Kalcam biraz korkutuyor beni yatakta donemiyorum yuruyemiyorum şimdiden boyleysem dokuz ay sonra nasil olurum bilmem...benim vücudum uç kati harciyo :)
valla allah kolaylık verısn kocalarımıza annelerımıze daha ılk gunlerden agrı bulantı derken bıkıcaklar valla:) ınssallah hepımızı sorunsuz guzel bı hamılelık gecırırız rabbım günleri hemencecik hızlıca gecırsın lutfennn..dualarımızı unutmayalım arkadaslar
gitmedim pomak daha esim yarın dedi gidelim . şimdi onu arıyorum diyecem işin yoksa gel gidelim merak da kaldım
Yok canim duymadim. 25 mm olsun kesemiz kalp atisini duyariz dedi doktorum.
3 mayista gidicem. Inşallah duyariz.
Kızlar bir çoğunuz vitamin alıyorsunuz ben 5+4 üm bugün dr bana vermedi vitamin fln? Sadece gebelikten 2 ay önce folikasit başlamıştı ona devam dedi kafam karıştı:what::what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu kadar sıkmayın kendinizi ya illa bi belirti olması gerekmiyo. ben bi belirti aramıyorum çünkü hep rahatsızım:'( şu an midem çok fena ağrısından ölüyorum. bi soda içtîm kar etmedi. ne yapsam iyi gelir??? uyuyamicam yksa..
gozdem naptin cnm duydun mu kalp sesini?
Kizlar ayrintili kan testi yapildi mi size ozellikle kalp atisi duyanlar?
Demirdi vitamindi Toxoplazma vs.. bakiliyor kandan.
Benim doktor kalp atisindan sonra yapicaz kan testlerini dedi.
Kızlar bir çoğunuz vitamin alıyorsunuz ben 5+4 üm bugün dr bana vermedi vitamin fln? Sadece gebelikten 2 ay önce folikasit başlamıştı ona devam dedi kafam karıştı:what::what:
yok canım ya eşim cumartesi gidelim dedi tam 6 haftalık olsun dedi . dün hastaneyi aradım doktorumun randevuları dolu kaldıkmı ortadaherşeyin hayırlısı dedik . daha 1 hafta daha bekleyelim karından duyalım dedik herseferin de alttan olmuyo yaaa endişe ediyorum zarar vermesinden . 7 haftamda gideceğim inşallah. sen naptın ne düşünüyon ne zaman gitcen:18::18::18:
canım bana da vermedi vitamin dert etme, sağlıklı beslen vitaminlerini yiyeceklerden al, en önemlisi o. ben folbiol kullanıyordum şimdi onu değiştirdi. daha kompleks bişey yazdı. içinde folik asit, demir, omega3 varmış.
kizlar acil bi sorum var. lütfen cevap verin. 5-6 haftalıkken yolculuğa cikma konusunda fikri olan var mi? doktoru bisey söyleyen? biz su an yola ciktik, 7 saat sürecek araba yolculuğu. bisey olur mu acaba, dun doktor bisey demedi ama
kizlar acil bi sorum var. lütfen cevap verin. 5-6 haftalıkken yolculuğa cikma konusunda fikri olan var mi? doktoru bisey söyleyen? biz su an yola ciktik, 7 saat sürecek araba yolculuğu. bisey olur mu acaba, dun doktor bisey demedi ama
Hıcbirsey olmaz allahin izniyle kendi arabaniz ise ara ara molalar verin, birazcik yuru, hareket et. Ben onceki hamileligimde 7 haftlikkwn karedeniz turuna cikmistim. Sakinan goze cop batar rahat ol.
Banada doktorum seyahat edebilirsin demisti gecen hafta bende gezdim arabayla. Sonra kahverengi akintim geldi doktora gittim kesenin altinda kanamam varmis. Dusuk riski ortaya cikti. Simdi surekli dinleniorum insallah bisey olmaz. İlk 3 ay cok onemli keske gitmeseydim diorum. Benimki 8 haftalik.
Canım Ben de folio diye bişi..folikasit, b12, ve iyot varmış içinde..ya bu dr.lar ayrı ayrı takılmasalar da biz de endişelenmesek
ayy dua edin insaAllah öyle bisey olmaz. Allah sana da şifa versin. tüm hamilelere bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insaAllah
İnsallah bisey olmaz. Bide bende ozel bir durum var rahmim kalp seklinde onunda etkisi olabilir. Pazartesi gene gidicem hep kontrol altinda olmam gerekiyormus. 12 haftayi atlatsam rahatlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?