2014 Aralık Anneleri

Yok canım korkma maşallahları var bizimkilerin benimkide son bi aydır bay bay yapıyo dedesi tavşan gezmişi öğretmiş onu yapıyo bide alkış bu kadar:) ba ba ba ba da de diyo sadece oda dediğin gibi anlaşılmaz benimki reklamlara bakmıyo hiç biraz daha baktırmasan iyi olur ama onu deneyebilirsin
Yok canım baktırmıyorum zaten kapatıyorum artık ay büyüseler ben bide çok evhamlıyım

M minigim34 kız senin bu pimpirikli hallerin öldürcek beni niye geri kalsın çocuk :) benim oğlumda adı söylenince her zaman bakmıyor. Bababa dededede diyor şimdi yeni olarak dehh diiiit diyor. Gel gel bay bay işte bu kadar

M minigim34 kız senin bu pimpirikli hallerin öldürcek beni niye geri kalsın çocuk :) benim oğlumda adı söylenince her zaman bakmıyor. Bababa dededede diyor şimdi yeni olarak dehh diiiit diyor. Gel gel bay bay işte bu kadar
Aynı eşim gibi konuştun bıktı adam benden ya var ya dışarı çıkıyorum ya kapıyı kilitliyorum bide geri dönüp bakıyorum ben bu çocuğu nasıl buyutucem yaaa

Evet bende çok eşim çok kızıyor bu yüzden burcum oğlak 24 aralık benim doğum günüm çok istedim kızımda o gün doğsun diye
Aaa direkten dönmüşsünüz valla :) ne güzel sende oğlaksın. Benim hiç oğlak burcu tanıdığım yok özelliklerini hiç bilmiyordum netten bakmıştım biraz :)

Kızlar eşime süprizim nasl image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 45
Akıl küpü oyuncağımız var bizim babası topluyo kızı dokuyor babası toplarken kızı alıyor döküyor :KK70:

ayy çok tatlı olmuş canım yaa..ben oğluşum üzerinden kutlamayı akıl edememiştim valla.çok tatlı gözüküyoo.kız bu arada yarın da benim doğum günüm hee..benimki de bana kocaman bi pasta alsa keşke.ayy nasıl canım çektiiii.bakalım hatırlıcakmı :KK59:

ayy çok tatlı olmuş canım yaa..ben oğluşum üzerinden kutlamayı akıl edememiştim valla.çok tatlı gözüküyoo.kız bu arada yarın da benim doğum günüm hee..benimki de bana kocaman bi pasta alsa keşke.ayy nasıl canım çektiiii.bakalım hatırlıcakmı :KK59:
Nerden hatırlayacaklar bunlar hödük benimkide kutlamadı ben ona kapak yapcam şimdi:) bakalım nası olacak daha gelmedi oğlumu giydirdim hazırladım bekliyorm :) M minigim34 Allah korusun kocamla aramıza oğlum giriyo uyumuyoki bişeyler yapalım:)

Nerden hatırlayacaklar bunlar hödük benimkide kutlamadı ben ona kapak yapcam şimdi:) bakalım nası olacak daha gelmedi oğlumu giydirdim hazırladım bekliyorm :) M minigim34 Allah korusun kocamla aramıza oğlum giriyo uyumuyoki bişeyler yapalım:)
Yazık kız adamada oğlun kardeş istemiyordur ondan uyumuyodur :KK70:

ayyy bu laf banada gelsin.bu sene bende bir hödük oldum.unuttum valla dgm gününü o_O:KK48:kız ben eskiden çok önemserdimde,şimdilerde hiçbişiyi takmıyprum.ay sizi de çok merak ettim şimdi bak.nassı yakışıklı olmştur senin bıcırııl:KK59:

ayyy bu laf banada gelsin.bu sene bende bir hödük oldum.unuttum valla dgm gününü o_O:KK48:kız ben eskiden çok önemserdimde,şimdilerde hiçbişiyi takmıyprum.ay sizi de çok merak ettim şimdi bak.nassı yakışıklı olmştur senin bıcırııl:KK59:
Oğluma kot pantolon giydirdim bide ayakkabı köşe takımının en köşesine oturttum önünede sehbaya pastayı koydum eşim kapıyı açarken yaktım mumları çok mutlu oldu minicik kutlama arkasına annesigile geldik halası varda bu kadar kızlar gecede bişi olmaz bebe uyumuyo anam:)@ayşenur M minigim34 ben geçen ay oldum bu ay rotar yaptı bekliyom:)

doğum günün kutlu olsun canım
Allah seni ve aileni her dünya musibetinden ve ahiret azabından korusun inşallah
tabii bizi ve tüm inananları da

X