2014 Aralık Anneleri

Hosbulduk hanımlar.. ben de tam sizlerin es sıkıntılarını okuyup eşimle kavga ettim :p kesin ortak "hadi tartışalim" dönemleri var :))
Aman eşler adamı öldürür ya benim bebek kabız oldu zeytinyağı olayını yapcam yatağa yatırdım eşime de bekle başında iki dk dedim geliyorum diye mutfaktan yağ alıp gelene kadar 40 kere nehir nerdesin dedi en son çatladım geliyoz heralde burda keyif yapmıyoruz diye acil bi işi varmış oda ne biliyomusun cam balkona lamba takacakmış sinirden çatladı :) ah ah bunlar için bebek yap adamlar sıkıntıya girmesin boğasım geliyo benim ayşenur nerelerde o anlar beni:)

Bencede birazdan gelir kv şöyle yaptı diye ben gibi isyanlara bağlayarak:)
ahahaa geldim geldim ve aynen istanlarla geldim bacılaaarr:110:buhun kv geldi yine içinde tutamadı lafını söledi.hiç gelmiyomuşum, insan bi dolaşırmış falan.bende hergün gelmek zorundamıyım diye sert başlayıp yavaştan yok oğlumun yemeğiydi çamaşırdı bulaşktı diyip ani yumuşatmaya geçtim:KK37:haha ama çok odun dilli oldgumdan o yumuşama da kar etmedi bence.kız daha pazar tüm güüüüün beraberdik.anam çok seviyo heralde beni ya. eşime süpriz dgm günü yapmayı düşünüyodum bari ona yapıım da aşkımız pekişsiin:KK70:siz napıyoonuz kızlar

Allah yardım etsin valla gerçekten çok anlayışsızlar yani :KK43: bende isyanlardaydım birkaç gündür ama barıştık artıkın eşimle :))) sonunda gönlümü aldı asık surata daha fazla dayanamadı :KK70:
oo maşallah canım nazar degmesin.üzgünlüğüne dayanmaması ciddi bişey bence.mesela bizimki hiç noldu triplerine girmez bile.ah eski zamanlar, küçükken çok üzülürdüm ama şimdi alıştım haha.ay yaşlanmış gibi konuştum:KK70:

Merhaba hanımlar. Benimde 29 aralıkta doğmuş bir bebeğim var. Sanırım ihtiyacım olan ortam burası. Çok güzel muhabbetleriniz olmuş. Aranız da olmayı çok isterim. :KK6:
ocaga çook accık kalmışş kız, aklıma ilk gelen kimlikte ocakmı yazdırdı acaba oldu:KK48: hoşgeldin canım, sana ve bebişine selam :KK73:

Aman eşler adamı öldürür ya benim bebek kabız oldu zeytinyağı olayını yapcam yatağa yatırdım eşime de bekle başında iki dk dedim geliyorum diye mutfaktan yağ alıp gelene kadar 40 kere nehir nerdesin dedi en son çatladım geliyoz heralde burda keyif yapmıyoruz diye acil bi işi varmış oda ne biliyomusun cam balkona lamba takacakmış sinirden çatladı :) ah ah bunlar için bebek yap adamlar sıkıntıya girmesin boğasım geliyo benim ayşenur nerelerde o anlar beni:)
ay çok konuştum ama buna cevap yazmadan edemedim.haklısın canım seni çook iyi anlıyorum, şu 40 yılda bir olan pazar gezmemizden dönüşte eşime çocugu sen çıkarsana dedim eve, asansör yok 5. kat.onun işi vardı çnkü gelmicwkti eve.benim belim agrıyo dedi ve kardeşine çıkar dedi.resmen kaynım çıkardı:KK57:kvye bugun onu da dedim.adam kılını kıpırdatmıyo olurmu öyle diyorumda.onlar el bebek gül bebek büyümüş, hiç kimse iş yaptırmamış falan filan hala da kıyamam diyo:KK34:valla dedim hiç iyi yapmamışınız

