- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Canm bence o öpüşmenın bır sakıncası yok.yanı afedersın şehvetle öpmuyosanz sakınca yoktur dıye düşünüyrm :) Eşim önce benı sonra kızımı öper gıder. Bende onun yanındayken davranışlarımıza hitap şeklımıze dikkat edıyoruz. Mesela kızımın yannda babası bana aşkm dıyosa ona kızım bebegım dıye seslenır. Yanı ıkımızede aşkm demez. Eşlerin bırbırıne hıtap şekıllerını cocugada kullanmaması gerekirmışDoktor bize sünnet derisiyle oynayın yapışmasın demişti. Bende araştırma yaparken çocuk masturbasyonunu öğrenmiştim. Eşim sürekli oynuyordu oğlumla doktor tavsiye etti diye tabii ben bunu duyunca hemen bıraktırdım. Yapışırsada gider sünnet ettiririz alışmasın diye. Çocuk yeriştirmek gerçekten çok zor. Evet daha çok küçükler henüz bebekler ama benim çekindiğim bazı noktalar var. Çok afedersiniz kızlarda mesela eşim işe giderken yada işten gelince birbirimizi öpünce oğlum hemen gözlerini dikip bizi inceliyor. Acaba yanında böyle davranmamız yanlış mı sizce. Bir de şu durum var ki mesela anne babanın ilişkisi çok önemli ya mutlu bir ilişki mutlu bir bebek demek. Yanında nasıl davranmak gerek kestiremiyorum ben. Tabii mıç mıç mıç bi ilişkiden bahsetmiyorum da vedalaşırken falan sarılıp öpmek gibi
Canm bende içi çok yıkanmamalı dıye bılıyorum. Biyerde okumuştum. Ben kaka degmedıgı sürece içini silmıyorum. Yuzeysel temizliyorum.Bende kızımı hep altını değiştirirken yıkıyorum tabi içine bile yıkıyorum elimle tövbe bir daha ellemem hemen yuzeysel yıkarım kızlardada bu zor işte iç kısımlarıda var krem falan sürüyorum arada tabi kenarlarına ondan sonra yıkarken iyice yıkıyordum krem kalmasın diye
Maşallah canım tatlı kızına :) bizim bebişler diş konusunda sona kaldı ama aynı zamanda patlatıyor dişi :) bizim biri patladı tırtıklı tırtıklı belli ama görünmüyor hala diğeride iyice bembeyaz olmuş her an patlayabilir. 9.aydandan sonra anne sütü öğün olarak değil de atıştırmalık olarak verilmeliymiş ama bu diş iştahımızı bozdu bizimdeİyi skşamlar arkadaşlar iyisinizdir inşallah. Bızım alttan ıkı dişimiz çıktı cıkıcak. Aynı anda hemde. Kızımın gunduz sıkıntısı yok 12 dr bırde uyanıyo sonra hiç uyku yok diyebılırım. Kac gundur fena durumdayım. Yemesi az cok duzene gırdı ama sütüm ciddi azaldı kızıma yetmıyo. Fakındayım bunun herşeyı yapıyorum ama olmuyoya.bay bay yapan bebişler varmış. Benmkıde başladı yapmaya. Cok ttlı her hallerıya. Muzık duyunca on arkaya sallanıyo alkışlayarak. Seslenınce he dıyo.bişeye bakınca ayy diyo cadı
Yok bir daha yapmam işte benim aklımdakide krem falan kalmasın idrar yollarında enfeksiyon falan olur diye korkumdan bir daha tövbe yapmamCanm bende içi çok yıkanmamalı dıye bılıyorum. Biyerde okumuştum. Ben kaka degmedıgı sürece içini silmıyorum. Yuzeysel temizliyorum.
Yok canım sadece küçük bir veda öpücüğü :) zaten oğlumuda öpüp öyle gidiyor. Ama şu hitap olayını söylemen çok iyi oldu çünkü ben oğluma da aşkım diyorumCanm bence o öpüşmenın bır sakıncası yok.yanı afedersın şehvetle öpmuyosanz sakınca yoktur dıye düşünüyrm :) Eşim önce benı sonra kızımı öper gıder. Bende onun yanındayken davranışlarımıza hitap şeklımıze dikkat edıyoruz. Mesela kızımın yannda babası bana aşkm dıyosa ona kızım bebegım dıye seslenır. Yanı ıkımızede aşkm demez. Eşlerin bırbırıne hıtap şekıllerını cocugada kullanmaması gerekirmış
Aynen canm benımkıde anne sütünü resmen gogsumu agzına almak için alıyo gıbı.uykuya dalma dışında hıc oyle dakıkalarca emmedı. Sıkıntı gece hiç uyumuyo e süt az doymuyo gıbı ondandamı hıysuz dıye düşünüyorum. Hiç mamada yemedı ne verılır bılmıyorumkı. Yatmadan muhallebı yedirıyorum zatenMaşallah canım tatlı kızına :) bizim bebişler diş konusunda sona kaldı ama aynı zamanda patlatıyor dişi :) bizim biri patladı tırtıklı tırtıklı belli ama görünmüyor hala diğeride iyice bembeyaz olmuş her an patlayabilir. 9.aydandan sonra anne sütü öğün olarak değil de atıştırmalık olarak verilmeliymiş ama bu diş iştahımızı bozdu bizimde
Gece benimkide çok huzursuz canım vende sık sık emziriyorum ama doymadıklarından değil eminim kesinlikle dişten kaynaklanıyor ve bence gece daha çok oluyor diş ağrıları çünkü zorla uyutuyorum 1 saat geçmeden çığlık atarak uyanıyorAynen canm benımkıde anne sütünü resmen gogsumu agzına almak için alıyo gıbı.uykuya dalma dışında hıc oyle dakıkalarca emmedı. Sıkıntı gece hiç uyumuyo e süt az doymuyo gıbı ondandamı hıysuz dıye düşünüyorum. Hiç mamada yemedı ne verılır bılmıyorumkı. Yatmadan muhallebı yedirıyorum zaten
