- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yavaş yavaş uyku düzeninizin otırmasına çok sevindim. İnşallah devamı gelir :)Kızlar ya bizimkiler ne zaman büyüyecek güzelce oyun oynaıp ne zaman konuşacaklar çok heycanlanıyorum ben
Benimki oyuncaklarıyla hemen sıkılıyo 5 dk ya oynuyo ya oynamıyo yine kucağıma tırmanıyo ve cam falan istiyo dışarıyı izleyim yada gezelim istyo çok ağlıyo hiç kendi oynamıyo çok sıklyorum bende sizde durumlar nasılCanım yavaş yavaş uyku düzeninizin otırmasına çok sevindim. İnşallah devamı gelir :)
Oyun oynamak için bende çok heyecanlanıyorum ama sanırım yazı bulur oturup oynamak şöyle bi 18-20 aylık olmalılar heralde
Benim kızım tv unitesinin önüne gidiyor hep çekmeceleri açıyor kapaklarını açıyor fişlere gidiyor ben yere koyarken kızımı hoppa diyorum hoppa diyor oda :) bide bana bakıyor tv unitesine gidince ben kalkıyorum hızlanıyor hemen benim kızımda ellerini bırakınca oturuyor ne zaman yürüyecekler yaBenimki oyuncaklarıyla hemen sıkılıyo 5 dk ya oynuyo ya oynamıyo yine kucağıma tırmanıyo ve cam falan istiyo dışarıyı izleyim yada gezelim istyo çok ağlıyo hiç kendi oynamıyo çok sıklyorum bende sizde durumlar nasıl
Evet canım öyle diyorum ama kızım mama almayacak belki de bilemiyorum :) 71 günlük her saat başı gece dahil olmak üzere kalkiyor çok dakik bende alıştım uykusuzluga...3 çocuk düşünüyorduk daha ilk çocuktan pes ettik:) rabbim bağışlasin evlatlarımiziBenimki şuan hep öyle aralık annelerinin arasında en vahim durumda olan benim :) saat bası mutlaka kalkar emmeden asl uyumaz ben artık düzelecek umudu taşımıyorum bi süre sonra uykusuzluğadq alışıyosun seninki ne kadarlık bilmiyorum ama ben mama yediremedim senin gibi düşündüm gece rrahat yatarım hemde dinleniriz diye yemedi benimki zorladım kustu burnundan bile geri çıktı doktorlara da götürdüm huy diyolar çekiyorum daha bi düzelme yok
cidden ilk cocukta herkes bi havlu atıyo, 2.ye aman amaan diyoruz.ama nasipte varsa işte oluyo, hatta bizimki de çok süpriz oldu yoksa bize kalsa daha olmazdı heralde:)) senin bebiş çok minnakmış daha, uyanmalarında memede susuyomu yoksa gazdan dolayı mı.Allah yardımcımız olsun hepimizin.sana da kolaylık versin.ilk zamanlar annelerin uykuya diblenmeye çok ihtiyacı oluyo, o yüzden uykusuzşuk zor geliyo.ama sonra düzeliyo inşallaahEvet canım öyle diyorum ama kızım mama almayacak belki de bilemiyorum :) 71 günlük her saat başı gece dahil olmak üzere kalkiyor çok dakik bende alıştım uykusuzluga...3 çocuk düşünüyorduk daha ilk çocuktan pes ettik:) rabbim bağışlasin evlatlarımizi
Benim kızımda supriz oldu bizde daha düşünmüyorduk ama doğum yaptıgım zamanlar kız kendime zor geldim alışamadım yorgunluk bitkinlik acı anneliğe alışma nevrim döndü bircidden ilk cocukta herkes bi havlu atıyo, 2.ye aman amaan diyoruz.ama nasipte varsa işte oluyo, hatta bizimki de çok süpriz oldu yoksa bize kalsa daha olmazdı heralde:)) senin bebiş çok minnakmış daha, uyanmalarında memede susuyomu yoksa gazdan dolayı mı.Allah yardımcımız olsun hepimizin.sana da kolaylık versin.ilk zamanlar annelerin uykuya diblenmeye çok ihtiyacı oluyo, o yüzden uykusuzşuk zor geliyo.ama sonra düzeliyo inşallaah
öyle yaa, anneliğe hazır olunamazmış onu da anladım böylece.neydi o öyle uykuu diye ağlaşıyoduk.bende uykucu biri olarak baya sağlam yerden darbe yemiş bulundumama itiraf ediyim ki artık baya uyuyorum tabi belim agrıyo, üstüm hep açık falan ama olsun .artık alıştım heraldeBenim kızımda supriz oldu bizde daha düşünmüyorduk ama doğum yaptıgım zamanlar kız kendime zor geldim alışamadım yorgunluk bitkinlik acı anneliğe alışma nevrim döndü bir
Canım uyku saaterini bi yazsana merak ettim:)öyle yaa, anneliğe hazır olunamazmış onu da anladım böylece.neydi o öyle uykuu diye ağlaşıyoduk.bende uykucu biri olarak baya sağlam yerden darbe yemiş bulundumama itiraf ediyim ki artık baya uyuyorum tabi belim agrıyo, üstüm hep açık falan ama olsun .artık alıştım heralde
