2014 Aralık Anneleri

Benimkide öyle zıplıyo bide fıstık yapmayı öğrendi yüzümüzü çizip duruyo resimlerden falan gösteriyo artık dede baba dayılarını çok seviyo ismini söyleyince hemen arıyo gözleriyle buluncada hııııı diyo:)

Burda ne muhabbetler dönmüş ama bana bildirim gelmedi
A aysenur1298 birbirimizi gazlayıp sabah erken kalkıcaz canım vaşka yolu yok maalesef
N Nehir-derin2 dün gece neler yaşadım var ya 3 e kadar o ağladı ben ağladım 3ten sonra eşim baktı bugün izinliydi çünkü. Çocuğun huyu değişti resmen ya önceden uyur sonra uyanırdı 2 gündür uyutmak bile bir işkence oldu

Ah canım epeydir giremedim izne ayrılmıştı eşim memlekete gitmiştik.. Aynı seyleri biz de yaşadık bir ay oluyor birakali memeyi çok üzüldüm ben de senin gibi ustelik bıraktıktan sonra iyice yapıştı bana oğlum saclarima dokunmadan bana sarılmadan uyumuyo 5 dk ayrı kalsak hemen sariliyo çok zor gerçekten ama şöyle dusun karnındaki daha minik ve sana daha muhtaç ve sen küçük olanı kollamak zorundasın.. Ayy bi de duygusala bagladim ben her şeye zir zir agliyorum bi sinir bi ofke ustelik bi de romatizmam kis geldi diye kudurdu yuruyemiyorum bile nolucaksam boyle valla çocuk diyesim kalmadı hayatım sola kaydı resmen :)

Ahh ahh bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz bende çok duygusallaştım canım ve çok sinirli olmaya başladım. Çok yıprandığımı hissediyorum.. Son günlerde oğlum da iyice zıvanadan çıkmış durumda sürekli mız mız hep oyun oynamak istiyor. Allah yardımcımız olsun. 4-5 ay sonra ne durumda olacağız allah bilir

Benimkide uyumuyo canım 1 i geçiyodu zor uyuttum 8 olmadan ayakta ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı ki sizi düşünemiyorm Allah yardımcınız olsn

Merhaba benim kızımda 02.12.2014 doğumlu kızım ne yürüyor ne de konuşuyor biraz evhamlıyım korktum açıkcası bir kaç otizm yazısı okuyunca normalmidir sese tepki veriyor ablayı beni babayı görünce seviniyor bir kaç ses çıkartıyor ama ne anne ne baba diyor bir ara abla diyordu hastalanınca hepsini unuttu çok huzursuzum dr götürmeli miyim?

canım benimkide demiyo.5 aylıkken mi ne anne demişti sonra kesildi.sadece taklit etmeye çalşıyo, aloo demeye çalışıyo mrsela, ben çığlk atsam o da bağırıyo gibi.bence endişelenme hemen.yani bu dediklerin bizdede var.ama yinede sen gözlemine dikkat et canım.gerçi hepimiz etmeliyiz

ou maşallaah kızz.baya öğrenmiş.bende bişi itiraf ediyim, bizimkine hiçbişey göstermiyomuşum ki öğrensin.dün bi düüt düt bide top diye uzun uzun gösterdim tekrrladım.herhangi bi zamanda düt diyorum hemen gözleri arıyo arabayı görünce durdu, bazen de getirdi hatta.top da aynı şekilde.sonra düşündümde bebekler boşuna reklemlardaki şarkıları ezverlemiyo, okdar tekrar izliyolarki, e bide akılda kalıcı tabi, ezberlemeleri kaçınılmaz oluyo.bu konuda kendime kızdım baya yani.bide yemek konusu; geldim burda okadar mızmızlandım, ama dün inat ettim, yediricem diye, saatlerde sürse yedirdi.onda da yemiyosa zorlamıyım diye düşüncemin artık bende alışkanlık oldgunu farkettim.ilk ek gıdaya başladıgımda ne oyunlarla yedirmeye çalışıyodum şimdi neden böyle yapıyorum bilemedim.nesıl kendimi yerden yere vuruyom hee.hahaa.bide bazen oynatmadıgımdan çoxuk resmen mızmıııızzz, bi fena oluyo.hemen cıyak coyak bağırmaya başlıyorum komik geliyo ona çok.ama burda haklıyım biraz, yani çocuk her dk da oynatılamıyo kiiiiiii.napim.ay bugun noldu hemen anlatıyım.silgi almş bizimki eline, apzına götürdükçe olmaz lütfen dedim.sonra bi baktım koltugun arkasına gitti sesi çıkmıyo :) seslebyorum ses de vermiyo.baktımki güyaa venden gizli silgiyi dişliyo ahahaa:) arışdım gülmekten, bide yicektim çocugu çok tatlıydııııııı ama :)))

