- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
ay bende tam onu yazmıştım.... benim çok ağır kasık karın hatta mide ağrım var dik duramayacak derece adet sancısının baya güçlüsü ama şimdi azaldı sadece sırt bel ağrısı kasıklarda nadiren bıçak saplaması gibi ağrı var...
bacaklarıma vuramıyor çünkü ayakta durduğum yok iş yerinde hep oturuyorum...
hanimlar, karin bolgenizde bir de kasiklarinizdan bacaklariniza vuran agrilariniz oluyor mu?
2014 Aralık Anneleri Listemiz
[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Doğum Sayısı[/td]
[td]Sat[/td]
[td]Beklenen Doğum Tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Spirochet(Eda)[/td]
[td]32[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]1[/td]
[td]23 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ycl2012[/td]
[td]25[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]2[/td]
[td]24 Şubat[/td]
[td]1 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Babylove[/td]
[td]30[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]25 Şubat[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Miraciye[/td]
[td]28[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]2[/td]
[td]27 Şubat[/td]
[td]4 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esr06[/td]
[td]36[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]28 Şubat[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Trilaylom[/td]
[td]32[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savha[/td]
[td]30[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]2[/td]
[td]1 Mart[/td]
[td]6 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazel90[/td]
[td]24[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zahter (Burcu)[/td]
[td]27[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]2 Mart[/td]
[td]7 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayrolsun[/td]
[td]32[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]5 Mart[/td]
[td]10 Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minok (Mihrimah)[/td]
[td]?[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]1[/td]
[td]6 Mart[/td]
[td]11 Aralık[/td]
[/tr]
[/table]
Merhaba,
Dün tamamen tesadüf eseri, idrar yolu enf.im için film çektirmeden önce içgüdüsel olarak test almamla hamile old.mu öğrendim...Daha sonra kan testi yaptırdım sonuç: 367 ve adet tarihimden 1gün önceydi.
Hala emin değilim. Beklemiyorduk, iyi korunduğumuza emindik, şoka uğradık...Dr haftaya keseye bakalım dedi. Onu görmeden emin olamıcam sanırım.
Hayırlısı olsun diyorum. Darısı isteyenlere olsun. Bu ikinci bebeğim olacak nasipse.
canım keseyi gördünüz mü? ve karından mı görüldü? gördüğünüzde sat tan kaç gün geçmişti.
Kizlar guncellemeleri birara yapicam, simdi telden giriyorum. Aramiza yeni katianlarda bilgilerini yazarlarsa eklerim. Bu arada sizin bu kasiklardaki agri tek taraflimi benim ilk basta sagdaydi simdi hem sag hem sol tarafim da kramp girercesine agri oluyor normalmi bu?
liste çok güzel olmuş
ama listeden beni çıkarman gerekicek kimyasal gebelikmiş çıldırıcam ya kandaki değer düşmeye başladı 32 şimdide 10 1 saat önce aldım sonucu çok üzgünüm ya delibi 4 gündür hamileyim diye dolaşıyordum ortada rabbim inş. kucaklarınıza almayı nasip eder dualarım hep sizinle hayırlı bir hamilelik geçirmeniz dileği ile sağlıcakla kalın bebişlerinize de iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inş. hoşçakalın..
kızlar ben de kasık ağrısı yok ama benm ilki sezeryandı ve o bölgem ağrıyor bir de tabi bel v e sırt ağrısı çok oluyor mide bulantm daha başlamadı bebek anneden beslenmeye başlayınca oluyormuş doktor öyle söyledi sadece midem kazınıyor kendimi mutfakta buluyorum ..
canım aslında erken diye düşünüyordum ama bugün dayanamayıp gittim dr a 5. haftam bugün bitti ve keseyi gördük ama henüz kalp atışları duyulmuyor 21 nisana gün verdi hayırlısıyla inşaallah .... he unutmuşum evet karından baktı alttan bakmak sakıncalı zaten düşük olbliyor.
ya kizlar lütfen akil verin bana pazartesi dr a gitcem kese icin ama dr alttan bakiyo teklikesi varmi yokmu tecrübeli arkadaslar yazarlarsa sevnirim .. bu yüzden bu hafta gitmedim dr a erteledim bebek varsada büyüsün die bekledim birazcik daha .. eger alttan bakmak düsük tehlikesi yaratiyosa nie bakiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?