Oyyy oyy maşallah canımm :)) allah bana da nasip etsin o anı görmeyiKızlaaaar benim tombul kelebeğim yürüyooooo
Ayyy çok duygulandım anne diye bana adım adım gelince sarılıp ağladım kuzuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy oyy maşallah canımm :)) allah bana da nasip etsin o anı görmeyiKızlaaaar benim tombul kelebeğim yürüyooooo
Yok cnm hiçde hata diil benin söylemek istediğim 2 3 tane neysede bi dünya sesli oyuncak ve aynı tip sıkıntı benim kv ve görümce onlara yatırım yapıyoda envai çeşit ses var evde ben olara ithafen kondurdum o yazıyı orayaBugün aktivite masası aldım bende birsürü para verdik hata mı ettimki.
Oyyy oyy maşallah canımm :)) allah bana da nasip etsin o anı görmeyi
Geçmiş olsun canım. Ben hep yoğurdu meyveyi peteğin üstüne ısınsın diye bırakıp öyle yediriyorum.Yok cnm hiçde hata diil benin söylemek istediğim 2 3 tane neysede bi dünya sesli oyuncak ve aynı tip sıkıntı benim kv ve görümce onlara yatırım yapıyoda envai çeşit ses var evde ben olara ithafen kondurdum o yazıyı oraya
Yürür kıs Allahın izniyle maşşallah turp gibi çocuklarımız var Rabbim sağlığı yerinde olmayan bebeklerin ailesine sabır versin.
Ay ben bugün bi duygusalım azcık atrşim var hastayım ondanmıki bilemedim ama çok ağlıyom ya şimdide bak tutamıyom ekranı göremiyorum göz yaşımdan :))) ay bi değişik oldum
Amine yürüyo ama hastanedeydik bugün öksürük 3 gündür geçmedi sabah zor nefes alıyodu kuzum korkuttu bizi dr gittik buhar verdi antibiyotiğe başlattı istemedim ama kullanmanı tavsiye ederim diye ısrar etti bende araştırıp kullanmaya karar verdim ilk dozunu aldık bakalım şifa olsun inş. kuzuma
Nacizane benden tavsiye dolapdan meyva ve yoğurt yedirmeyin bide aman öksürüyo geçer diye bekletmeyin hemen hastaneye götürün çocuğum 3 gündür perişan olmuş meğer.
Maşalah kuzuya ama benim tostos ne tutunup kalkıyo nede ayakta dikiliyo yürümeyecek ya benimki ofKızlaaaar benim tombul kelebeğim yürüyooooo
maşallaah amineye ya, çok sevindirdi bizi :) de sen okadar biye ağlıyon canım benim.gerçi hastanedeymişiniz ondan bence ya.insan dayanamıyo hiç, o mazlum hallerini gördükçe gözlerden dökülüyo yaşlar.haklısın canım yani düşününce, kıyamam bıcırığa da .Rabbim şifa versin bir an evvel inşallahYok cnm hiçde hata diil benin söylemek istediğim 2 3 tane neysede bi dünya sesli oyuncak ve aynı tip sıkıntı benim kv ve görümce onlara yatırım yapıyoda envai çeşit ses var evde ben olara ithafen kondurdum o yazıyı oraya
Yürür kıs Allahın izniyle maşşallah turp gibi çocuklarımız var Rabbim sağlığı yerinde olmayan bebeklerin ailesine sabır versin.
Ay ben bugün bi duygusalım azcık atrşim var hastayım ondanmıki bilemedim ama çok ağlıyom ya şimdide bak tutamıyom ekranı göremiyorum göz yaşımdan :))) ay bi değişik oldum
Amine yürüyo ama hastanedeydik bugün öksürük 3 gündür geçmedi sabah zor nefes alıyodu kuzum korkuttu bizi dr gittik buhar verdi antibiyotiğe başlattı istemedim ama kullanmanı tavsiye ederim diye ısrar etti bende araştırıp kullanmaya karar verdim ilk dozunu aldık bakalım şifa olsun inş. kuzuma
Nacizane benden tavsiye dolapdan meyva ve yoğurt yedirmeyin bide aman öksürüyo geçer diye bekletmeyin hemen hastaneye götürün çocuğum 3 gündür perişan olmuş meğer.
