• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Kesınlıkle katılıyorum cnm. Benm kızım gündüz ayakta sallamayla uyurdu oda yarım saat zor uyurdu.gecede beşikte sallayarak yada emerek uyuyo. Ayakta sallamayı evımızın taşınma zamanında ablamda kaldm üç gün. Orda hiç yagımda sallamadm emzırdım uykuya az daldı sonra beliğine koydm az salladm uyudu ve en az bır saat uyumaya başladı ozamandan beri ayakta sallamayı bıraktm. Uykusu gelınce emıyo kucagmda uyumazsa beşige koyyorum mecbur sallıyorum. Bu sallama olayınada enerjım oldugunda cozum bulcam inş.
Aynen canım 40 gün falan oldu evimize geleli daha hiç çarşafta sallamadım. 2-3 gün zor oluyor çok ağlıyorlar ama mecbur uyum sağlıyorlar. Benim 2.bebeğin henüz kalp atışı var mı yok mu bilmiyoruz bu hafta belli olacak. O yüzdende çok ilgilenemiyorum oğlumla bi enerji toplayabilsem güzelce uyutacağım bir de dişi çıksın diye de bekliyorum ben. Diş huzursuzluğunu da bi atsın üzerinden

Haklısınız kızlar yanlış anlaşılmak istemem ama hem net üzerinden olması sadece telefonla konuşcaksın yani 750 lira çok geldi

Ben de yanlış anlasilmak istemem.ben uyku egitimini arastirirken soru sorabilecegim bunu yasamis birilerini cok aradım forumda ama bulamadim sirf bubyuzden yazdim belki birine faydam dokunur diye. Bu egitimi isteyen tabiki kendi de verebilir benim cesaretim yoktu ama gece bile emip uyumayinca sallanmak istemeye baslayinca ve bu uyanmalar gecede dört bes keZ olunca destek almaya karar verdik. Bizim uyguladigimiz metodu oldukca ayrintili anlatan Iyi uykular tatli ruyalar adli kitabi tavsiye ederim d&r da bulunuyor 12 tl filan fiyati en azindan evde denemek isteyenlere fikir olur. Ben calismaya basladigim icin uykusuzluğa çözüm bulmak zorundaydim ve su an bebegi olacak yada olan çevremdeki herkese bu eğitimden bahsediyorum çünkü cok bu surec beni cok yipratmisti özellikle son iki ay sıcakta gündüz kanepeye yapisiyordum resmen çünkü sallamayi bıraktığım an uyaniyordu.
Dilerim herkesin uykulari en kisa zamanda düzene girer. ..

Kızlar uyku eğitimi ile alakalı bende fikirlerimi söylemek istiyorum. Zaten şu an 2. Bebek yoldayken 750 lira vermem de veremem de. Çocuk bakmak sabır isteyen bir iş bunda hepimiz hemfikiriz zaten. Örneğin benim oğlumun hiç bi gecesi bi gecesini tutmuyor. Bi gece sabaha kadar deliksiz uyuyabiliyorken başka bi gece yarım saatte bir ağlayarak uyanabiliyor. Ya da bir gece emerken kendi kendine uyuyakalıyorken başka bir gece ayağımda sallamaktan ayaklarım uyuşuyor. Çocuk zaten deliksiz uyuyabiliyor. Bu şekilde problem çıkardığına göre bence bi derdi var. Ya karnı aç ya bi yeri ağrıyor yada sallanmak istemiyor vs. Vs. Açukcası ben bunun uyku eğitimiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ki en ufak bi rahatsızlık ya da hava değişimi gibi durumlarda uyku eğitiminin sonu hüsran olur diye düşünüyorum yani bence kalıcı olmaz. Geçen ay 10 gün evimizde değildik. O 10 gün boyınca oğlumun her uykusunda en az yarım saat çarşafla salladık işkence gibiydi bizim için. Evimize döndüğümüzde artık bu işin böyle yürümeyeceğinin farkındaydık ve sadece 2 günde çarşafla sallamayı unutturdum. Hiç bi şekilde sallamadım sadece emzirdim. Yatağa yatırdım kendimde yanına yattım ağlasada zırlasada ilgilenmedim ama hep yanındaydım. 3.gün ayaklarıma koyup 2 kere salladığım an uykuya dalmıştı. Şu an ayakta sallanmayada bağışıklık kazandı. Onu da unuttırmaya çalışacağımda malumunuz bi 10 gündür çok çok halsizim
kızlar uyku wğitimiyle ilgili baya bişey kaçırmışım ben sanırım.ama ondan ziyade sen hamilemisin cNım ya.o dikkatimi çekti.ay balla bilmiyodummmm

