2014 Aralık Anneleri

Ay kızlar eşimin yengesinin yanına gittim ne zamandır çağırıp duruyordu bugün cuma eşim ben işten çıkınca direk oraya gelirim deyince gittim yemeği orda yedik çayıda içmeye kayınvalidemlere gittik eltim annesinin yanına memlekete gitmişti bugün gelmiş çok gıcık bir tip ya neyse telimide yengesinde unutmuşum yazdıklarınızı anca okudum ya
Canım iyi yapmışsın biraz değişiklk iyi gelmiştir bizde baya baya dedikoduya daldık:)

Canım benim hamileyken saçım kalçama kadardı son zamanlarımda kestirdim yıkaması dert kuruması dert bakması dert diye geçen ay bir daha kestirdim şimdi daha kestirmem uzayana kadar kızımda büyür bende uzun saçı çok seviyorum
Ben çok seviyorumda ince telli çok uzayınca kedi kuyruğu gibi kalıyo benim:)

N Nehir-derin2 benim annem halinden memnun. O bakacakmış çocuklara öyle diyor :KK70:
M minigim34 kalçana kadar mı hay maşallah bayılıyorum ya uzun saçlı hatunlara :) bu eltiler niye hiç birbirini sevmez ki yaaa bende de var bir tane :KK70:
Kızlar yaaa bana şöyle güzel bir oyuncak kutusu önerin oyuncakları koymak için biraz büyük birşey istiyorum.

Ben
N Nehir-derin2 benim annem halinden memnun. O bakacakmış çocuklara öyle diyor :KK70:
M minigim34 kalçana kadar mı hay maşallah bayılıyorum ya uzun saçlı hatunlara :) bu eltiler niye hiç birbirini sevmez ki yaaa bende de var bir tane :KK70:
Kızlar yaaa bana şöyle güzel bir oyuncak kutusu önerin oyuncakları koymak için biraz büyük birşey istiyorum.[/QUOT
Bence file al hani oyuncak sepeti diyolarya 5 lira bişey yeter bence ben kullanmadığım çamaşır sepetine koydum masrafa yer yok:) benim evim küçük bebek çamaşırlarını biriktirecek kirli sepeti oluyoya onu makinenin üstüne o fileden aldım biriktiriyom çok memnunum

Kızlar siz gece lambası kullanıyomusunz ben kullanıyorum acaba artık alışsa mı geceye diyorum yakmasam mı bu gece:)

Benim kızım gece sürekli uyanıyor emmek istiyor acından mı huysuz lıktan mı bilmiyorum oda yaptık hanfendi ye daha bikere yatmadı yer yatağı yapıyorum ama gece yüzkere uyanıyo yanıma alıyorum yani yer yatağı da hikaye bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum...önerisi olan var mı

Benim kızım gece sürekli uyanıyor emmek istiyor acından mı huysuz lıktan mı bilmiyorum oda yaptık hanfendi ye daha bikere yatmadı yer yatağı yapıyorum ama gece yüzkere uyanıyo yanıma alıyorum yani yer yatağı da hikaye bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum...önerisi olan var mı
Canım gece uyanmalarına bende çözüm bulamadım maalesef. Eşim işyerinde birine söylemiş o adamında 10 aylıkmış çocuğu. Demiş ki gece yatmadan aptamil gece maması veriyoruz biz demiş şu devam sütü olanlardan sanırım sabaha kadar uyuyor kesin açlıktan durmuyordur demiş ama ben açlık olduğuna inanmıyorum. En azından kendi oğlum için söyleyim tamamen huysuzluktan

Yok canım o huy bnimki de kırk kere uyanıyo ben yanımda yatırıyorum her dk kalkamadım eşim gidiyo başka odada oğluşun odasında yatıyo

Canım gece uyanmalarına bende çözüm bulamadım maalesef. Eşim işyerinde birine söylemiş o adamında 10 aylıkmış çocuğu. Demiş ki gece yatmadan aptamil gece maması veriyoruz biz demiş şu devam sütü olanlardan sanırım sabaha kadar uyuyor kesin açlıktan durmuyordur demiş ama ben açlık olduğuna inanmıyorum. En azından kendi oğlum için söyleyim tamamen huysuzluktan
Ben devam sütlü değilde tahıllı olandan denedim ama kustu ne varsa bidaha tövbe ettim

Ben devam sütlü değilde tahıllı olandan denedim ama kustu ne varsa bidaha tövbe ettim
Bende aldım 7 tahıllıdan aptamilin ki o kadar tatsız tuzsuz bişey ki. Bebelac aldım bi kere tahıllı onun tadı güzeldi ama yese bile yine uyanıyor yine uyanıyor.

Bende aldım 7 tahıllıdan aptamilin ki o kadar tatsız tuzsuz bişey ki. Bebelac aldım bi kere tahıllı onun tadı güzeldi ama yese bile yine uyanıyor yine uyanıyor.
Tek uyanıp geri uyusa yine sıkıntı değil emzirip geri uyutursun benimki bide ağlıyo ve tekrar sallatıyo kendini

Hepiniz yatıyosunuz bi ben mi ayaktayım kızlar kıskanacam bak:) bende oğlumun burnunu temzledim ne kadar mutluyum bilemezsiniz ne serum fizyolojik damlattırıyo nede temzletiyo öyle dolanıyo ortalıkta bende sinir oluyorum ama hamileyken bi bebek gördüm burnunu temzlememiş annesi ben olsam dedim sen misin büyük konuşan ağlaya ağlaya temzletti

Kızlar oğluma su içiremiyorum oyun oynuyo ya suyla siz nasıl içiriyosunuz

Hepiniz yatıyosunuz bi ben mi ayaktayım kızlar kıskanacam bak:) bende oğlumun burnunu temzledim ne kadar mutluyum bilemezsiniz ne serum fizyolojik damlattırıyo nede temzletiyo öyle dolanıyo ortalıkta bende sinir oluyorum ama hamileyken bi bebek gördüm burnunu temzlememiş annesi ben olsam dedim sen misin büyük konuşan ağlaya ağlaya temzletti
Günaydın tabii ki buranın demirbaşı olarak bende burdayım ama daha yeni uyandım :-) bir haftadır benim bebeğimde sümüklü ama bana hiç itici gelmiyor :KK70: başkasının çocuğu olsa her gördüğümde kusarım ben :KK70: bua arada nehir benimkide gece uyanınca sallanmak istiyor hemde ayaklarımda :)

Kızlar yaaa bana şöyle güzel bir oyuncak kutusu önerin oyuncakları koymak için biraz büyük birşey istiyorum.
Ama gıcık bir tip ya oturmaya gidiyoruz odasından çıkmıyor sigara içiyormuş ben geçen koçtaşta file kutular gormuştum büyükte guzeldide

X