Yok ben taktıramam ya normal doğum yapsam neyse cesaret edemem sende daha adet olmadın demiSpral falan ay ne ilkel asla taktırmam diyodum şimdi bi adet olsam koştura koştura gidecem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben taktıramam ya normal doğum yapsam neyse cesaret edemem sende daha adet olmadın demiSpral falan ay ne ilkel asla taktırmam diyodum şimdi bi adet olsam koştura koştura gidecem:)
Benim kızım çok sevdi bide reklam aç oh değmeyin keyfineBen 10 yaş arası olsa diyorum eşimde yuhh diyo görüyosun insanlıktan çıktım hayatımı yaşamadan ikinci düşünmyorm Allahım acısını göstermesin ama çok zor bi bebek her dk ilgi konuşma falan yoruluyorum uyku desen daha sallanarak uyuyo bu arada benm uyuZ oğlum salıncağa da binmiyo
canım benim eşime bi hallenmeler oldu.oyızden öyle bişey desem ahahahaaa der ve geçer eminim.Allahtan annesinin şikayetkerini dalan söylemiyo bana.ve düzen konusunda haklısın canım.tamam eve de tıkılmıxaz ama hergün gitsem bu sefer biliyonuz akşamada yemeğe gelin diyo.ayrıca dünde beni aramış, kötüyüm evi süpürürmüsün dicekmiş.komşunu gelinine söylemiş.kız bende valla görmedim aradığını hee..valla ne bileyim.bazı şeyleri gördüğümden inanasımda gelmiyo.bu arada eşinin beline iğne yaptırmasına çok güldüm kız.ay ne biliyim benimkine ben çok gülerim baya narin diye.seninki de mi öyle.ben bu halimle yatakodasını değiştiriyrum resmenYa diyorumya benimkide iki güne bi çağırıyo çocuğumun düzeni bozuluyo her dk gelemem de ve eşinle konuş gerekirse şartlar uygunsa iki aileyede uzak mesafe istyorm bu ne de huzur bırakmıyolar benim annemde kv iki tane gelini var ben arayıp çağırmam onlar beni düşünüp gelsinler der ve aslada zırt pırt çağırmz hçbi işini de yaptırmaz laf ederler gelinler diye
Reklam yada tv hiç ilgisini çekmiyo ne değişik bi oğlum var arabadn nefret ediyo tv bakmıyo:)Benim kızım çok sevdi bide reklam aç oh değmeyin keyfine
canım sen T ththt ve N nehir_derin ayın son gününe kadar beklemişiniz desene :) biz 14ü..ay kızlar 1 yaşa az kaldı demii.bu arada bizim bıcırıkı dilini düz yan çeviriyo yaa.hani çocukken yapmaya çalışırdık baya.nasıl yapıuo onu anlamadımKız benimkide 30 aralık
Benimki çok alinazik:) ben kv arayınca bazen açmıyorum her dk ulaşılmamak gerek:) ya mesela her gün arıyo bebiş ne yapıyo lan bebe bu hergün farklı bişey yapacak değilya daraltıyolar insanı özgürlüğmü kısıtlıyolar:) sorması bile batıyo bazen bugn gelirmisiniz diye arıyo bugün bi işimiz var desem iyi yarın gelin o zaman dyo uyuz oluyorum bakarız diyorum ve paşa paşa gidyoruz bu ara iki ggüne bi gidiyoruzya eşim akşama gideriz demi dedi nereye dedim e annemgile dedi niye bizim bi evimiz yk mu bitarafımızın üstünde oturamyoz mu dedim yani en sonunda çıldırttı ayıp konuşturdu beni analarından hiç almayaydık bunları ne vardı sanki:) nişnlıyken annesini haftada bi arardı ay ne vicdansızsın niye konuşmuyosun derdim evlenince renk değişti mi ne:)canım benim eşime bi hallenmeler oldu.oyızden öyle bişey desem ahahahaaa der ve geçer eminim.Allahtan annesinin şikayetkerini dalan söylemiyo bana.ve düzen konusunda haklısın canım.tamam eve de tıkılmıxaz ama hergün gitsem bu sefer biliyonuz akşamada yemeğe gelin diyo.ayrıca dünde beni aramış, kötüyüm evi süpürürmüsün dicekmiş.komşunu gelinine söylemiş.kız bende valla görmedim aradığını hee..valla ne bileyim.bazı şeyleri gördüğümden inanasımda gelmiyo.bu arada eşinin beline iğne yaptırmasına çok güldüm kız.ay ne biliyim benimkine ben çok gülerim baya narin diye.seninki de mi öyle.ben bu halimle yatakodasını değiştiriyrum resmen
kız bende cesaret edemiyorum hee.normal oldu ama ne bilim.zaten geçen gün kocamda dedi.hastanede olmasam inanmam normal dgrdguna, canın çok kıymetlidir senin dedi harbiden nasıl dogurdum ben yaaaYok ben taktıramam ya normal doğum yapsam neyse cesaret edemem sende daha adet olmadın demi
He kız bide hiç sancım yoktu açılmamda yoktu bekletmedi dr lar iki gün daha zaten 42 de doğurdum ne vardı yılbaşını bekleselerdi ay yılbaşı deyince yılbaşına girdiğimizde hastanenin kötü süt sağma makinesiyle haşır neşirdim yeni yıla girdiğimizde ne berbat bi durum:)canım sen T ththt ve N nehir_derin ayın son gününe kadar beklemişiniz desene :) biz 14ü..ay kızlar 1 yaşa az kaldı demii.bu arada bizim bıcırıkı dilini düz yan çeviriyo yaa.hani çocukken yapmaya çalışırdık baya.nasıl yapıuo onu anlamadım