kızlar uyku wğitimiyle ilgili baya bişey kaçırmışım ben sanırım.ama ondan ziyade sen hamilemisin cNım ya.o dikkatimi çekti.ay balla bilmiyodummmm
Kızzzzz çok şey kaçırmışsın nerelerdeydin. Ben buhranlardayım. Kızlar ben hiç iyi değilim yaa off Allahım sen yardım et. Kimseye iyi davranmıyorum çok hırçınlaştım bir an önce salı olaydı :KK43:

Ben de yanlış anlasilmak istemem.ben uyku egitimini arastirirken soru sorabilecegim bunu yasamis birilerini cok aradım forumda ama bulamadim sirf bubyuzden yazdim belki birine faydam dokunur diye. Bu egitimi isteyen tabiki kendi de verebilir benim cesaretim yoktu ama gece bile emip uyumayinca sallanmak istemeye baslayinca ve bu uyanmalar gecede dört bes keZ olunca destek almaya karar verdik. Bizim uyguladigimiz metodu oldukca ayrintili anlatan Iyi uykular tatli ruyalar adli kitabi tavsiye ederim d&r da bulunuyor 12 tl filan fiyati en azindan evde denemek isteyenlere fikir olur. Ben calismaya basladigim icin uykusuzluğa çözüm bulmak zorundaydim ve su an bebegi olacak yada olan çevremdeki herkese bu eğitimden bahsediyorum çünkü cok bu surec beni cok yipratmisti özellikle son iki ay sıcakta gündüz kanepeye yapisiyordum resmen çünkü sallamayi bıraktığım an uyaniyordu.
Dilerim herkesin uykulari en kisa zamanda düzene girer. ..
Canım çok saol bilgilerin için aslında ben düşünüyodum ama parası çok geldi tek maaşa düştük ben evde kendim bakıyorum ücretsiz izin aldım eşime söyledim istersen ayarlarız para dedi ama sonradan kıyamadım gece sürekli uyanıyoruz ama öyle böyle büyütecez inş bigün deneriz dediğin yöntemi çok saol

Kızzzzz çok şey kaçırmışsın nerelerdeydin. Ben buhranlardayım. Kızlar ben hiç iyi değilim yaa off Allahım sen yardım et. Kimseye iyi davranmıyorum çok hırçınlaştım bir an önce salı olaydı :KK43:
Haklısın daha yeni hamilelikten çıktın çok zor bebek bakımıyla ilgilenip yeniden hamile olmak tabiki ilk hamileliğimize benzemez ama sinirlenip oğluşunu üzme biz onları nası zor bekledik özellkle ikimiz düşünsene ve eşin yardımcı oluyomuş benimki olmuyo:(bide titiz dün mutfakta bardaklar makineye dizilecek kaldı buraların hali ne diyo e sen diziver dedim ben niye diziyim 9 lara 10 lara kadar işteydim diyo bu mantıkta eşim ve çocuk durmayınca al bu mızmz yapıyo sen bi uyut diyo hemen daralıyo beni düşün bide

Haklısın daha yeni hamilelikten çıktın çok zor bebek bakımıyla ilgilenip yeniden hamile olmak tabiki ilk hamileliğimize benzemez ama sinirlenip oğluşunu üzme biz onları nası zor bekledik özellkle ikimiz düşünsene ve eşin yardımcı oluyomuş benimki olmuyo:KK43:bide titiz dün mutfakta bardaklar makineye dizilecek kaldı buraların hali ne diyo e sen diziver dedim ben niye diziyim 9 lara 10 lara kadar işteydim diyo bu mantıkta eşim ve çocuk durmayınca al bu mızmz yapıyo sen bi uyut diyo hemen daralıyo beni düşün bide
Ya haklısın canım çok doğru söylüyorsun bu arada eşine gıcık oldum afedersin o ne demekmiş öyle. Oğluşuma kızmıyorum da eşime bağırıyorum bugün anneme bağırdım hemde misafir vardı :( eşimde beni uyardı. Sonradan da sen haklısın ama sinirini annenden çıkarıyorsun benden çıkarıyorsun ayıp bu yaptığın dedi :( off dertleşicek kimsem yok çok yalnız hissediyorum işte

