• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Gunaydn kızlarr. Kızımın çok şükür gece ateşi cıkmadı 12 gbı uyandı vardı ateşi fitil verdm iyi geldi şükür gece emmeye uyandı sadece. Şimdi oyun oynuyo butun gece saat başı uyandm kontrol ettim. İnş çıkmaz daha
Bizimde düştü şükür bende gece kalktım hep kontrol ettim inşallah bş daha çıkmaz geçmiş olsun tekrar canım

Yok kız gayet iyi eliylede gel gel yapıyor ona tabi bizim gibi yapamıyor ben ona gösteriyorum gel gel de annem diyorum de de de yapıyor eliyle balona duştu şimdi duştan sonra ya
Benim ki çok kavgacı heralde sinirlenince kaşlarını çatıyor kavga ediyor bizle :D
Canm naptın bebişi görmeye gıdıcektin. İnş guzel haberlerle gelırsın
Akşam gideceğim canım. Doktor akşam nöbetine gelecekmiş o zaman gel dedi. Heyecandan karnım ağrıyor artık. İnşallah hayırlısı neyse o olsun.. Doktordan gelir gelmez yazarım zaten buraya :)

Benim ki çok kavgacı heralde sinirlenince kaşlarını çatıyor kavga ediyor bizle :D

Akşam gideceğim canım. Doktor akşam nöbetine gelecekmiş o zaman gel dedi. Heyecandan karnım ağrıyor artık. İnşallah hayırlısı neyse o olsun.. Doktordan gelir gelmez yazarım zaten buraya :)
Bizimki de kızınca saçlarını çekiyor

kızlar napıyosunuz, bende gündem baya yoğun yorgun geçiyo.maşallah burasıda bu ara güncel baya.ay milakattan geldim daha yeni.oğlışımda bende çok yorulduk.bebeklemi gittin derseniz aynen, ya benim çocugu kimseye bırakamama hastalığım var.hala da geçmiyo.neyse inşallah olur bakalım zor gibi gözüküyo.sizler naptınız.ateş olmuş bebişl3rde,çok geçmiş olsun . T ththt canım sen naptın geldinmi dr dan.yaz bizede..Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallahh

kızlar napıyosunuz, bende gündem baya yoğun yorgun geçiyo.maşallah burasıda bu ara güncel baya.ay milakattan geldim daha yeni.oğlışımda bende çok yorulduk.bebeklemi gittin derseniz aynen, ya benim çocugu kimseye bırakamama hastalığım var.hala da geçmiyo.neyse inşallah olur bakalım zor gibi gözüküyo.sizler naptınız.ateş olmuş bebişl3rde,çok geçmiş olsun . T ththt canım sen naptın geldinmi dr dan.yaz bizede..Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallahh
Bendede var bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Eşimle annemden başka tabi evet kızım dun ateşliydi şukur duştu ya kurban olurum ben ona pek masumdu durgundu kendi kendine yerde oynarken uyudu iki kere

Canımm bizde tatildeyiz annemlerle birlikte geldik tabiki uçakla geldik arabayı hiç sevmiyo uçaktada öldürdü bizi annem bakıyo burda bugün denize girdi paşam maşallah sevdi ama dün gece evi mi yabancıladı anlamadım sabaha kadar ağladı sinirlerim tepeme çıktı bebekle tatile çıkan aklıma saya saya bitiremedim ama annem bakınca bugün dinlendim annem denizden sonra getirdi yıkamış uyutmuş sen keyfine bak dedi Allah razı olsun bu annelerden iyiki varlar

Bendede var bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Eşimle annemden başka tabi evet kızım dun ateşliydi şukur duştu ya kurban olurum ben ona pek masumdu durgundu kendi kendine yerde oynarken uyudu iki kere
O çok kötüymüş ya kayınvaliden falan ben bakıyım demez mi benim eşim bişey olsa anneme bırakalım der hemen saolsun iyi bakarda annemede bırakırız onada hatta teyzem yakın ona bile bıraktığım oluyo benim evde daralıyorum ben hep bebekle

