2014 Aralık Anneleri

Ay kızlar kaç gündür yazamadım şöyle bir yazdıklarınıza göz gezdirdim eşim evde düğün misafir falan derken bakamadım şimdide bİz gezmeye gitcez kızıma bayram alışverişi yapıcaz ya kızlar aslında var ya neye kızıyorum kızımı böyle çok opuyorlar tanıdık tanımadık ama bişey diyemiyorum ama içten içe nasıl kızıyorum dün düğünde gıcık olduğum bir kadın kolunu optu yanaklarını falan öpüyorlar eve geldi im yıkadım kızımı hasta falan olur diye korkuyorum sonuçta bilmiyoruz ben mesela teyzemin çocuğunu sevmek için once ellerimi yıkarım öpmem hiç oncedendw öyleydi

Kızlar bişey sorcam ya ben az önce arı mamanın pirinç unlu muhallebiden yaptım içine armut ve şeftali rendeledim ama oğlum 5 6 kaşık anca yedi normalde yemiyoya zorladım sizce normal mi

Evet canım ya bende uyuz oluyorum ana bişeyde yapamıyorum öpmeseler süper olcakta öpüyolar yabancılıyo diye çok yaklaştırmıyorum

Kızlar bişey sorcam ya ben az önce arı mamanın pirinç unlu muhallebiden yaptım içine armut ve şeftali rendeledim ama oğlum 5 6 kaşık anca yedi normalde yemiyoya zorladım sizce normal mi
Bence normal canım zaten iştahsız bi çocuk anlattığın kadarıyla. Emmesi nasıl. Devam sütü falan veriyor musun. Yani sadece ek gıdaya karşı mı bu kadar tepkili

Kızlar bebişine kahvaltıda zeytin veren var mı. Ben daha hiö zeytin vermedim. Suda mı bekletsem tuzu çıksın diye yada tuzsuz zeytin bulabilir miyim

canım bizde üni zamanında beraber yapardık temzlik.artık o günler çook eskide kaldı :)) kendisi çok titiz, ama klasik eşyalarını çıkarır bırakır.geçen dedim de, alındı hemen topluyo:))
Ama ben çok mutluyummm oğlum ilk kez bay bay yaptı hemde yürütecinden kucağıma aldım yürütecine yapıyo:)
ama kısmına bayıldım canım.herşeye ragmen onlar var demi hayatımızda.baya el mi salladı kız naptı.bizimki gangam style gibi olan hareketlere devam.başka bişi yok.bravoo sizeeeay bende saglık ocagına gittim.gitmemle yoldan geçen ablanın 9gün tatil hiç beklemeyin demesi 1 olduoğluşumun aşısı kaldı ya.inanamıyorum.cuma günü ancak ikametgah aldım.aşı takvimi çok aksadı da bakalım nolucuk

canım sen söyleyince farkettim de.bizim aile eşrafı öpyo.yabancılar öpmedi demekki ki bende kızar ve snrlenrdim.ailelerin öpmesine artık alışmışım ama kv bazen emiyo gibi garip bişiler yapınca içimden bişiler olmuyo diil

Yarın sabah bende deneyim en iyisi belki yer. Bugün kabuğunu soyup domates yedirdim :)
ben 1kez vermiştim eline oyalansın diye.ama suda bekletmek lazım bence.ay ben çok boşladım yemeğini çocugum.önceden 10 öğün yedirmwye garet ederken şimdi yoğurt veriyorum sadece kaç zamandır.kuzenimden oldu hep bunlar

Üniversitedeyken daha derli topluydu evlilik bozdu benim adamı bazen diyorum ki acaba hala evli olmasaydık sevgili olsaydık nasıl olurdu acaba :)
Kızz kaynanan napıo çocuğa. Benim oğlum ak pelte hemen kızarır yanakları de :)))

Canım bariz bi şekilde açtı ellerini ve yaptı bizim gibi ben şok oldum bi bağırdım aaa bay bay yapıyo diye eşim yanımdaydı bay bay yap oğlum dedi onada yaptı ama başka yapmadı gün içinde çok tatlıydı:) maşallah onlarda olmasa babalarına hiç tahammül edilmez:)

Gece gündüz demeden emiyo :)Devam sütü falan vermedim canım
Ayy canım o zaman iştahsız değil sadece süte düşkün ve demekki maşallah süt yeterli geliyor. Ben eğer sabah uyanınca oğlumu emzirirsem kahvaltı tabağını bitirmiyor az çok yiyor ama yarım bırakıyor. Bende artık sabahları uyanınca emzirmiyorum.

