Ahhh o göbek kocaman olsun da son aylarda uyku nasıl birşeydi acaba diyeceksin bu ne ki..
Hayatım öncelikle sakin ol lütfen.. Aslına bakarsan ilk üç ay doktora böyle zırt pırt gitmenin de hiç bir mantığı yok.. 3 ay dolana kadar gerçek bir gebelikten söz edilemez.. Keseyi görmenin, kalp atımını duymanın da hiçbir anlamı yok sadece içini rahatlatır o kadar.. İlk heyecanın seni çok iyi anlıyorum ama boş yere üzme kendini. Bir sorun varsa zaten bebeğin tutunamaz düşer.. Sorun yoksa da sağlıklı bir şekilde yoluna devam eder.. Hepimiz eşit durumdayız şu an.. Giden de gitmeyen de.. O yüzden sen gevşe ve bu günlerin tadını çıkar..
Hayır yok canım.. Olsa da çok az günde 1 damla falan.. O kadar akıntım hep olur benim zaten..
Normal tabii ki canım.. Şu günlerde ölçümler çok sağlıklı olmaz o yüzden takılma. Yolk kesesi önümüzdeki hafta görünür daha erken.. 5. haftada kese, 6. haftada yolk, 7. haftada kalp atımı görülür, 8. haftada net duyulur.. İstisnalar hariç..
Adetimi 1 gün geçtiğinde 498 di. 4+1 yani.
Ay canım yaa ne olacak senin bu halin .. Bebişlerin de küçük daha.. Yok mu sana yardımcı olacak birileri anneanne , babaanne falan?
Vitamin hapının içinde demir vardır o yapar.. Endişelenme normal.. Canım yaşın ileri de mi vitamin verdi sana, şu an vitamin çok gereksiz yani.. Doğal yollardan beslensen daha iyi..
Sağlıkla büyüsün minik kelebeğin..
Sağlıkla büyüsün minik kelebeğin..
Ne güzel ya..