O çok kötüymüş ya kayınvaliden falan ben bakıyım demez mi benim eşim bişey olsa anneme bırakalım der hemen saolsun iyi bakarda annemede bırakırız onada hatta teyzem yakın ona bile bıraktığım oluyo benim evde daralıyorum ben hep bebekle
Aaa yok desede ona bırakmam ben 11 yaşında görümcem var onun gibi olur huyu diye korkutuyorum onun gibi yaparlarsa vay halime

Hayırlısı olsun canım sevindim emin ol kurtaj olsaydın daha çok uzulurdun oğlun abi oluyor işte belki zorlanırsın ama ilerde rahat edersin
İnşallah canım. Annemde kayınvalidemde sağolsunlar çok destek oldular inşallah iyi olacak

Kızlar ben geldim. Allaha şükür iyiymiş bebeğimiz duyduk kalp atışlarını :))
canımm gözün aydıın :) Allah daha daha iyi etsin sizi.mutlu bi haber bende sevindimm çok:KK49:
canım benim, benim annecimde saolsun yorulur belki ama yapar.ama ben izin vermiyorum işte.yani şuana kadar kimseye bırakmadım uzun süreli yada kısa süreli.daha dgrusu bırakamıyorum.ayrılamıyorum resmen.bi bugun annem çarşıdan bişi rica etti, bende bebkle gidiyim dedim,baktım bi üzüldü bıraktım öyle gittim.ama koştura kştura tabiki.anormal bi durummu bilniyoeum, benden iyi kimse bakamaz gibi düşünüyorum :)) gerçi ben halimden memnunum.ama etrafımdakiler özellikle kocam biraz bebeğimizin merkeze oturdugunu söylüyo.kıskanıyomu neo_O
o ateş çok feciii yaa.insanın kalbi gerçekten parçalanıyo o haline yavrusunun.Allah saklasın herkesi.geçen denize gittikten sonrada ödüm koptu ateş olcak diyee:KK16:

canımm gözün aydıın :) Allah daha daha iyi etsin sizi.mutlu bi haber bende sevindimm çok:KK49:

canım benim, benim annecimde saolsun yorulur belki ama yapar.ama ben izin vermiyorum işte.yani şuana kadar kimseye bırakmadım uzun süreli yada kısa süreli.daha dgrusu bırakamıyorum.ayrılamıyorum resmen.bi bugun annem çarşıdan bişi rica etti, bende bebkle gidiyim dedim,baktım bi üzüldü bıraktım öyle gittim.ama koştura kştura tabiki.anormal bi durummu bilniyoeum, benden iyi kimse bakamaz gibi düşünüyorum :)) gerçi ben halimden memnunum.ama etrafımdakiler özellikle kocam biraz bebeğimizin merkeze oturdugunu söylüyo.kıskanıyomu neo_O

o ateş çok feciii yaa.insanın kalbi gerçekten parçalanıyo o haline yavrusunun.Allah saklasın herkesi.geçen denize gittikten sonrada ödüm koptu ateş olcak diyee:KK16:
Önümüz kış ne yapcaz bilmiyorum sorma ateş kötü ya o eğlensin diye neler yaptım bugün

Sağol canım benim :) bende bebeğime çok düşkünüm ama tam olarak merkeze oturtulmasınada karşıyım açıkçası. Tabii daha çok çok küçükler ama bikaç saat anneme yada kayınvalideme bırakıp eşimle başbaşa bi yemek yemek isterim ne yalan söyleyeyim. Şimdi de bazen 1 saatliğine falan anneme bırakıyorum pazar, market vs için. Emdiği için çok uzun süreli bırakamıyorum. Tabii eşleride ihmal etmemek lazım çünkü eşim beni ihmal etse bigün ilgilenmese benim hemen moralim bozuluyor. İşinden dolayı işteyken hiç bi şekilde konuşma ihtimalimiz yok :( bari evdeyken ilgilensin benimle istiyorum. Kendim böyle düşündüğüm için elimden geldiğince ikisiylede ilgilenmeye çalışıyorum. 7 ay sonrada 3 parçaya bölüneceğim :D

