gibi yavaş vuruyorum ben arkasından da kahkaha attım ama biber hiç gülmedi bir daha da vurmadı bana sanırım anladı :))Biseyde diyemiyosunki cocuga , icin icinacini cekiyosundemi. Ah kitamam nasil yapti okadar kanatti yaaa.ah karabiber, biraz daha var heralde bize ne kadar zarar verdiklerini anlamaya. Ben ama sacim aciksasacimi cekince onun da cekiyorum hemen ki anlasin diye,hetabi onun gibi koparanakadar cekmiyorum:))) anliyo gibi ama bilemiceim yine de.
demek o gulmedi.o sahneyi gozumde canlandiriyorum suan da baya bozulmusbiberr :) boyle zamanlarda ben katiliyorum ya. BIZIMkine de kizmam lazim mesela, gulmemek icin zor tutuyorum kendimi :)))Bu akşam yine bir huysuzlaştı yüzüme tokat attı 3-4 kere ama nasıl vuruyor bir de gülüyor. Bende onun eline vurdum tabii dediğin gibi yavaş vuruyorum ben arkasından da kahkaha attım ama biber hiç gülmedi bir daha da vurmadı bana sanırım anladı :))
Kız anam ikimiz neler çekiyoz bunlardan :) benimkide yine uyumuyo tabiki uyuttum yarım saat geçti ağladı uyandı geri sallıyorum kafayı yiycem artık tam iki saat deliksiz uyuduğum bi sene önceydiBu akşam yine bir huysuzlaştı yüzüme tokat attı 3-4 kere ama nasıl vuruyor bir de gülüyor. Bende onun eline vurdum tabii dediğin gibi yavaş vuruyorum ben arkasından da kahkaha attım ama biber hiç gülmedi bir daha da vurmadı bana sanırım anladı :))
Biz hamileyken çok kaşındık kızım ondan oldu bütün bunlar bende 15 dk önce uyuttum bakalım ne zaman uyanacak :)Kız anam ikimiz neler çekiyoz bunlardan :) benimkide yine uyumuyo tabiki uyuttum yarım saat geçti ağladı uyandı geri sallıyorum kafayı yiycem artık tam iki saat deliksiz uyuduğum bi sene önceydi
Rahat battı ne zaman doğacaklar diye ağlaşıyoduk:))Biz hamileyken çok kaşındık kızım ondan oldu bütün bunlar bende 15 dk önce uyuttum bakalım ne zaman uyanacak :)
valla en erken benimki uyandı, geldim emzirdim ama yemedi:) sallıyorum devam etmesi için ama en ufak sese bile gözünü açıyoRahat battı ne zaman doğacaklar diye ağlaşıyoduk:))
Ay canim cok inandirici olmayabilir ama dun gece bizimde kotuydu. duzguun uyumadi agladi, salla salla bi hal oldum.ama olcak arada artik diyorum ne diyim. bide simdi tokatta kaybolan 2 cocuk vardi ya onlari izleyince hicbionemi kalmiyo tabiki bu arada size Aklah fazladN sabir versin tabiki canim. bian ince uzun uykular nasip etsin insallaah aminnnnn:)