ahahaa geldim geldim ve aynen istanlarla geldim bacılaaarr:110:buhun kv geldi yine içinde tutamadı lafını söledi.hiç gelmiyomuşum, insan bi dolaşırmış falan.bende hergün gelmek zorundamıyım diye sert başlayıp yavaştan yok oğlumun yemeğiydi çamaşırdı bulaşktı diyip ani yumuşatmaya geçtim:KK37:haha ama çok odun dilli oldgumdan o yumuşama da kar etmedi bence.kız daha pazar tüm güüüüün beraberdik.anam çok seviyo heralde beni ya. eşime süpriz dgm günü yapmayı düşünüyodum bari ona yapıım da aşkımız pekişsiin:KK70:siz napıyoonuz kızlar
Ya diyorumya benimkide iki güne bi çağırıyo çocuğumun düzeni bozuluyo her dk gelemem de ve eşinle konuş gerekirse şartlar uygunsa iki aileyede uzak mesafe istyorm bu ne de huzur bırakmıyolar benim annemde kv iki tane gelini var ben arayıp çağırmam onlar beni düşünüp gelsinler der ve aslada zırt pırt çağırmz hçbi işini de yaptırmaz laf ederler gelinler diye

ay çok konuştum ama buna cevap yazmadan edemedim.haklısın canım seni çook iyi anlıyorum, şu 40 yılda bir olan pazar gezmemizden dönüşte eşime çocugu sen çıkarsana dedim eve, asansör yok 5. kat.onun işi vardı çnkü gelmicwkti eve.benim belim agrıyo dedi ve kardeşine çıkar dedi.resmen kaynım çıkardı:KK57:kvye bugun onu da dedim.adam kılını kıpırdatmıyo olurmu öyle diyorumda.onlar el bebek gül bebek büyümüş, hiç kimse iş yaptırmamış falan filan hala da kıyamam diyo:KK34:valla dedim hiç iyi yapmamışınız
Kız biZimkiler aynı anam bacım:) geçen benim oğlanı yerden kaldrmış eşim belini acıtmış ta acillik oldu iğne falan yaptılar ya ben napıyım tüm gün nehirin tepesinde biz aneler ölelim dedim bozuldu:)

Allah yardım etsin valla gerçekten çok anlayışsızlar yani :KK43: bende isyanlardaydım birkaç gündür ama barıştık artıkın eşimle :))) sonunda gönlümü aldı asık surata daha fazla dayanamadı :KK70:
Snin gönlünü alsın valla hem kucğında afacan hem karnında seni üzerse vururuz kocanı :) sizden korktum eşimi yanaştırmıyom yanıma kazaya kurban giderim falan:)

A aysenur1298 maalesef canım artık hastaneden doğum kağıdı verdikleri için günü gününe yazdırmak gerekiyor bebeklerin doğum gününü :KK43: benim oğluşum da 27 aralık. N Nehir-derin2 valla canım benim ki karnımdan sıpayı sırtımdan sopayı eksik etmiyor :KK70: bende diyorum ki eşime şu çocuk bi doğsun da yatakları ayırcam senle diye :))) bi daha 5-6 yıl kapsama alanın dışında duracağım diyorum bu ne yaaa adam hapşırsa hamile kalıyorum be :KK43:

Kızlar teyzemle konuştum bir kızı 2 yaşına yeni girdi biri 20 günlük sakın buyumeden yapma diyor eşime diyorum teyzem böyle böyle diyor diyorum sen bakma ona diyor yaparız biz diyo :KK70:

Kızlar teyzemle konuştum bir kızı 2 yaşına yeni girdi biri 20 günlük sakın buyumeden yapma diyor eşime diyorum teyzem böyle böyle diyor diyorum sen bakma ona diyor yaparız biz diyo :KK70:
Ben 10 yaş arası olsa diyorum eşimde yuhh diyo görüyosun insanlıktan çıktım hayatımı yaşamadan ikinci düşünmyorm Allahım acısını göstermesin ama çok zor bi bebek her dk ilgi konuşma falan yoruluyorum uyku desen daha sallanarak uyuyo bu arada benm uyuZ oğlum salıncağa da binmiyo:KK43:

X