Bende şimdi uyuttum daha. Yorgunluktan gözünü açmaya hali yok hala daha ayağımda sallıyorum orama burama tekme atmaya ayağa kalkmaya çalışıyor yemi fazla geliyor heralde bunların :)Orası kesin canım bi düşük yapmıştım ben ondan sonra hamile görmeye bile dayanamıyodum ondada bu sefer şimdiye doğmuştu yok şu kadar aylıktı diye kafamda kuruyodum hastalık heralde bendeki:) ama canım senle ben fena çekiyoruz al uyuttum bak valla yarım saat geçmedi 20 dk anca olmuştur bir çığlık attı bi saattir oynatıyorm ondanda memnun değil tekrar ayağımda sallıyorum gündüz 4 den beri ayakta o uykuuda en fazla bi saat uyumuştur o kadar yorgun bi çocuk neden uyumaz yarım saate uyanıyo artık tahammül edemiyorm bi benimki bu kadar yoran ya
Kızlar ben gündüzleri oğlumu uyutunca sık sık kontrol ediyorum uyanmış mı diye. Bazen uyanıyor kendi kendine oturuyor yada beşiğin içinde ki oyuncaklarla oynuyor. Bazende ağlayarak uyanıyor. Hala daha ağlayarak uyanmaları normal mi. Bu arada kendi kendine oynuyor olursa hiç görünmüyorum bilerek o mızmızlanana kadar :)