- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
cnm zaten progestan icerikli fitil kullanıyorum istirat et dedi oyle iste
Allahın izniyle bişey olmaz canım benim dikkat et dinlen cok gecmiş olsun datlımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm zaten progestan icerikli fitil kullanıyorum istirat et dedi oyle iste
Evet canim ikizler :)
ayy çok tatlı yaaa
ilk cocuguma hamileyken çok istemiştim ikiz olsun diye.
ama çocuk bakmak çok zormuş.bazen iyiki ikiz olmadı diyorum.senin ilk mi canım.
birde hemen belli oldumu ikiz olduğu.yani iki kesimi gordunuz nasıl öğrendin..çok soru sordum kusura bakma
Bende ikiz olsun istiyodum duyunca bocaladim ama Allahin bize bi lütfu dedim...benim tüp bebek canim iki embriyo transfer edildi...iki kese göründü sabahta kalp atislari için gidicem inş duyulur ikisininde kalp atislari
mrb canım.ikizlerin ne zman belli oldu.bende çok istiyodum ikiz.ailedede varmış.ama doktor ultrasonla baktı olsaydı görürdü dimi? 15 20 günlükmüş daha.
inşallah canım inşallah duyarsin
Allah yardimcin olsun
Bende ikiz olsun istiyodum duyunca bocaladim ama Allahin bize bi lütfu dedim...benim tüp bebek canim iki embriyo transfer edildi...iki kese göründü sabahta kalp atislari için gidicem inş duyulur ikisininde kalp atislari
5+6 yım bugün ilk kez Çok kötü mide bulantısı ile uyandım kahvaltıda bir şey yiyemedim bi lokma aldım yutamadan çıkarttım
eşim tuzlu kraker aldı o bile yağlı geldi çok zormuş böyle inşallah bir an evvel geçer bu...bulantı yaşayan arkadaşlar tavsiyeniz var mı???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5.haftadan beri çekiyorum. Leblebi, çubuk, erik..Hepsini denedim. Erik yerken brz rahatlatıyo gibi oluyo. Arkası yine aynı...Mlsf çaresi yok..Dr.una danış, şanslıysan bulantı ilaçlarından işine yarayan çıkar...
kızlar benim gibi balıktan tiksineniniz var mı ? görmeye tahammülüm yok canım hep ekşi şeyler istiyor sütü de artık severek içmiyorum of of of en yararlı şeylerden tiksindim eşim de yemen gerek deyip dün bana balık yaptı gece resmen midem taş gibi şişti çünkü yerken midem kalkarak yedim
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta yoğunluktan foruma pek giremedim; belki kanama tecrübesi paylaşan olmuştur diye soruyorum; benim kanamam çok arttı birazdan doktora gidiyorum. Bunu yaşayıp da sonradan kurtulan var mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benim gibi balıktan tiksineniniz var mı ? görmeye tahammülüm yok canım hep ekşi şeyler istiyor sütü de artık severek içmiyorum of of of en yararlı şeylerden tiksindim eşim de yemen gerek deyip dün bana balık yaptı gece resmen midem taş gibi şişti çünkü yerken midem kalkarak yedim
Canım bende göbek bir büyüyor bir kayboluyor ama belim kalınlaştı toto biraz büyüdü allah sonumuzu hayır etsin evet bana da kıyafetlerim dar geliyor
mrb canım.ikizlerin ne zman belli oldu.bende çok istiyodum ikiz.ailedede varmış.ama doktor ultrasonla baktı olsaydı görürdü dimi? 15 20 günlükmüş daha.