- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü ne var canım hayırdırKızzzzz çok şey kaçırmışsın nerelerdeydin. Ben buhranlardayım. Kızlar ben hiç iyi değilim yaa off Allahım sen yardım et. Kimseye iyi davranmıyorum çok hırçınlaştım bir an önce salı olaydı![]()
Canım kalp atışını duyamadık ya bebeğin kontrole gideceğim. Şimdiye kadar çoktan duyulmuş olması lazım. Eğer duyulmazsa kürtajSalı günü ne var canım hayırdır
Canım diş için ateşi çıkmış olabilir. Etrafta salgın var grip bulaşmış olabilir mi? İshal miydiSlm kızlar. Kızım bütün gece uyumadı hep mızmzdı. Kahaltıyıda mınnacık yaptı. Ateşide var 37,8 hala mızmız. Calpol verdım şimdi Ben uykusuzlıktan gozlerımı açamıyorumya
Geçmiş olsun canım bir doktora goturseydinSlm kızlar. Kızım bütün gece uyumadı hep mızmzdı. Kahaltıyıda mınnacık yaptı. Ateşide var 37,8 hala mızmız. Calpol verdım şimdi Ben uykusuzlıktan gozlerımı açamıyorumya
Hayırlısı artık canım inşallah duyarsınız bebişinde iyidir inşallahCanım kalp atışını duyamadık ya bebeğin kontrole gideceğim. Şimdiye kadar çoktan duyulmuş olması lazım. Eğer duyulmazsa kürtaj(
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı artık canım inşallah duyarsınız bebişinde iyidir inşallah
Çok az değil yaa. Boyu kaç canım?Kızlar bugün sağlık ocağına gittik yarın sabah arayacaklar kızımdan kan alabilirlermiş tahlil için damar bulabilirlerse tabi yoksa hastaneye gonderecekmiş ağlıcak kızım ya uzuluyorum 8 kilo260 gram az almış diyor görünüş olarak zayıf bir bebek değil ama az diyor 1 yaşınq kadar 10 kiloyu bulmamız gerekiyor diyor teyzwmin kızını görseler ne derler acaba2 yaşını bitircek bu ayın sonunda 7 buçuk kilo
![]()
71 cm 2 ayda 600 gram almışİnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Çok az değil yaa. Boyu kaç canım?
Bu sağlık ocaklarınıda ben anlamıyorum geçen ay oğlum çok zayıf göründü gözüme diye götürdüm. 1.5 ayda 200 gr almıştı. Çok iyi çok iyi hiç üzülne dediler. Herkes kafasına göre konuşuyor sanırım71 cm 2 ayda 600 gram almış
Aynen ya bir tuhaflar kızım bugün bir durgun kucağıımı istiyor ama gülmüyor öyle çok az önce uyandı yarım saat uyudu bişeyler yedirmeye çalıştım istemiyor eline elma verdim onu yemeye çalışıyordu yine uyumuş kendi kendine yerde hasta falan mı olacak yaBu sağlık ocaklarınıda ben anlamıyorum geçen ay oğlum çok zayıf göründü gözüme diye götürdüm. 1.5 ayda 200 gr almıştı. Çok iyi çok iyi hiç üzülne dediler. Herkes kafasına göre konuşuyor sanırım
Salgın var canım allah korusun dikkat et. Bençm oğlumda öksürüyor sürekliAynen ya bir tuhaflar kızım bugün bir durgun kucağıımı istiyor ama gülmüyor öyle çok az önce uyandı yarım saat uyudu bişeyler yedirmeye çalıştım istemiyor eline elma verdim onu yemeye çalışıyordu yine uyumuş kendi kendine yerde hasta falan mı olacak ya
Kız uyuya kaldı demiştim ya uyandı çorba yedirdim çamaşır asmaya gittim geldim yerde elinde elmayla oynuyordu yine uyumuşSalgın var canım allah korusun dikkat et. Bençm oğlumda öksürüyor sürekli![]()
Paranox fitil dene canım bideKıxımında ateşi düşmedi hala hiçbişeyde yemıyo napıcam bilmıyorumya. Dru aradm yrında dvm ederse getir dedi
Canım duşa falan sok istersen belli ki halsiz biraz kendi kendine sızıp kaldığına göre ateş düşürücün yoksa eczaneler kapanmadan hemen al. Gece daha da yükselmesinBenim kızımında ateşi var ya vücudunda yokta başında var ya nasıl düşürebilirim
Var canım calpol var minoset şurup var paranox fitil var verdim şurup bakalım inş.geçerCanım duşa falan sok istersen belli ki halsiz biraz kendi kendine sızıp kaldığına göre ateş düşürücün yoksa eczaneler kapanmadan hemen al. Gece daha da yükselmesin
İnşallah canım. Allah şifasını versin minnakınVar canım calpol var minoset şurup var paranox fitil var verdim şurup bakalım inş.geçer
Amin canım yatarken fitil vercem bideİnşallah canım. Allah şifasını versin minnakın