Sen alış canım sende kendimi görüyorum başka bişey deneme yazık ya emsin çocuk çok eziyetmiş ben daha yeni yeni atıyorum lohusa bunalımını üzerimden bigün annemi çağırdım gelemem dedi işi vardı ya gelirsin yada ben kendimide bu bebeğide aşağı atarım dedim annem koşturarak gelmişti hiç unutmam hatta sürekli ben neden uyuyamıyorum erkenden yaptık çocuğu falan diye düşünğyodum ve ilkten sonra pes ettim zatenEvet canım öyle diyorum ama kızım mama almayacak belki de bilemiyorum :) 71 günlük her saat başı gece dahil olmak üzere kalkiyor çok dakik bende alıştım uykusuzluga...3 çocuk düşünüyorduk daha ilk çocuktan pes ettik:) rabbim bağışlasin evlatlarımizi
Ben 3 çocuk istiyorum ilk ikinin arasına fazla yaş farkı istemiyorum da 3. Biraz yaş arası olsun hemde bebek ozleyeyim diyorumSen alış canım sende kendimi görüyorum başka bişey deneme yazık ya emsin çocuk çok eziyetmiş ben daha yeni yeni atıyorum lohusa bunalımını üzerimden bigün annemi çağırdım gelemem dedi işi vardı ya gelirsin yada ben kendimide bu bebeğide aşağı atarım dedim annem koşturarak gelmişti hiç unutmam hatta sürekli ben neden uyuyamıyorum erkenden yaptık çocuğu falan diye düşünğyodum ve ilkten sonra pes ettim zaten
Senin kuzu maşallahı var anam benim deli gibi olsa tövbe düşünmezsin maşallah prensese:) benim hamilelik ölümden beter geçtiği için çok korkuyorum çok zorduBen 3 çocuk istiyorum ilk ikinin arasına fazla yaş farkı istemiyorum da 3. Biraz yaş arası olsun hemde bebek ozleyeyim diyorum
kendimin mi oğlumun mu :)) şuan uyuyo mesela, genelde 9 da yatırmaya çalışıyorum.sabah 7 8 gibi kalkıyo.ama gece kaç kez uyanıyo desen bilmiyorum.çok da değişiyo gerçi.bazen çok oluyo, ve aglıyo durmadan, bazen ağlamadan emiyo sadece.zaten sarılır gibi yatıyoz emzirirken bende 1.30gibi uyuyakalıyorum.yetiyo ya çok şükür.eskiyi düşünüyoeum da çok iyi halimiz )Canım uyku saaterini bi yazsana merak ettim:)
Belkide canım biraz büyüsün özlersin bebek :) kız yaramazlık yapıyor hep sıkılıyor çocuklar yaz olsa alır götürürsün parka gezmeye falan ama evde çocuk sıkılıyor bir otarafa gidiyor bir bu tarafa oynuyoruz biraz elinden tutup yürüyoruz akşam babası gelince ondan kaçıyor gülerek sarılıyor kıkır oyun yapsın diye babası geliyorum bak geliyorum diyor kıkır gülüyor istiyorki öyle yapsın bide yavrum ne zaman çok gülse hıçkırık tutuyorSenin kuzu maşallahı var anam benim deli gibi olsa tövbe düşünmezsin maşallah prensese:) benim hamilelik ölümden beter geçtiği için çok korkuyorum çok zordu
Kız bizde akşam 10 nda uyuruz sabah 9 10 na kadar tabi bazen bir günü bir gününü tutmuyor bir gece çok uyanıyor bazen 1 2 bazen hiç ama eskiye göre bizdçok iyiyiz ilk dişlerde 10,dakikada bir uyanıyordukendimin mi oğlumun mu :)) şuan uyuyo mesela, genelde 9 da yatırmaya çalışıyorum.sabah 7 8 gibi kalkıyo.ama gece kaç kez uyanıyo desen bilmiyorum.çok da değişiyo gerçi.bazen çok oluyo, ve aglıyo durmadan, bazen ağlamadan emiyo sadece.zaten sarılır gibi yatıyoz emzirirken bende 1.30gibi uyuyakalıyorum.yetiyo ya çok şükür.eskiyi düşünüyoeum da çok iyi halimiz )
Ya ben bunu oğlum çok gazlı olduğu için araştırmalarım sonucu öğrenmiştim ama çocuğa gaz geçer diye içirtmediler bana bu sefer hamilelikten başlayım bari içmeye Allahımmmm o ilk 3 ay neydi öyle yaaaa
Canım çok inanma ben çok içtim aksine sut arttırıyor maden suyu bebeğe gaz falan yapmaz bir dene bakalım bizede söylersin bizde denerizYa ben bunu oğlum çok gazlı olduğu için araştırmalarım sonucu öğrenmiştim ama çocuğa gaz geçer diye içirtmediler bana bu sefer hamilelikten başlayım bari içmeye Allahımmmm o ilk 3 ay neydi öyle yaaaa
Bu sefer denemeyi düşünüyordum ama hamilelikte içmenin faydalı olduğunu bilmiyordum en kısa zamanda başlayacağım :)Canım çok inanma ben çok içtim aksine sut arttırıyor maden suyu bebeğe gaz falan yapmaz bir dene bakalım bizede söylersin bizde deneriz