2014 Aralık Anneleri

Canm bence o öpüşmenın bır sakıncası yok.yanı afedersın şehvetle öpmuyosanz sakınca yoktur dıye düşünüyrm :) Eşim önce benı sonra kızımı öper gıder. Bende onun yanındayken davranışlarımıza hitap şeklımıze dikkat edıyoruz. Mesela kızımın yannda babası bana aşkm dıyosa ona kızım bebegım dıye seslenır. Yanı ıkımızede aşkm demez. Eşlerin bırbırıne hıtap şekıllerını cocugada kullanmaması gerekirmış

Canm bende içi çok yıkanmamalı dıye bılıyorum. Biyerde okumuştum. Ben kaka degmedıgı sürece içini silmıyorum. Yuzeysel temizliyorum.

Maşallah canım tatlı kızına :) bizim bebişler diş konusunda sona kaldı ama aynı zamanda patlatıyor dişi :) bizim biri patladı tırtıklı tırtıklı belli ama görünmüyor hala diğeride iyice bembeyaz olmuş her an patlayabilir. 9.aydandan sonra anne sütü öğün olarak değil de atıştırmalık olarak verilmeliymiş ama bu diş iştahımızı bozdu bizimde

Yok canım sadece küçük bir veda öpücüğü :) zaten oğlumuda öpüp öyle gidiyor. Ama şu hitap olayını söylemen çok iyi oldu çünkü ben oğluma da aşkım diyorum bundan sonra demeyim en iyisi

Aynen canm benımkıde anne sütünü resmen gogsumu agzına almak için alıyo gıbı.uykuya dalma dışında hıc oyle dakıkalarca emmedı. Sıkıntı gece hiç uyumuyo e süt az doymuyo gıbı ondandamı hıysuz dıye düşünüyorum. Hiç mamada yemedı ne verılır bılmıyorumkı. Yatmadan muhallebı yedirıyorum zaten

Gece benimkide çok huzursuz canım vende sık sık emziriyorum ama doymadıklarından değil eminim kesinlikle dişten kaynaklanıyor ve bence gece daha çok oluyor diş ağrıları çünkü zorla uyutuyorum 1 saat geçmeden çığlık atarak uyanıyor

Kişilik benlik karmaşası yaşarlarmış oyle yazıyodu. Ve mutlaka artık bır ögunde olsa beraber masada yemek yıyin. Ben yemrk olmasada meyve saatımızı beraber yapıyorum. Artık ana ögun dışındakılerı mama sandalyesınde döke saça yemesıne izin verıyorum. Cok dagılıyo ortalık ama cok zevk alıyo.

Heh o cıglıklar bızdede var ve cok zor sakinleşiyo. Napıcamı şaşırıyorum. Ama nerdeyse bırkac gecedır hiç uyumuyoruz. Oglen uykuları ıyı şükür o arada bır saatte olsa uyuyorum ancak

Akşam yemeğinde onada birşeyler hazırlıyorum ben birlikte yiyoruz genelde yürütecinde oluyor. Ben yemek verirsem benden tarafa geliyor eşim verirse ondan tarafa gidiyor çok uyanıklaştı artık
Heh o cıglıklar bızdede var ve cok zor sakinleşiyo. Napıcamı şaşırıyorum. Ama nerdeyse bırkac gecedır hiç uyumuyoruz. Oglen uykuları ıyı şükür o arada bır saatte olsa uyuyorum ancak
Bizimde öyle canım sanki kolunu bacağını kırmışlar gibi bağırıyor nasıl fırlıyorum uykudan korkuyla sonra en az 1 saat sakinleştirmeye uğraşıyorum falan

Biz akşamları yemek yerken mama sandalyesine koyup aynı masada hep beraber oturuyoruz ona da çorba yediriyorum bende meyve veriyorum eline yiyor biberonuyla kendi içiyor zaten suyunu

Inş en kısa zamanda su diş sıkıntısınıda atlatırız.cok şükür iyiler onunla moral buluyorum.

Biz akşamları yemek yerken mama sandalyesine koyup aynı masada hep beraber oturuyoruz ona da çorba yediriyorum bende meyve veriyorum eline yiyor biberonuyla kendi içiyor zaten suyunu
Bızım eşimle ızınlı gunu dışında ailece masada yeme olayımız olmuyo malesefgec grlıyo kızım uyuyo oluyo. Kızımla ben yapıyoruz onu ancak. Ama ben yemek yerken kendıınınkını degıl benmkını yemek istıyo. Gecen gun özene bezene yemk yaptım cıncımeye yemedi.benım acılı baharatlı sehrıye corbamı hapur hupur goturdu. Tat istıyolar artık galıba.

Kesinlikle oyleler bende onun için çorba yapıyorum içmiyor ben mercimek falan yapıyorum az bişey ona ayırıyorum pul biber falan koymuyorum diye ona onu yemiyor bizimkini baharatlı falan yiyor bide ekşi olacak limonlu

Merhaba hanımlar. Benimde 29 aralıkta doğmuş bir bebeğim var. Sanırım ihtiyacım olan ortam burası. Çok güzel muhabbetleriniz olmuş. Aranız da olmayı çok isterim.

Merhaba hanımlar. Benimde 29 aralıkta doğmuş bir bebeğim var. Sanırım ihtiyacım olan ortam burası. Çok güzel muhabbetleriniz olmuş. Aranız da olmayı çok isterim.
Hoşgeldin o zaman :)can sıkıntısından eş sıkıntısına kadar herşeyi konusuyoruz:)

Hosbulduk hanımlar.. ben de tam sizlerin es sıkıntılarını okuyup eşimle kavga ettim kesin ortak "hadi tartışalim" dönemleri var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…