• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

38.9 a kadar cıktı ateşi. Ilıktan soguk duşta oynattım bıraz emdı uyudu şükür. İnş çıkmaz daha.ateş olunca insan çok endişelenıyo. Sadce sıfır kollu çıtçıtlı gıydrdm yatrdm.
M minigim34 canm sanada geçmiş olsun inş hemen düşer ateşleri. Ayaklarına ıslak corap gıydır su içir emzır bol bol. Üç saat arayla fitil ve surup verdm iyi geldı şükür.benmkının keyfı yerınde allahtan dr o iyi bişey yuksek olsada cok etkılenmıyo demekki dedi

38.9 a kadar cıktı ateşi. Ilıktan soguk duşta oynattım bıraz emdı uyudu şükür. İnş çıkmaz daha.ateş olunca insan çok endişelenıyo. Sadce sıfır kollu çıtçıtlı gıydrdm yatrdm.
M minigim34 canm sanada geçmiş olsun inş hemen düşer ateşleri. Ayaklarına ıslak corap gıydır su içir emzır bol bol. Üç saat arayla fitil ve surup verdm iyi geldı şükür.benmkının keyfı yerınde allahtan dr o iyi bişey yuksek olsada cok etkılenmıyo demekki dedi
Bende ılık suya sokcam birazdan bide fitil vercem yatırcam düşer inşallah ne oldu kuzulara ya

Bende ılık suya sokcam birazdan bide fitil vercem yatırcam düşer inşallah ne oldu kuzulara ya
Bilmıyorumkı cnmya gece mızmızdı dogru düzgun uyumadı ama ateşi yoktu. Öglen bıanda cıktı ateşi. Uyanırsa ateşi cıkarsa ende verıcem fitil. İbufen şurupla fıtılı üç saat arayla ver dedı dr. İnş ian önce gecer cnmya

Bilmıyorumkı cnmya gece mızmızdı dogru düzgun uyumadı ama ateşi yoktu. Öglen bıanda cıktı ateşi. Uyanırsa ateşi cıkarsa ende verıcem fitil. İbufen şurupla fıtılı üç saat arayla ver dedı dr. İnş ian önce gecer cnmya
Bende minoset şurup verdim kaç saat sonra fitil verebilirim acaba

Ben hiç fitil vermedim ya korkuyorum
Canım tabii sen daha iyi bilirsin ama paranox fitili ben hep yarım veriyorum. İstersen sende öyle ver Allaha şükür ben bi zararını görmedim. Bir de saf zeytinyağın varsa zaytinyağına batırıp öyle koy fitili hem bebişin canını yanmaz

V
Canım tabii sen daha iyi bilirsin ama paranox fitili ben hep yarım veriyorum. İstersen sende öyle ver Allaha şükür ben bi zararını görmedim. Bir de saf zeytinyağın varsa zaytinyağına batırıp öyle koy fitili hem bebişin canını yanmaz
Verdim canım doktor tam ver demişti dediğin gibi zeytinyağı sürdüm ucuna

Biz ne kadar gece sıkta uyansak uyuma saatimiz aynı kaldı 10,dedimmi uyku sinyalleri veriliyor 10 buçuğa kadar en geç uyumuş oluyor
Bizimde 1 haftadıe bozuldu ya 9 gibi uyuyor 10 da kalkıyor. Sonrası allah ne verdiyse dün gece 2de uyudu. Dün benimde moralim çok bozuktu olaylardan dolayı o yüzden çok uğraşmadım uyutmak için birlikte haber izledik

Bizimde 1 haftadıe bozuldu ya 9 gibi uyuyor 10 da kalkıyor. Sonrası allah ne verdiyse dün gece 2de uyudu. Dün benimde moralim çok bozuktu olaylardan dolayı o yüzden çok uğraşmadım uyutmak için birlikte haber izledik
Şimdi yatacaktık biraz ateşi vardı yine alnına bir bez ıslatalım koyalık dedi ağladı uyandı koydurmuyor eşim aldı kucağına omzuna yattı onun boynunun altı biraz çok sıcak ya of moralim bozuldu benimde ya

Şimdi yatacaktık biraz ateşi vardı yine alnına bir bez ıslatalım koyalık dedi ağladı uyandı koydurmuyor eşim aldı kucağına omzuna yattı onun boynunun altı biraz çok sıcak ya of moralim bozuldu benimde ya
Sabaha düşmezse bi doktora götürürsünüz artık

Sabaha düşmezse bi doktora götürürsünüz artık
Gece iyi duşmuştu yine çıkmış biraz duşa soktum yine şimdi minoset şurup verdim iyi keyfi bu sefer uçan balonu var onu mama sandalyesine bağlamıştım ben onunla konuşuyor :D eşim zaten duşmezse ara beni götürelim hastaneye dedi o şimdi geri donecektidw hastanedede pek bişey yapmazlar dedim duşa sokayım bi bakalım dedi. Of ya çok uzuluyorum

Gece iyi duşmuştu yine çıkmış biraz duşa soktum yine şimdi minoset şurup verdim iyi keyfi bu sefer uçan balonu var onu mama sandalyesine bağlamıştım ben onunla konuşuyor :KK70: eşim zaten duşmezse ara beni götürelim hastaneye dedi o şimdi geri donecektidw hastanedede pek bişey yapmazlar dedim duşa sokayım bi bakalım dedi. Of ya çok uzuluyorum
Canım üzülecek bişey yok. Bebek onlar faha kışın daha çok karşılaşacağız böyle durumlarla. Metanetli olmakta fayda var. Kavga eder gibi mi konuşuyor uçan balonla :D benim oğlum bazen resmen kavga ediyorbizle :))

Canım üzülecek bişey yok. Bebek onlar faha kışın daha çok karşılaşacağız böyle durumlarla. Metanetli olmakta fayda var. Kavga eder gibi mi konuşuyor uçan balonla :D benim oğlum bazen resmen kavga ediyorbizle :))
Yok kız gayet iyi eliylede gel gel yapıyor ona tabi bizim gibi yapamıyor ben ona gösteriyorum gel gel de annem diyorum de de de yapıyor eliyle balona duştu şimdi duştan sonra ya

Gunaydn kızlarr. Kızımın çok şükür gece ateşi cıkmadı 12 gbı uyandı vardı ateşi fitil verdm iyi geldi şükür gece emmeye uyandı sadece. Şimdi oyun oynuyo butun gece saat başı uyandm kontrol ettim. İnş çıkmaz daha

Back