Heheh kızz seni kandırmış mv benimki ee yaramazlık yaparken yandan yandan beni süzüyor yüzüne bakıncada gülüyor :)

o halleri çok komik demi yaa.kızıcam anlasın derken; kahkaha atıcaz nerdeyse :))))
Ben bazen kızınca o da bana karşılık veriyor çocuk bak ağzını yırtarım senin diyorum dayanamayıp öpüyorum yine :)
Bu arada bugün nerdeyse hiç bişey yemedi aç aç duruyor bakalım ne zaman pes edecek

çek fenalar bunlarrr.valla canım benmkide akşam yemedi.ya bu bebişler yabancı şeyleri agzına sokmak istemiyolar anladık da, kaç ay oldu anacım, bi normalleşseler artık daaaa

çek fenalar bunlarrr.valla canım benmkide akşam yemedi.ya bu bebişler yabancı şeyleri agzına sokmak istemiyolar anladık da, kaç ay oldu anacım, bi normalleşseler artık daaaa
ben kizdigim zaman kizim benden kusup kendini yere atıyorne gostersemgetirip bana veriyor, bazen gostermeden bişey istiyorum anlıyor getiriyor. bişeyler öğretmek için çalışmadım. kendimde bilmeden alışkanlık yapmışım.

Kızlar bana dua edin artık dayanacak gücüm falan kalmadı çocuk lafı dahi duymak istemiyorum o kadar bunaldım yine bi saattr ayağımda sallıyorm uyumamak için direniyo kendi iniyo ayaklarımdan ama gözleride gidiyo uykusuzluktan hiç sevmedim ben anne olmayı ya kaldıramıyorm ya beni çok üzüyo yoruldum hayattan zevk almıyorm sizde böylemisiniz

Allah sana güç kuvvet ve bolca sabır versin. benim kizimda sallarken ayaklarimdan iniyor. uyutana kadar deli oluyorum. iki cocuk olunca bir birlerini uyandiriyorlar ve benim cilem katlanarak artiyor.

Nehir ya bir karanlık odada yatırsana hiç ışık ses falan olmasın kendinde yat yanına ağlarsa da tepki verme bakalım kendi kendine uyuyacak mı. Ya ağlatmak bi çözüm değil ama bence bir dene

Allah sana güç kuvvet ve bolca sabır versin. benim kizimda sallarken ayaklarimdan iniyor. uyutana kadar deli oluyorum. iki cocuk olunca bir birlerini uyandiriyorlar ve benim cilem katlanarak artiyor.
Sizler zaten idolümsünüz maşallah benim ne ikide gözüm var nede çocuk falan duymaya tahammülüm elimdrn gelse gene içime sokacam o derece bıktım hayattan uyku hiç yokya nasıl duruyo hayret ediyorm kesintisiz 2 saat hayatta uyumuyo

canım işte o alışkanlığın sayesinde öğrenmiş.ben özellikle bişeyler öğretmeye çalşmıyodum hiç ama artık yapıca. elimden geldiğince inşallaah )bu arada tv8de çocuklarla ilgili bi program vardı.çok komik geldi bana.tavsiye ediyoeum izleyin mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…