cidden söylemesen anlalışmıcak heheekız fotoğraf için ayrı bir günmü ayırcaksınız.aslında dediğin mantıklı ya, ogün mutfaktan çıkamıcakmıyız bilmiyorum da, baya yoğun olcaz kesin.ama ben fotocu çağırmıcam, cepten çekeriz artık, o kadar insan var bi işe yarasınlar demiAzerbaycanliyam.turk dizileri ve turk arkadaslar sayesinde turkceyide kendi dilimiz gibi.ogrendik:))
tum suslerimizi kendim yapdim
insan biseyleri kendi yapinca daha da degerli oluyo.mutlu oluyosun. İnsallah guzel yas gunu hatiramiz olur.esimin fotografci arkadasi var.yarin evi suslicem.yilbasi agacini da.pazar fotograf cektiriceZ .dogum gununde mumkun olmuyo.buyuk kizimda benim hic fotom yok.hep mutfaktaydim
sen yürütmeye çalışınca atıyomu adım canım meseelaaMaşalah kuzuya ama benim tostos ne tutunup kalkıyo nede ayakta dikiliyo yürümeyecek ya benimki of
bu sefer onceden foto cekdirmek istedik.buyuk kizimdan tecrubeliyim.okadar insan var diyoruzda hepsi kendisini cekiyordu.kizimin dogru durust fotoqrafi olmadi. birde yazdiklarima dikkat etmeye calisiyorum.azerice yazsam anlasilmaz:)cidden söylemesen anlalışmıcak heheekız fotoğraf için ayrı bir günmü ayırcaksınız.aslında dediğin mantıklı ya, ogün mutfaktan çıkamıcakmıyız bilmiyorum da, baya yoğun olcaz kesin.ama ben fotocu çağırmıcam, cepten çekeriz artık, o kadar insan var bi işe yarasınlar demi
aceace kız hamile misin nesin ne bu duygusallık
Maşalah kuzuya ama benim tostos ne tutunup kalkıyo nede ayakta dikiliyo yürümeyecek ya benimki of
Teşekkür ederiiiz ayşe teyzesi inş atlatırız tez zamanda.maşallaah amineye ya, çok sevindirdi bizi :) de sen okadar biye ağlıyon canım benim.gerçi hastanedeymişiniz ondan bence ya.insan dayanamıyo hiç, o mazlum hallerini gördükçe gözlerden dökülüyo yaşlar.haklısın canım yani düşününce, kıyamam bıcırığa da .Rabbim şifa versin bir an evvel inşallah
gecmis olsun kuzuna.insallah cabucak iyilesir. birde gozun aydin gurumeye baslamis minigin:)Yok cnm hiçde hata diil benin söylemek istediğim 2 3 tane neysede bi dünya sesli oyuncak ve aynı tip sıkıntı benim kv ve görümce onlara yatırım yapıyoda envai çeşit ses var evde ben olara ithafen kondurdum o yazıyı oraya
Saol canım senin doğum günü hazırlıklarıda çok heyecanlı Rabbim içinize sindirsin inşallah kolayca atlatırsın tam istediğin gibi olur.gecmis olsun kuzuna.insallah cabucak iyilesir. birde gozun aydin gurumeye baslamis minigin:)
sagol,arkadasin. İnsallah cumlemizin gonlunce olur,bebeklerimize guzel anilar birakiriz. derlerya bir yasinda cocuk dogum gununden ne anlar.biz susleri hazirladikca kizim oyle heyecanlaniyorki.fotograf cekdiyimizde bile poz veriyor:)Saol canım senin doğum günü hazırlıklarıda çok heyecanlı Rabbim içinize sindirsin inşallah kolayca atlatırsın tam istediğin gibi olur.
Onu biliyorum bende inşallah 2.si doğunca yapıcam abi kardeşin :) doğum gününden alakasız olacak ama bir de şu kardeş fotoğrafları var ya onlara hastayım yeni doğanla büyüğün güzel güzel fotoları olsun istiyorum :)kizimin el ayak izini yaptim.hatira olsun diye.cok guzel oldu.tarifini kasim annelerinden almisdim.
1cay bardagi un
1cay bardagi tuz
yarim cay bardagi ilik su hamuru yogurup jelatine sarip buzdolabinda yarim saat bekletiyoruz. el ayak izini yaptikdan sonra 100 derece isitilmis firinda15-20dk tutuyoruz.hamura istersek qida boyasi da kata biliriz.ben pembe yaptim.
Kız ne sollaması anam benimki totosunu kaldırmıyoki o kadar üşengeç:) sadece sürünüyo yaptığı başka bişey yok:) canım sünnet oldu temmuzda baktırmıştım normalde değerleri ama şindide baktırmaya cesaretim yok cok acıtıyolar canınıEn son baktığımda diildim ama tekrarmı baksam ki
Yakışmazmı ama
Çok üzüldüm akrabanıza.
O hepsini solluycak bak yürümücek koşacak uçacak seninki :)
Kan değerlerine baktırmışmıydın kuzunun kansızlık çocukta yprgunluk gibi bişi yapıyo benim kuzenimin kızı 2 yaşında bi anda yürüyemedi çok şaşırıp korkmuştuk meğer demir deposu çok düşükmüş kansızmış yani ilaca başlayınca düzeldi.
Teşekkür ederiiiz ayşe teyzesi inş atlatırız tez zamanda.
3yas var.benim buyuk kizimdan sonra bebegimin birini kaybetdim.pespese hamile kaldim. ablam seni nezaman gorsem hamilesin diyordu:)Onu biliyorum bende inşallah 2.si doğunca yapıcam abi kardeşin :) doğum gününden alakasız olacak ama bir de şu kardeş fotoğrafları var ya onlara hastayım yeni doğanla büyüğün güzel güzel fotoları olsun istiyorum :)
Sabinnaz canım sana sabahtan beri soracağım hep unuttum senin kızlar arasında kaç yaş var
Şu an aynı lafları bende duyuyorum canım :) her kış hamilesin diyor annem bile. Maşallah seninkilerin arası tam idealmiş benim çok erken oluyor ama kısmet işte :)3yas var.benim buyuk kizimdan sonra bebegimin birini kaybetdim.pespese hamile kaldim. ablam seni nezaman gorsem hamilesin diyordu:)
Geç yürüyen geç konuşan çocuk sonradan bir açılıyor pir açılıyor canım çevremde çok örneğini gördüm. Yinede kafana takılıyorsa yaşından sonra bi doktora göster. Ben uzun zamandır konteol amaçlı götürmüyorum hastaneye yaşından sonra götüreceğim inşallah o zaman sormayı düşünüyorum eğer yürümezse. Ama her yerde 18.ayına kadar yürümemesini normal karşılıyor dokttorlarKız ne sollaması anam benimki totosunu kaldırmıyoki o kadar üşengeç:) sadece sürünüyo yaptığı başka bişey yok:) canım sünnet oldu temmuzda baktırmıştım normalde değerleri ama şindide baktırmaya cesaretim yok cok acıtıyolar canını