Ahahahah ayyy nehir çok yaşa kız güldürdün beni maşallah yavru kuşlara benim oğlumda bay bay yapıyor ama bizim gibi değil sanki deli deli yapar gibi yada bana deli demek istiyor henüz anlayamafım :)))

Artık yakndakilerde abartana kadar opunce kızıyorum ama dile getiremiyorum işte ya

Ay kızlar şu facedebbir grup var bebeklerinin sorunlarını yazıyorlar psikolojim bozuldu resmen ya birinin çocuğu 14 aylıkmış mastürbasyon yapıyormuş afedersiniz yorumlara baktım neler varmış ya ben bir çocuk gormuştum oda yapıyordu 3-4,yaşlarında koltuk kenarlarına sandalyelere falan acayip bişeyler yapıyordu hemde toplum içinde onu görünce şaşırmıştım hamileydim o zaman hemde annesi baktığımı farkedince o yapıyor arada böyle demişti onları okuyunca çocuk masturbasyonu olduğunu öğrendim benim öğretmen bir arkadaşım söyledi çocuklarının altını temizlerken yıkarken orasıyla yarım saat uğraşmayın fazla irdelemeyin onlar haz aldıklarını fark edince yapıyorlarmış hatta birinin kızı pişik olmuş krem surmuş sonra kızı devamlı geliyormuş krem sur diye kızlar ya allahım korusun çocuklarımızı çok üzücü ya bu durum Allah göstermesin

Doktor bize sünnet derisiyle oynayın yapışmasın demişti. Bende araştırma yaparken çocuk masturbasyonunu öğrenmiştim. Eşim sürekli oynuyordu oğlumla doktor tavsiye etti diye tabii ben bunu duyunca hemen bıraktırdım. Yapışırsada gider sünnet ettiririz alışmasın diye. Çocuk yeriştirmek gerçekten çok zor. Evet daha çok küçükler henüz bebekler ama benim çekindiğim bazı noktalar var. Çok afedersiniz kızlarda mesela eşim işe giderken yada işten gelince birbirimizi öpünce oğlum hemen gözlerini dikip bizi inceliyor. Acaba yanında böyle davranmamız yanlış mı sizce. Bir de şu durum var ki mesela anne babanın ilişkisi çok önemli ya mutlu bir ilişki mutlu bir bebek demek. Yanında nasıl davranmak gerek kestiremiyorum ben. Tabii mıç mıç mıç bi ilişkiden bahsetmiyorum da vedalaşırken falan sarılıp öpmek gibi

İyi skşamlar arkadaşlar iyisinizdir inşallah. Bızım alttan ıkı dişimiz çıktı cıkıcak. Aynı anda hemde. Kızımın gunduz sıkıntısı yok 12 dr bırde uyanıyo sonra hiç uyku yok diyebılırım. Kac gundur fena durumdayım. Yemesi az cok duzene gırdı ama sütüm ciddi azaldı kızıma yetmıyo. Fakındayım bunun herşeyı yapıyorum ama olmuyoya.bay bay yapan bebişler varmış. Benmkıde başladı yapmaya. Cok ttlı her hallerıya. Muzık duyunca on arkaya sallanıyo alkışlayarak. Seslenınce he dıyo.bişeye bakınca ayy diyo cadı

Bende kızımı hep altını değiştirirken yıkıyorum tabi içine bile yıkıyorum elimle tövbe bir daha ellemem hemen yuzeysel yıkarım kızlardada bu zor işte iç kısımlarıda var krem falan sürüyorum arada tabi kenarlarına ondan sonra yıkarken iyice yıkıyordum krem kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…