Ya haklısın canım çok doğru söylüyorsun bu arada eşine gıcık oldum afedersin o ne demekmiş öyle. Oğluşuma kızmıyorum da eşime bağırıyorum bugün anneme bağırdım hemde misafir vardı :KK43: eşimde beni uyardı. Sonradan da sen haklısın ama sinirini annenden çıkarıyorsun benden çıkarıyorsun ayıp bu yaptığın dedi :KK43: off dertleşicek kimsem yok çok yalnız hissediyorum işte
Benimki çok fena aslında kibarca söylüyo şakaymış gibi ama söylüyo yani sanki biz akşama kadar yatıyoz evde sen kal bigün bak oğlana ben çalışırım rolleri değiştirelim arkana bakmadan kaçarsın bu evden bende yoruluyorum 24 saat tepemde bi çocuk ve sen temzlikten bahsediyosun dedim yani bide pis biride değilim evim düzenli yani bende uyuz oldum sırf o istyo diye erkenden yaptık Allahımda nasip etti o ayrı ama hiç umrunda değil aslında ilgileniyo ama sıkıntıya gelemiyo mesela hafta sonu tatil biraz ben bakarım sen uyu dediğini hatırlamıyorum

Benimki çok fena aslında kibarca söylüyo şakaymış gibi ama söylüyo yani sanki biz akşama kadar yatıyoz evde sen kal bigün bak oğlana ben çalışırım rolleri değiştirelim arkana bakmadan kaçarsın bu evden bende yoruluyorum 24 saat tepemde bi çocuk ve sen temzlikten bahsediyosun dedim yani bide pis biride değilim evim düzenli yani bende uyuz oldum sırf o istyo diye erkenden yaptık Allahımda nasip etti o ayrı ama hiç umrunda değil aslında ilgileniyo ama sıkıntıya gelemiyo mesela hafta sonu tatil biraz ben bakarım sen uyu dediğini hatırlamıyorum
Bencillik yapıyor işte. Aman erkek milleti işte onlara göre temizlik yemek çocuk önemli işler değil ki. Dışarda çalışsak belki bu kadar yorulmayız. Hem bedenen hem ruhen yoruluyor insan çocuk olunca. Hele bi de ağlamasını susturamazsam :( eşinin yaşı küçük mü canım. Benim görümcem eşim için geç baba oldu ondan böyle davranıyor diyor. Çünkü onların ailesinde herkes erkenden evlenmiş erkenden çocuk sahibi olmuş

Bencillik yapıyor işte. Aman erkek milleti işte onlara göre temizlik yemek çocuk önemli işler değil ki. Dışarda çalışsak belki bu kadar yorulmayız. Hem bedenen hem ruhen yoruluyor insan çocuk olunca. Hele bi de ağlamasını susturamazsam :KK43: eşinin yaşı küçük mü canım. Benim görümcem eşim için geç baba oldu ondan böyle davranıyor diyor. Çünkü onların ailesinde herkes erkenden evlenmiş erkenden çocuk sahibi olmuş
Yok kızz ne küçüğü 29 yaşında bende daha yeni 24 e girdim seninki maşallah aman yardım etsinde yeter o yüzden ben kendi adıma ikinciden korkuyorum

Yok kızz ne küçüğü 29 yaşında bende daha yeni 24 e girdim seninki maşallah aman yardım etsinde yeter o yüzden ben kendi adıma ikinciden korkuyorum
Yaşıda varmış yani küçük değil. Ayy ikinci deme bana :D çıldırıcak gibi oluyorum. Benim eşim çok istiyordu ama oğlumdan sonra yok yok çok erken diyordu ama kader işte :) bende 25im eşimde 30. Sanırım eşin anadan babadan nasıl gördüyse öyle devam ediyor. Bazı erkekler öyle ne yazık ki yapıları öyle demek ki. Benimde kayınvalidem bozuluyor oğlu çocuğa baktığı için tövbe yarabbim :) sen ne zamana kadar evdesin. İş bölümü yapmaya çalışın

