2014 Aralık Anneleri

ahım şahım yiyor diyemem
kusmasın diye çok da veremiyorum
genelde akşam yemeği yediremiyordum
halbuki üç öğün yemesi lazım

Şu an aynı lafları bende duyuyorum canım :) her kış hamilesin diyor annem bile. Maşallah seninkilerin arası tam idealmiş benim çok erken oluyor ama kısmet işte :)
biz uc kardesiz aramizda bir yas fark var.hepimiz ayni anda okuduk ise girdik. annem cok zorlandi.ama simdi bize bakib qururlaniyor.ablamla hep ikiz gibi, arkadas gibi olduk. senin cocuklarinda oyle olacak.utanmasam ucuncuyu de yaparim da,yuzum yok:) iki yil gecsin diyorum.

Maşallah canım ne güzel sende o ışığı gördüm ben allah gönlüne göre versin inşallah :)

Maşallah canım ne güzel sende o ışığı gördüm ben allah gönlüne göre versin inşallah :)
amin! evlenmeden once esim 4 cocuk istediyini oylediyinde men 1cocukdan fazla bakamam diyordum.ama simdi bakiyorumda cocuk evin nesesi.yarim saat evde olmasalar ozluyorum.siimdi bende 4cocuk istiyorum:)

amin! evlenmeden once esim 4 cocuk istediyini oylediyinde men 1cocukdan fazla bakamam diyordum.ama simdi bakiyorumda cocuk evin nesesi.yarim saat evde olmasalar ozluyorum.siimdi bende 4cocuk istiyorum:)
Bende çok seviyorum çocukları hele de anneliği o kadar çok sevdim ki :) geçen hafta 2 saatten fazla eşim baktı ben bi yere gitmiştim. Eve geldiğimde sarılıp ağladım beni görünce gel gel yaptı oğlum

ahım şahım yiyor diyemem
kusmasın diye çok da veremiyorum
genelde akşam yemeği yediremiyordum
halbuki üç öğün yemesi lazım
ya benimkide yememeye başladı sanki.yada ben mi güzel şeyler yapamıyoeum bilemedim.yoğurt çok güzel yiyodu , onu da süt alamadım bi yapamadık kaldı.bişey yemiyo desem yeridir şu ara

maşallah size canım ya, insan yavrusunun bebek hallerini çocukluğunu özleyince 2.yi yapmaya karar verir bence.hatta ben anneme demiştim, çok zengin olsayfım sürekli çocuk yapardımdediğin gibi bizimkide benim hayatımın neşesi, evimin nuru..her çocuk annesine özeldir ama, bizim için mucize gibi bişey oldu.onsuz eğleneniyorum zaten; T ththt bende senin gibi çarşıya gitsem içim içimi yiyo, naptı netti diye, ama en çok özlüyorum tabi.Allah onların yokluğunu göstermesin

Amiiiin canımm allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın yarabbim. Hayırlı güzel ömürler nasip etsin yavrularımıza. Geçen demiştim ya eşim bana bir sürü söz verdi yardımcı olucam sana dedi diye. O gün baktı iite karabibere bende zaten oturmaya bi yere gitmiştim götürmek istemiyordum oğlumu eşimde evde olunca iyi denk geldi. Eşim diyor ki çocuk hiç ağlamadı sabahtan beri sen niye ağlıyorsun bu arada hemen bir açıklama yapayım götürmek istememe sebebim de şu. Kızlar hani hep annelerimiz derdi ya misafirlikte değişiyor çocuklar diye. Benim oğlum aynen öyle 2 insan görünce kendinden geçiyor şarkılar türküler oyunlar kıpır kıpır hiç ağlamıyor etmiyor herkes şaşırıyor. Aa hiç ağlamıyor ne kadar uysal hareketli çocuk bak kendi kendine ne güzel oyalanıyor diyorlar halbuki evde ki çocukla misafirlikteki o kadar farklı ki sonra bir daha oğlum fabrika ayarlarına dönüyor sanırım nazar değiyor. Bir dükkana bile girsek çıkarken öpücük atıyordu 3 gündür atmıyor o kadar moralim bpzuk ki

Benim eşim o kadar bakamaz ya yine iyi bakmış eşim benden daha panik annesine bile bıraksak aradın mı sordunmu ne yapıyomuş oğlan bizi özlemiştir diye koştura koştura geliyoruz sonrada çocuk bana aşırı düşkün oluyo odadan odaya göndermiyo kızlar ya size ne sorcam ben neden ikinci düşünemiyorm annelik bana çok ağır geliyo sizler böyle düşününce bende mi sıkntı diyorm hiç düşünmüyorm ikinciyi

benimde cocuklarim senin oglun gibi olsaydi belki bende kolay kolay ikinciyi ucuncuyu dusunmezdim. senin boyle dusunmen normal bence.

