2014 Aralık Anneleri

Evet canım kendimi öyle frenliyorum ama yinede çıldırıyorm bırakmıyoki beni oyuncak oynarken bile yanında istyo biçay bile içemiyooom sıkldım ya bu annelik zormuş millet 10 taneyi nası büyütüyo anam:)

Kısss benim karşı komşumun 9 tane var :))
Bütüyen küçüğe bakmış kadını bi görsen sultan gibi evde temiş iş güç yok en küçük çocukda 4 yaşında kızların biri ev temizler biri yemek yapar :)biride çocuğa bakar :)) ohh misss

Kız biz o kadar rahat olamayız ki gerçi benim kuzenim geliyo 8 yaşında falan benim oğlanı bi oynatıyo görmen lazım baya bakıyo ben temizlik yaparsam falan demek ki öyle bişey ama bende kader yok on tanede yapsam gene ben bakarım:)

Canlar nerelerdesiniz bişey sorcam kasım annelerinden gördümde ruşeym yedirdiniz mi siz ben hiç yedirmedim ben mi eksiğim yoksa onlar mı çok abartıyolar beni bi aydınlatın yoksa bide bunun için bunalıma girecm:)

Yok kız bende yedirmedim hiç bi ara çok takıntı haline getirmiştim yulF ezmesi falan almıştım sonra düşündüm düşündüm ve dedim ki amma abartıyorum ben önce yedirmem gereken sebze meyveleri yedireyim dedim :)

Benimki daha beni sömürüyo bulduğu yerde emiyo valla:) sabah bulamaç yiyo akşama da ne yersek ondan veriyoruz öyle gidiyo bide portakal hastası çok seviyo portakalı

Benimki daha beni sömürüyo bulduğu yerde emiyo valla:) sabah bulamaç yiyo akşama da ne yersek ondan veriyoruz öyle gidiyo bide portakal hastası çok seviyo portakalı
Sabah kahvaltı yapıyoruz ama bulamaç değil bazen küçük küçük doğruyorum herşeyi mama sandalyesinde kendi yemeye çalışıyor tabii genellikle döküyor :) öğleden sonra çorba yiyor. Eğer çorbasını bitirmezse falan yoğurt meyve yiyoruz. Akşama ne yemek varsa bizim yediklerimizden yiyor. Gece uyumadan da eğer öğleden çorbamız kaldıysa onu yiyor kalmamışsa yine ya meyve yiyoruz yada hipp bebe bisküvisini suyla yumuşatıp onu yediriyorum ama haftada 1 kere ancak. Gecede tahıllı mama veriyorum uyanınca. Benim oğlum artık emmiyor beni bende bıraksın diye uğraştım ama sanırım artık sütümün tadı da bozuldu

ayy ben her sulu şeye katıp yedirdim hala daha yediriyorum.her çorbaya çorbaya yoğurda ekliyorum .besleyici kızlar ama ya, hani şöyle düşünüyoruum bide.her türlü şeyi yemiyo malesef hala, bari bu şekilde beslensin.ya kızlar bende size yemek soruyım.ya kahvaltıda birtek peynir yiyo.yumurta sarısı yerdi, aslaa yrmiyo, o sarıyı agzına götürrken dik dik bakıyo hemen kapıyooo :) bitek çorba ve yoğurt.yemek yemez zaten.pütürlü yemiyo daha ya.agzına alsada yutmuyo işte.inşallah düzelir bian öncee T ththt sen baya yediriyon kızz maşallah yaa

Kız napıyım emmiyor ki o yüzden aç kalır diye korkuyorum ben 6.aydan sonra başladım yumurtaya yumurtanın her türlüsünü yerdi şu an yumurtadan nefret ediyoooor ağzına yaklaştırmama bile tahammülü yok resmen.. Kahvaltı da beyaz peynir zeytin çeri domates yiyor. Ben zaten ekmeğe çok karşıyım boşver yemesin alışmasın öyle. Ama çok çok minik parçalar verirsen yer bence. Oğluşum hiç bişeyi büyük parça olarak yemiyor muhakkak minicik hale getireceksin. Düşün bak çeri domatesin bile bir dilimini 3 e bölüyorum yoksa hemen geri çıkarıyor

Mama yiyosa sıkıntı yok canım ben kaç çrşit denedim hepsini kustu öyle bi çıkartıyoki burnundan bile geliyo midesi kabul etmiyo paşanın o yüzden zor yani ama bak en azından yiyo maşallah ama üzülmüssündür demi emmiyo diye

Yemek düzeni konusunda benim oğlumun bir huyu var. Haftada 1 yada 10 günde 1 falan bir iştahsızlaşıyor sebepsiz yere. Ben hiç ısrar etmiyorum yemek konusunda 2.kaşığıda almazsa üçüncüye vermem asla. Sonra kendi kendine yeniden yemeye başlıyor ertesi gün falan sizin yymurcaklardaa böyle mi

Benimki ilk aylarda gene yiyodu birazcık ama bi ara hiç yemedi hemsirede bulamaç deyince yaptım pekmez avakado peynir ceviz yumurta bide bebe bisküvisi bulamaç yapıyorm anca yiyo yoksa hiçbirini tek yemiyo bende yesinde nasıl olursa olsn diyorm

Alıyım kız o zaman nerden alacam

Benimkide aynı hatta yoğurdu hiç yediremiyorm pekmezde kattım reçelde ama ikinci kaşığı istemiyo

Geçen de yazmıştım buraya bazwn küçüğe üzülüyorum bazen büyüğe 2arada kaldım resmen. Bu emmeyi bırakma işi beni çok yıprattı canım psikolojik olarak sanki oğlumu kendimden uzaklaştırmışım bir daha hiç yakın olamayacakmışız gibi hissettirdi

Tabii canım aç kalmasınlarda boşver zamanla bırakır zaten bulamaç yemeyi

Ya işte belki hiç emmiyecekti her bebek emmiyo ama kıyamıyoruz biz sen çok zor bi dönemdesin canım çok zor heö ağırlaşıyosun artık hemde kucağında bebek biz bitaneyle baş edemezken annenden yardım al bolca dinlen gerekirse hergün git annene yat akşama kadar yada annen gelsin yoksa doğumun zor geçer bi senede iki doğum olacak

Ya annemin de kendine göre işleri oluyor bir de çok sabırsız annem ya o yüzden pek ısrarlı davranmıyorum bende çok önemli bir işim olmadığı sürece bırakmıyorum. Mesela oğlum çok hareketli ya ben sinirlenince falan annem hemen diyor ki ohoooo 5-6 ay sonra ne yapacaksın sen diyor

Alıyım kız o zaman nerden alacam
tatlım marketlerde unların oldugu reyonda vardır muhakkak.buğday ruşeymi yazıyo üzerinde.şifa olsun bebi
aynen canım hajkısın küçük parçalar verince çıkarmıyo :) bu arada bizimkinin köpek dişleri baya şişmiş çıkar yakında, a
ısrar etmiyorum bende dediğin gibi, iştahı da değişiyo aynen :)) kız bişey dicem, ben yerde yediriyorum ya oğluşumma, yiyo ediyo falan sonra kalkcak ya, sofra bezini kaldırmadan gitmiyooo

Ahahha tertipli çocuk :) canım biz mama sandalyesini yeni aldık benim oğlum hiç oturarak yemiyordu çünkü hep ayakta oturtunca kızıyordu. Şimdi mama sandalyesini sevdi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…