2014 Aralık Anneleri

güzel duruyo kızz.valla halı gibi :)) peluş gibi duruyo sanki.kumaşı ne acaba..bende bakıyım bari bi netten merak ettim :KK66:)
Aynen canım kenarlardan geçirmeli o yüzden süpürmesi falan güzel dir toplanmıyormuş antibakteriyelmiş çocuklu evler içinmiş bende halı gibi duruyor diye sipariş ettim merlin home yaz çıkıyor orda sitesinden bak modellere

M minigim34 kızzzz nerden buldun bunu bayıldım ben hemen bakıyımm tam benlşkmiş örtü düzeltmekfen gına geldi bana :)
A aysenur1298 kız karabiberide ben yakaladım ekmek kırıntısı yemeye çalışırken :KK70: heralde ywmek vermeyeceğimi düşünüp depoluyor akıllı yavrum benim :)))

A aysenur1298 kumaşı polarla karıştırmayın falan yazıyordu sitesinde leke tutmazmış falan filan bak baya güzel
he kızz gördüm.merlin çıkıyo hepsinde, ama çok değişik desenler yokmuş.çakıl taşlı çok klasik, ama onu bide kutulu deseni begendim.düz olarak koyu bi renk olsa keşke.pudrada hoş ama bari koltuklara uygun olsun demi.bende almak isterim.güzelmiş yaa.kullanışlı pratik şeyleri severim çok.tuttum şekerim.saolasınnn :KK66:)

M minigim34 kızzzz nerden buldun bunu bayıldım ben hemen bakıyımm tam benlşkmiş örtü düzeltmekfen gına geldi bana :)
A aysenur1298 kız karabiberide ben yakaladım ekmek kırıntısı yemeye çalışırken :KK70: heralde ywmek vermeyeceğimi düşünüp depoluyor akıllı yavrum benim :)))
Kız o kadar çok alan duydumki memnunlar ben bayadır düşünüyordum dun sipariş verdim 1 hafta 10 gün arası gelirmiş 4 metre karesi 55 lira siz hangini beğenceksiniz söyleyin bana merak ettim

demi bencede kullanışlı bişiye benziyo. M minigim34 sen sipariş vermişsin zaten, bende ancak taşınırım, ozaman kadar tecrübelerini bekliyorummm canım :KK66: T ththt kız sen çocuga yemek vermiyonmu yoksa; kanaatkar biberim benim yaa.hep böyle olsun ama yarınını düşünsün yavru:KK55::KK55:

he kızz gördüm.merlin çıkıyo hepsinde, ama çok değişik desenler yokmuş.çakıl taşlı çok klasik, ama onu bide kutulu deseni begendim.düz olarak koyu bi renk olsa keşke.pudrada hoş ama bari koltuklara uygun olsun demi.bende almak isterim.güzelmiş yaa.kullanışlı pratik şeyleri severim çok.tuttum şekerim.saolasınnn :KK66:)
Ya evet çok eski.gibi.modeller var ben bunu beğendim işte bide duz olanları ama iyidir en azından atar makineye yıkarım çok düşünüyordum sonunda aldım çakıl.olanları ben pek beğenmedim

Ya evet çok eski.gibi.modeller var ben bunu beğendim işte bide duz olanları ama iyidir en azından atar makineye yıkarım çok düşünüyordum sonunda aldım çakıl.olanları ben pek beğenmedim
işte düz galiba bi pudra var bi krem.pudra güzel ama mobilyalarla alakasız olur diye eledim.kremde açık renk oldugu için yoksa o da güzel. çakıl taşlarına mecbur kaldım anlıcagın.ama 1 hafta 10 gün uzun süreymiş canım.şimdimi versek sipariş napsakk:KK76:yeni evde kullanmak için sabırsızlandımmı ne:KK70::KK70:

X
işte düz galiba bi pudra var bi krem.pudra güzel ama mobilyalarla alakasız olur diye eledim.kremde açık renk oldugu için yoksa o da güzel. çakıl taşlarına mecbur kaldım anlıcagın.ama 1 hafta 10 gün uzun süreymiş canım.şimdimi versek sipariş napsakk:KK76:yeni evde kullanmak için sabırsızlandımmı ne:KK70::KK70:
İşte canım ya bir hafta içinde ya da on gün içinde gelir dedi baya sipariş veren var memnunlar süpürürken falan toplanma yapmıyormuş sordum benimde hoşuma gitti ben 3 tane sipariş verdim bide benim salonda 3 tane 4,metra kare halı var

A aysenur1298 yok ya ne yemek vercem ona kalksın kendi hazırlasın kanaatkar biber :KK70:
M minigim34 yavrum o nasıl ev öyle 3 tane 4m2 halı sığıyor :KK57::KK57: evin yarısını bölsek gelip biz yerleşsek haberiniz olmaz kızzz :)

A aysenur1298 yok ya ne yemek vercem ona kalksın kendi hazırlasın kanaatkar biber :KK70:
M minigim34 yavrum o nasıl ev öyle 3 tane 4m2 halı sığıyor :KK57::KK57: evin yarısını bölsek gelip biz yerleşsek haberiniz olmaz kızzz :)
Bu salonum düşün yani iki taneydi bide yemek masam vardı onu boş bir odamız vardı oraya aldık bir halı daha serdik kızım rahat oynasın diye oyuncaklarını falan koyduk oraya mama sandalyesini falan

Bu salonum düşün yani iki taneydi bide yemek masam vardı onu boş bir odamız vardı oraya aldık bir halı daha serdik kızım rahat oynasın diye oyuncaklarını falan koyduk oraya mama sandalyesini falan
Tamam yarın size taşınıyoruz hazırlan :KK70: maşallah valla canım ne güzel ben 1 senedir fenalık geçiricem küçük evde. Öbür oturduğum ev ferah ferahtı küçük eve geçince darlandım :KK43:

Çok büyükte iyi değil işi çok oluyor buyur gel canım oda çok
Bende büyük evi temizlemeyi seviyorum canım ya küçğk evde yaptığın temizlik bile belli olmuyor ama artık alıştım bende. Çocık odası yapınca biraz daha rahat ettik. En azından kendi odasında duruyor eşyaları

kız Allah seni de güldürsün, koptum burda yaa:KK70: M minigim34 salonun okadarsa, evin m2 sini hesap edemedim, senin minik iyi koşturur valla

Bende büyük evi temizlemeyi seviyorum canım ya küçğk evde yaptığın temizlik bile belli olmuyor ama artık alıştım bende. Çocık odası yapınca biraz daha rahat ettik. En azından kendi odasında duruyor eşyaları
büyük küçük kıyasını tecrübe edemedim ama şundan eminim ki, az eşyan olcak.süpürgeyi açtınmı hızlıca ilerleyebilmen lazım.ayeıca sadelilten yanayıö sanırım:KK33:

Benimde belli olmuyor temizlik çünkü heryer oyuncak her yer dağınık oluyor hemen artık toplanmıyor ev :KK70:

T ththt hahaha kız akşam kızım yatıyor ben o uyuduktan 2 saat sonra falan yatıyorum ama oraya dön buraya dön uykum yok kendi kendime diyorum kızın uyuyorken uyu işte diyorum yok şimdi böyle diyorum ikinci çocuğum olduğunda N Nehir-derin2 gibi olmayayım nevrim döner :KK70:

X