ben aslen gaziantepliyim. burda hiç bir yer bilmiyorum... ama andevanın vaktiyle tüm yemekhanelerine ben bakıyordum. 2 sene oldu sanırım hiç o doktora gitmedim ama birkaçına gitmişliğim var ama pek memnun kalmadıydım. topçular zaten doğum hastanesi olarak bilinir. ama emin olamıyorum. ben tüp bebek yaptırdığım için vitale ye gittim. haftaya salı doktoruma gideceğim oda maşallah hiç reklam sevmiyor kaç kere sordum sonra kimle devam edeyim diye için nerde rahat edecekse diyor
evimde kızılarıkta burda her zaman şelale tıp merkezine gidiyorum hep boş doktorlar yaşlı ve ilgili dişçiye bile oraya gittim ama doğumda nasıl bilmiyorum. :44:
peki bu defa normal denemek istemez misiniz?
canım ben isterim dr.gidicem bakalım ne diyecek, bugün kızımın ilk yaş günü, yeni doğum yaptım sayılır eğer uygun görülürse isterim tabii
arkadaşlar merhaba,
ben de aranıza dahil oldum, ilk hamileliğim o yüzden epeyce acemi sorularım olabilir :) sat 24 şubat, 1 hafta gecikince doktora gittim, 5 haftalıktır, belki görürüz ultrasonda dedi baktı ama göremedi. kan testi istedi değer 554,9 çıktı, doktor gebesin 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi... sizce normal mi? bi arkadaşım benim 5. haftada değerim 4000lerde çıkmıştı dedi.. bu 4000 olayı ve ultrasonda da görülmeyince içime bi evham çöktü
arkadaşlar merhaba,
ben de aranıza dahil oldum, ilk hamileliğim o yüzden epeyce acemi sorularım olabilir :) sat 24 şubat, 1 hafta gecikince doktora gittim, 5 haftalıktır, belki görürüz ultrasonda dedi baktı ama göremedi. kan testi istedi değer 554,9 çıktı, doktor gebesin 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi... sizce normal mi? bi arkadaşım benim 5. haftada değerim 4000lerde çıkmıştı dedi.. bu 4000 olayı ve ultrasonda da görülmeyince içime bi evham çöktü
2014 Aralık Anneleri Listemiz
[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Doğum Sayısı[/td]
[td]Sat[/td]
[td]Beklenen Doğum Tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Spirochet(Eda)[/td]
[td]32[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]1[/td]
[td]23 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ycl2012[/td]
[td]25[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]2[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Babylove[/td]
[td]30[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]25 Şubat[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Miraciye[/td]
[td]28[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]2[/td]
[td]27 Şubat[/td]
[td]4 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esr06[/td]
[td]36[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]28 Şubat[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Trilaylom[/td]
[td]32[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savha[/td]
[td]30[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]2[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazel90[/td]
[td]24[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zahter (Burcu)[/td]
[td]27[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayrolsun[/td]
[td]32[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minok (Mihrimah)[/td]
[td]?[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]1[/td]
[td]6 Mart[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[/tr]
[/table]
liste çok güzel olmuş
ama listeden beni çıkarman gerekicek kimyasal gebelikmiş çıldırıcam ya kandaki değer düşmeye başladı 32 şimdide 10 1 saat önce aldım sonucu çok üzgünüm ya delibi 4 gündür hamileyim diye dolaşıyordum ortada rabbim inş. kucaklarınıza almayı nasip eder dualarım hep sizinle hayırlı bir hamilelik geçirmeniz dileği ile sağlıcakla kalın bebişlerinize de iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inş. hoşçakalın..
hayırlısı olsun arkadaşım, vakti saati gelince hayırlısı ile alırsın bebeğini inşallah
kanda yüksek değerlerin çıkmayabilir panik yapma sonuçta yüksek bir rakam senin değerinde ve gün geçtikçe katlanacak... tam görmek istemiş olabilir doktorun bana da değerlerin yüksek dediği halde 8 nisana randevu verdi tam görelim diye... 4000 yüksek bir değer belki ikizde olabilir arkadaşınınki...
Canim evham yapma herkesin degeri ayni oranda yukselecek diye bi kaide yok. Bu kadar ayrinti düşünme daha onunde sekiz ayin var incik cincik kahrokursun . Allahin izniyle hepimiz alicaz yavrularımizi kucagimiza
liste çok güzel olmuş
ama listeden beni çıkarman gerekicek kimyasal gebelikmiş çıldırıcam ya kandaki değer düşmeye başladı 32 şimdide 10 1 saat önce aldım sonucu çok üzgünüm ya delibi 4 gündür hamileyim diye dolaşıyordum ortada rabbim inş. kucaklarınıza almayı nasip eder dualarım hep sizinle hayırlı bir hamilelik geçirmeniz dileği ile sağlıcakla kalın bebişlerinize de iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inş. hoşçakalın..
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, bakalım beklemekten baska yapacak bir şeyimiz yok...
hanimlar, karin bolgenizde bir de kasiklarinizdan bacaklariniza vuran agrilariniz oluyor mu?
liste çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?