Ya haklısın canım çok doğru söylüyorsun bu arada eşine gıcık oldum afedersin o ne demekmiş öyle. Oğluşuma kızmıyorum da eşime bağırıyorum bugün anneme bağırdım hemde misafir vardı :KK43: eşimde beni uyardı. Sonradan da sen haklısın ama sinirini annenden çıkarıyorsun benden çıkarıyorsun ayıp bu yaptığın dedi :KK43: off dertleşicek kimsem yok çok yalnız hissediyorum işte
canımmmm hayırlı olsun.yeni ozaman demi, şunu şurası kaç gündür yokum ki.kız biz varız işte sana destek oluruz.Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah.eşlerimize de anlayış tabiki.yardımcı olsunlar bizlere.bu arada cancafızlarım uyku eğitimiyle ilgili nette baya uygulanabilir programlar var.kararlı olmak şartıyla bebeğimizi her türlü düzene alıştırabiliriz.veee tabiki sabırrrr artı çok enerji lazım..sonuçta gerçekten alışkanlık üzerine.ya kızlar bu bebişlerin kaçta uyanmaları gerekiyo sizce.netteki yemek saatlerinde kahvaltıyı 6 yazan var resmen.siz ne dersiniz

banimki de biraz srnnkine benziyo heralde canım ya.bana rskiden yardımcı olurdu ama şuara işleri çooook yoğn cidden.bişi diyemem ama bana da bikere yok şurası dagınık balkon pis gibi bi konuştu.açtım agzımı yumdum gözümü.çok üzülüyorum aslında bakma bagrdgma.herşeyden önce anlayışlı ve ilgili kocalara ihtiyacımız var.bide fazla fazla sabırlara tabi.bende oğlumu inşallah karısına yardım etmekte üşenmemesi gereken bi tip olarak yetiştiricem.gelinim topa tutmasın sonraaa :KK48:

canımmmm hayırlı olsun.yeni ozaman demi, şunu şurası kaç gündür yokum ki.kız biz varız işte sana destek oluruz.Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah.eşlerimize de anlayış tabiki.yardımcı olsunlar bizlere.bu arada cancafızlarım uyku eğitimiyle ilgili nette baya uygulanabilir programlar var.kararlı olmak şartıyla bebeğimizi her türlü düzene alıştırabiliriz.veee tabiki sabırrrr artı çok enerji lazım..sonuçta gerçekten alışkanlık üzerine.ya kızlar bu bebişlerin kaçta uyanmaları gerekiyo sizce.netteki yemek saatlerinde kahvaltıyı 6 yazan var resmen.siz ne dersiniz
Evet canım yeni öğrendim aslında bebecik baya büyümüş ben farkedememişim adetim düzensiz olduğundan :( doktora gittim kalp atışını duyamadık :( tekrar gideceğim dua et bizim için hakkımızda hayırlısı olsun

Evet canım yeni öğrendim aslında bebecik baya büyümüş ben farkedememişim adetim düzensiz olduğundan :KK43: doktora gittim kalp atışını duyamadık :KK43: tekrar gideceğim dua et bizim için hakkımızda hayırlısı olsun
bak sen bıcırıga belli etmemiş kendisini hiçç.canım benim, Allah en hayırslısını versin verdigine de razı etsin bizleri.,dualarım sizinle ;) ne kadar büyümüş peki bıcırık.dr a ne zaman gidiyosun merk ettm

bak sen bıcırıga belli etmemiş kendisini hiçç.canım benim, Allah en hayırslısını versin verdigine de razı etsin bizleri.,dualarım sizinle :KK66: ne kadar büyümüş peki bıcırık.dr a ne zaman gidiyosun merk ettm
Bugün 8 hafta 5 günlük olduk canım. Geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu. Yarında doktora gideceğim :)

Slm kızlar. Kızım bütün gece uyumadı hep mızmzdı. Kahaltıyıda mınnacık yaptı. Ateşide var 37,8 hala mızmız. Calpol verdım şimdi Ben uykusuzlıktan gozlerımı açamıyorumya

Back