• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Slm kızlar. Kızım bütün gece uyumadı hep mızmzdı. Kahaltıyıda mınnacık yaptı. Ateşide var 37,8 hala mızmız. Calpol verdım şimdi Ben uykusuzlıktan gozlerımı açamıyorumya

Slm kızlar. Kızım bütün gece uyumadı hep mızmzdı. Kahaltıyıda mınnacık yaptı. Ateşide var 37,8 hala mızmız. Calpol verdım şimdi Ben uykusuzlıktan gozlerımı açamıyorumya
Canım diş için ateşi çıkmış olabilir. Etrafta salgın var grip bulaşmış olabilir mi? İshal miydi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittik yarın sabah arayacaklar kızımdan kan alabilirlermiş tahlil için damar bulabilirlerse tabi yoksa hastaneye gonderecekmiş ağlıcak kızım ya uzuluyorum 8 kilo260 gram az almış diyor görünüş olarak zayıf bir bebek değil ama az diyor 1 yaşınq kadar 10 kiloyu bulmamız gerekiyor diyor teyzwmin kızını görseler ne derler acaba :D 2 yaşını bitircek bu ayın sonunda 7 buçuk kilo :D

Hayırlısı artık canım inşallah duyarsınız bebişinde iyidir inşallah
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar bugün sağlık ocağına gittik yarın sabah arayacaklar kızımdan kan alabilirlermiş tahlil için damar bulabilirlerse tabi yoksa hastaneye gonderecekmiş ağlıcak kızım ya uzuluyorum 8 kilo260 gram az almış diyor görünüş olarak zayıf bir bebek değil ama az diyor 1 yaşınq kadar 10 kiloyu bulmamız gerekiyor diyor teyzwmin kızını görseler ne derler acaba :KK70: 2 yaşını bitircek bu ayın sonunda 7 buçuk kilo :KK70:
Çok az değil yaa. Boyu kaç canım?

71 cm 2 ayda 600 gram almış
Bu sağlık ocaklarınıda ben anlamıyorum geçen ay oğlum çok zayıf göründü gözüme diye götürdüm. 1.5 ayda 200 gr almıştı. Çok iyi çok iyi hiç üzülne dediler. Herkes kafasına göre konuşuyor sanırım

Bu sağlık ocaklarınıda ben anlamıyorum geçen ay oğlum çok zayıf göründü gözüme diye götürdüm. 1.5 ayda 200 gr almıştı. Çok iyi çok iyi hiç üzülne dediler. Herkes kafasına göre konuşuyor sanırım
Aynen ya bir tuhaflar kızım bugün bir durgun kucağıımı istiyor ama gülmüyor öyle çok az önce uyandı yarım saat uyudu bişeyler yedirmeye çalıştım istemiyor eline elma verdim onu yemeye çalışıyordu yine uyumuş kendi kendine yerde hasta falan mı olacak ya

Aynen ya bir tuhaflar kızım bugün bir durgun kucağıımı istiyor ama gülmüyor öyle çok az önce uyandı yarım saat uyudu bişeyler yedirmeye çalıştım istemiyor eline elma verdim onu yemeye çalışıyordu yine uyumuş kendi kendine yerde hasta falan mı olacak ya
Salgın var canım allah korusun dikkat et. Bençm oğlumda öksürüyor sürekli :(

Kıxımında ateşi düşmedi hala hiçbişeyde yemıyo napıcam bilmıyorumya. Dru aradm yrında dvm ederse getir dedi

Benim kızımında ateşi var ya vücudunda yokta başında var ya nasıl düşürebilirim
Canım duşa falan sok istersen belli ki halsiz biraz kendi kendine sızıp kaldığına göre ateş düşürücün yoksa eczaneler kapanmadan hemen al. Gece daha da yükselmesin

Canım duşa falan sok istersen belli ki halsiz biraz kendi kendine sızıp kaldığına göre ateş düşürücün yoksa eczaneler kapanmadan hemen al. Gece daha da yükselmesin
Var canım calpol var minoset şurup var paranox fitil var verdim şurup bakalım inş.geçer

Back