ayy iyi güldüm heee.haklısın ulaşılmamak gerek heran.ama bu ailede ulaşana kadar arama huyu var.haha benden vazgeçmişler demekki artık.valla sen alırken tek alıyoeum sanıyosum ama evlenince içinden kocaaa bi geniş aile çıkıyooolanlar oluyo işte ozamanBenimki çok alinazik:) ben kv arayınca bazen açmıyorum her dk ulaşılmamak gerek:) ya mesela her gün arıyo bebiş ne yapıyo lan bebe bu hergün farklı bişey yapacak değilya daraltıyolar insanı özgürlüğmü kısıtlıyolar:) sorması bile batıyo bazen bugn gelirmisiniz diye arıyo bugün bi işimiz var desem iyi yarın gelin o zaman dyo uyuz oluyorum bakarız diyorum ve paşa paşa gidyoruz bu ara iki ggüne bi gidiyoruzya eşim akşama gideriz demi dedi nereye dedim e annemgile dedi niye bizim bi evimiz yk mu bitarafımızın üstünde oturamyoz mu dedim yani en sonunda çıldırttı ayıp konuşturdu beni analarından hiç almayaydık bunları ne vardı sanki:) nişnlıyken annesini haftada bi arardı ay ne vicdansızsın niye konuşmuyosun derdim evlenince renk değişti mi ne:)
Ben kendimi paraladım normal olsun diye doğum sancısı çkeli 7 saat geçti eşimle görüştüm boğacaktım hep senin yüzünden diye:) sncı geldiğinde bhep ona sövdüm benimde canım kıymetli nasıl doğum oldu şaşıyorum ama son zamanlar kaçacaktım hay aklıma tükürüyüm özelde yapsana sezeryanı diye bi kapı bulsam hemen özele gidecektim:)kız bende cesaret edemiyorum hee.normal oldu ama ne bilim.zaten geçen gün kocamda dedi.hastanede olmasam inanmam normal dgrdguna, canın çok kıymetlidir senin dedi harbiden nasıl dogurdum ben yaaa
benimde aklımda şu beliriyo.bu tarz benim eleme gecesi.hakan peker konuktu.ayhhh anıya bak.doğurmama dk lar kalaaaaHe kız bide hiç sancım yoktu açılmamda yoktu bekletmedi dr lar iki gün daha zaten 42 de doğurdum ne vardı yılbaşını bekleselerdi ay yılbaşı deyince yılbaşına girdiğimizde hastanenin kötü süt sağma makinesiyle haşır neşirdim yeni yıla girdiğimizde ne berbat bi durum:)
Yok canım olmadımYok ben taktıramam ya normal doğum yapsam neyse cesaret edemem sende daha adet olmadın demi
Ayy hatırladım o zaman ben hamilemiydim ay nası duygulandım şimdibenimde aklımda şu beliriyo.bu tarz benim eleme gecesi.hakan peker konuktu.ayhhh anıya bak.doğurmama dk lar kalaaaa
eşlerin çektigi doğumda komedi cidden yaa.sende fırsat bu fırsat aradan çıkarmışın içindekileri.benümkide sancının en şiddetli son zamanlarında yüzümü okşayası tuttu.bende daralıyoeum zaten.o ana kadar elimi tut falan derken ay bırak yapma diye bi bağırdım adam da korktuBen kendimi paraladım normal olsun diye doğum sancısı çkeli 7 saat geçti eşimle görüştüm boğacaktım hep senin yüzünden diye:) sncı geldiğinde bhep ona sövdüm benimde canım kıymetli nasıl doğum oldu şaşıyorum ama son zamanlar kaçacaktım hay aklıma tükürüyüm özelde yapsana sezeryanı diye bi kapı bulsam hemen özele gidecektim:)
kız bizim anılarımız bile var ortak hee.baksana.ay arkadaşım tavsiye etmişti. bueayı.iykide etmiş.cidden iyki varsınızkankitoşlarrrAyy hatırladım o zaman ben hamilemiydim ay nası duygulandım şimdi
Benimki geç geldi belki beklesem bekleyebilirdim ama riske atmadım işte ben sezaryen olcam diye ağlıyordum istemiyordum sezaryen geçen sene bu zamanşar hamileydik uyuyordum bu saatte şimdi şimdide gidip uyucamcanım sen T ththt ve N nehir_derin ayın son gününe kadar beklemişiniz desene :) biz 14ü..ay kızlar 1 yaşa az kaldı demii.bu arada bizim bıcırıkı dilini düz yan çeviriyo yaa.hani çocukken yapmaya çalışırdık baya.nasıl yapıuo onu anlamadım
Anam ben içimde 10 ay daha tutabilirmişim çok rahatmıştım:)M minigim34 bende asla spiral taktıramam diyordum şimdi afedersin eşşekler gibi pişmanım :'( A aysenur1298 siz bebek bakarken biz burda N Nehir-derin2 ile hadi doğsunlar artık diye sıkıntıdan birbirimize sarmıştık. Nehirde bende buhranlardaydık o zaman
Ayy ama hamileliğin son günleride çok zor oluyor bee stresli stresli. Ben oğlumu çok merak ediyordum kime benzeyecek diyeAnam ben içimde 10 ay daha tutabilirmişim çok rahatmıştım:)