Sağol canım benim :) bende bebeğime çok düşkünüm ama tam olarak merkeze oturtulmasınada karşıyım açıkçası. Tabii daha çok çok küçükler ama bikaç saat anneme yada kayınvalideme bırakıp eşimle başbaşa bi yemek yemek isterim ne yalan söyleyeyim. Şimdi de bazen 1 saatliğine falan anneme bırakıyorum pazar, market vs için. Emdiği için çok uzun süreli bırakamıyorum. Tabii eşleride ihmal etmemek lazım çünkü eşim beni ihmal etse bigün ilgilenmese benim hemen moralim bozuluyor. İşinden dolayı işteyken hiç bi şekilde konuşma ihtimalimiz yok :KK43: bari evdeyken ilgilensin benimle istiyorum. Kendim böyle düşündüğüm için elimden geldiğince ikisiylede ilgilenmeye çalışıyorum. 7 ay sonrada 3 parçaya bölüneceğim :KK70:
canım haklısın bende öyle düşünen biriydim.ya ben eşimle çok güzel ilgilenirdim, o da benle.bu ankaraya geldik bozulduk,geçen bana bursada herşeyi yapıyodun dedi.bişiler oldu adeta 2mize de.yemeklerde özensizim, eşimin ütüsünde ilgisinde de :( sadece bebişimin tüm ihtiyaçlarını karşılıcm diye çabalıyorum.duyguasal olrk çok yıprandım, hala eşimin ilk geldiğimzdeki alakasızlığnı atamadım demkki.bide 12 de gelcek nerdeyse yüzünü gremiurmki aramızda güzelleşşin.ay neyse düzelicek inşallah.hem şimdi uzaktayım kocamı özledim vallaaa

Sağol canım benim :) bende bebeğime çok düşkünüm ama tam olarak merkeze oturtulmasınada karşıyım açıkçası. Tabii daha çok çok küçükler ama bikaç saat anneme yada kayınvalideme bırakıp eşimle başbaşa bi yemek yemek isterim ne yalan söyleyeyim. Şimdi de bazen 1 saatliğine falan anneme bırakıyorum pazar, market vs için. Emdiği için çok uzun süreli bırakamıyorum. Tabii eşleride ihmal etmemek lazım çünkü eşim beni ihmal etse bigün ilgilenmese benim hemen moralim bozuluyor. İşinden dolayı işteyken hiç bi şekilde konuşma ihtimalimiz yok :KK43: bari evdeyken ilgilensin benimle istiyorum. Kendim böyle düşündüğüm için elimden geldiğince ikisiylede ilgilenmeye çalışıyorum. 7 ay sonrada 3 parçaya bölüneceğim :KK70:
hem bu bölünme işi de beceri işiymiş vallaa.anneden kv den yardım istenmeli elbetteki.sende öyle yapatsın canım.benm kv birz yaşı var, kendisi geömiş benden diyo mesela bebrk bakmak:))sennki beceriyosa süper.yoksa gerşeye yetişicem diye tuttrmaj bünyeye zarar.örnekse; beenn :KK70::KK70:

canım haklısın bende öyle düşünen biriydim.ya ben eşimle çok güzel ilgilenirdim, o da benle.bu ankaraya geldik bozulduk,geçen bana bursada herşeyi yapıyodun dedi.bişiler oldu adeta 2mize de.yemeklerde özensizim, eşimin ütüsünde ilgisinde de :KK43: sadece bebişimin tüm ihtiyaçlarını karşılıcm diye çabalıyorum.duyguasal olrk çok yıprandım, hala eşimin ilk geldiğimzdeki alakasızlığnı atamadım demkki.bide 12 de gelcek nerdeyse yüzünü gremiurmki aramızda güzelleşşin.ay neyse düzelicek inşallah.hem şimdi uzaktayım kocamı özledim vallaaa
hem bu bölünme işi de beceri işiymiş vallaa.anneden kv den yardım istenmeli elbetteki.sende öyle yapatsın canım.benm kv birz yaşı var, kendisi geömiş benden diyo mesela bebrk bakmak:))sennki beceriyosa süper.yoksa gerşeye yetişicem diye tuttrmaj bünyeye zarar.örnekse; beenn :KK70::KK70:
Ya çocuk olunca kesinlikle daha zor ama sen eşinede kızmışsın belki ondandır bu tavrın. Siz ankaraya falan mı taşındınız.
Kvmi severdim ama çok değildi, bebekten sonra çok sevmeye başladım çünkü kendisi çok güzel yapıyor bebek bakımını annemden güzel bakıyor :D

Back