Ben şu an hamile olmasam bende çok önyargılı olurdum keainlikle uzun bir süre 2.bebek istemiyorum derdim. Evet annelik çok güzel bir duygu çok mutluyum falan ama gerçekten zor. Senin durumjnu en iyi ben anlıyorum geceleri huysuzluk yapan bebek bal olsa yenmiyor helede benim gibi azıcık uykuya düşkün olunca :) sıkıntı sende değil tabii ki sende en az her anne kadar elinden geleni yapıyorsundur eminim ama senin oğluşunda huyu böyle işte :) zamanla sende küçücük bebek kokusunu özleyip yeniden anne olmak isteyeceksin bence

Ay benim oğlum gerçekten bi cins ya o kadar saat nasıl ayakta kalıyo anlamıyorm ben bile yoruluyorum:) gerçekten zor hele ikimizinki özellikle bi büyüseydi diye can atıyorum sosyal hayatımz sıfırlandı hep böyle gidecek diye korkuyorm mesela eşim bi hafta izinliydi hiç bi yere gidemedik bebek olmasaydı heryere giderdik diyorum bu ara kayak yapmaya gidelim istyorum uludağ çok istyorm ama nerdeee bu eşkiyayla arabayı sevse gene bi ihtimal gideriz yanıma kv falan götürürüm ama durmuyo o da hayal oldu bana böyle düşündükce de hayatımın baharında özgürlüğüm gitti eve hapsoldum gibi geliyo

benimde cocuklarim senin oglun gibi olsaydi belki bende kolay kolay ikinciyi ucuncuyu dusunmezdim. senin boyle dusunmen normal bence.
Benimki gibi çocuk düşman başına :) yengelerim hamile sakın diyorum içinizden bile geçirmeyin kınamayın sizinde böyle olursa çok zor diye aallah sağlık versin ama çok bunalıyorum geçen hastaydım annem sen kalda bu gece sen yat oğlana ben bakarım dedi ama ne mümkün yarım saate uyandı emdi ya uyudu ya pışpışladım annem pışpışladı anladı ağladı hemen o gece hiç dinlenemedik işte annem diyoki sen bunla nasıl başediyosun çok zor uyumayı bilmiyo sabahta uykusunu almış şekilde kalkıyo diyo

Bu senede böyle geçsin canım bapalım. Biz de eşimle her özel günde bir yere giderdik bu sene hep karambole geldi :) bir tek benim doğum günümde gittik onda da 2 saat oturamadık bile bebişimi anneme bırakmıştık. Evlilik yıldönümümüzde reinaya gidelim falan dsdim ben baya baya araştırma yapmıştım ama eşim her zaman ki gibi çocuğu sabaha kadar zırlar anası reinalarda gezer dedi önümüzdeki ay bizim için özel bir gün var bişeyler ayarlasam oğlum rahat verir mi hiç bilmiyorum onsuz da bir yere gitmek bişey yapmak istemiyorum

Biz ikimiz oturalım bu eşkiyaları büyütmeden hiç rahat yok bize canım:) ben bırakıp gidesim geliyo oğlumu biraz kafa dinleyim diye yani bikaç saatliğine dediğim gibi eşim pimpirikli sürekli aradın mı duruyomymuş yok bizi özlemltir diye hhhop evdeyiz:)

Ya ben hiç pimpirikli değilimdir ama bende ayrı duramıyorum işte. Bende eşime diyorum yalnız hiç bişey yapamıyoruz dışarı çıkamıyoruz falan diye offlanıp puflanıyorum ama her planada oğlumu dahil etmek istiyorum inşallah yaşından sonra huyları değişirse ocakta bişeyler düşünüyorum bakalım yoksa annannesine yolcu olacak ben hamileyken hiç böyle hayal etmemiştim hep diyordum ki yine dışarı çıkarız gezeriz dışarda yemek yeriz bebeğimizde mama sandalyesinde oturur uslu uslu çok dizi izlemişim heralde ben

Ayy bir de aklıma ne geldi bana hep dediler ki 40ı çıkınca düzelir. Düzelmedi. 3 ay dolsun düzelir. Düzelmedi. Dişi çıksın düzelir. Düzelmedi. Şimdi de yaşı geçsin diye içimde bir umut var

Ayy bir de aklıma ne geldi bana hep dediler ki 40ı çıkınca düzelir. Düzelmedi. 3 ay dolsun düzelir. Düzelmedi. Dişi çıksın düzelir. Düzelmedi. Şimdi de yaşı geçsin diye içimde bir umut var
Ben geçen bişey paylaşmıştım artık bu aylarda %90 ı gece hiç uyanmazmış bizimkiler %10 luk kısımda hiç uyumuyolar:)

valla bende gezip tozmak konusunda, eve bu kadar bağkanıcağımı kestirememiştim,ama zaten çok evi seven biriyim bahanem oldu oğluşum bana hehee.kız dizilerde falan daha dikkatle bakıyorum haliyle artık da; nassıl saçmalıyolarmış.bebeği var ama özgür kız havaları özgür derken, sanki bu çocuk hiç ağlamıuomuş, hiç yemek yedirme süreleri saatleri bulmuyomuş, hatta hiççç kaka yapmıyomuş gibiler.bende hemen yorumumu yapıyorum tabi kaçmaz;şimdi bunun çocugu mu var diye.eşimde ta, sen beceremiyosun diye herkes senin gibi mi olcak diyo.ayhh gıdıklada güliyim beeyyyy

Ben geçen bişey paylaşmıştım artık bu aylarda %90 ı gece hiç uyanmazmış bizimkiler %10 luk kısımda hiç uyumuyolar:)
hatırladım paylaştıgınıııı canım; bende o sıralar 10luk dilime girdigimi sanıyodum ama, 90a. daha çok uyuyomşux sonradan anladım.Allah sana fazladan fazladan güç sabır versinnn canım..cennet anaların ayaklarının altındaysa, sabırlı annenin ayağını altında kim bilir neler vardır demi :)) bunu bi arkadaşıma sabrının taşmak üzere oldgu bi zaman sölemiştim işe yarıyo bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…