- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Canm bence o öpüşmenın bır sakıncası yok.yanı afedersın şehvetle öpmuyosanz sakınca yoktur dıye düşünüyrm :) Eşim önce benı sonra kızımı öper gıder. Bende onun yanındayken davranışlarımıza hitap şeklımıze dikkat edıyoruz. Mesela kızımın yannda babası bana aşkm dıyosa ona kızım bebegım dıye seslenır. Yanı ıkımızede aşkm demez. Eşlerin bırbırıne hıtap şekıllerını cocugada kullanmaması gerekirmışDoktor bize sünnet derisiyle oynayın yapışmasın demişti. Bende araştırma yaparken çocuk masturbasyonunu öğrenmiştim. Eşim sürekli oynuyordu oğlumla doktor tavsiye etti diye tabii ben bunu duyunca hemen bıraktırdım. Yapışırsada gider sünnet ettiririz alışmasın diye. Çocuk yeriştirmek gerçekten çok zor. Evet daha çok küçükler henüz bebekler ama benim çekindiğim bazı noktalar var. Çok afedersiniz kızlarda mesela eşim işe giderken yada işten gelince birbirimizi öpünce oğlum hemen gözlerini dikip bizi inceliyor. Acaba yanında böyle davranmamız yanlış mı sizce. Bir de şu durum var ki mesela anne babanın ilişkisi çok önemli ya mutlu bir ilişki mutlu bir bebek demek. Yanında nasıl davranmak gerek kestiremiyorum ben. Tabii mıç mıç mıç bi ilişkiden bahsetmiyorum da vedalaşırken falan sarılıp öpmek gibi