Kişilik benlik karmaşası yaşarlarmış oyle yazıyodu. Ve mutlaka artık bır ögunde olsa beraber masada yemek yıyin. Ben yemrk olmasada meyve saatımızı beraber yapıyorum. Artık ana ögun dışındakılerı mama sandalyesınde döke saça yemesıne izin verıyorum. Cok dagılıyo ortalık ama cok zevk alıyo.Yok canım sadece küçük bir veda öpücüğü :) zaten oğlumuda öpüp öyle gidiyor. Ama şu hitap olayını söylemen çok iyi oldu çünkü ben oğluma da aşkım diyorumbundan sonra demeyim en iyisi
Heh o cıglıklar bızdede var ve cok zor sakinleşiyo. Napıcamı şaşırıyorum. Ama nerdeyse bırkac gecedır hiç uyumuyoruz. Oglen uykuları ıyı şükür o arada bır saatte olsa uyuyorum ancakGece benimkide çok huzursuz canım vende sık sık emziriyorum ama doymadıklarından değil eminim kesinlikle dişten kaynaklanıyor ve bence gece daha çok oluyor diş ağrıları çünkü zorla uyutuyorum 1 saat geçmeden çığlık atarak uyanıyor
Dikkat edicem bundan sonra zatenCanm bende içi çok yıkanmamalı dıye bılıyorum. Biyerde okumuştum. Ben kaka degmedıgı sürece içini silmıyorum. Yuzeysel temizliyorum.
Akşam yemeğinde onada birşeyler hazırlıyorum ben birlikte yiyoruz genelde yürütecinde oluyor. Ben yemek verirsem benden tarafa geliyor eşim verirse ondan tarafa gidiyor çok uyanıklaştı artıkKişilik benlik karmaşası yaşarlarmış oyle yazıyodu. Ve mutlaka artık bır ögunde olsa beraber masada yemek yıyin. Ben yemrk olmasada meyve saatımızı beraber yapıyorum. Artık ana ögun dışındakılerı mama sandalyesınde döke saça yemesıne izin verıyorum. Cok dagılıyo ortalık ama cok zevk alıyo.
Bizimde öyle canım sanki kolunu bacağını kırmışlar gibi bağırıyor nasıl fırlıyorum uykudan korkuylaHeh o cıglıklar bızdede var ve cok zor sakinleşiyo. Napıcamı şaşırıyorum. Ama nerdeyse bırkac gecedır hiç uyumuyoruz. Oglen uykuları ıyı şükür o arada bır saatte olsa uyuyorum ancak
Biz akşamları yemek yerken mama sandalyesine koyup aynı masada hep beraber oturuyoruz ona da çorba yediriyorum bende meyve veriyorum eline yiyor biberonuyla kendi içiyor zaten suyunuKişilik benlik karmaşası yaşarlarmış oyle yazıyodu. Ve mutlaka artık bır ögunde olsa beraber masada yemek yıyin. Ben yemrk olmasada meyve saatımızı beraber yapıyorum. Artık ana ögun dışındakılerı mama sandalyesınde döke saça yemesıne izin verıyorum. Cok dagılıyo ortalık ama cok zevk alıyo.
Bızım eşimle ızınlı gunu dışında ailece masada yeme olayımız olmuyo malesefgec grlıyo kızım uyuyo oluyo. Kızımla ben yapıyoruz onu ancak. Ama ben yemek yerken kendıınınkını degıl benmkını yemek istıyo. Gecen gun özene bezene yemk yaptım cıncımeye yemedi.benım acılı baharatlı sehrıye corbamı hapur hupur goturdu. Tat istıyolar artık galıba.Biz akşamları yemek yerken mama sandalyesine koyup aynı masada hep beraber oturuyoruz ona da çorba yediriyorum bende meyve veriyorum eline yiyor biberonuyla kendi içiyor zaten suyunu
Kesinlikle oyleler bende onun için çorba yapıyorum içmiyor ben mercimek falan yapıyorum az bişey ona ayırıyorum pul biber falan koymuyorum diye ona onu yemiyor bizimkini baharatlı falan yiyor bide ekşi olacak limonluBızım eşimle ızınlı gunu dışında ailece masada yeme olayımız olmuyo malesefgec grlıyo kızım uyuyo oluyo. Kızımla ben yapıyoruz onu ancak. Ama ben yemek yerken kendıınınkını degıl benmkını yemek istıyo. Gecen gun özene bezene yemk yaptım cıncımeye yemedi.benım acılı baharatlı sehrıye corbamı hapur hupur goturdu. Tat istıyolar artık galıba.
Hoşgeldn cnm.Merhaba hanımlar. Benimde 29 aralıkta doğmuş bir bebeğim var. Sanırım ihtiyacım olan ortam burası. Çok güzel muhabbetleriniz olmuş. Aranız da olmayı çok isterim.
Hoşgeldin o zaman :)can sıkıntısından eş sıkıntısına kadar herşeyi konusuyoruz:)Merhaba hanımlar. Benimde 29 aralıkta doğmuş bir bebeğim var. Sanırım ihtiyacım olan ortam burası. Çok güzel muhabbetleriniz olmuş. Aranız da olmayı çok isterim.
Hoşgeldin aramıza canımMerhaba hanımlar. Benimde 29 aralıkta doğmuş bir bebeğim var. Sanırım ihtiyacım olan ortam burası. Çok güzel muhabbetleriniz olmuş. Aranız da olmayı çok isterim.